Doručkujte corn flakes bez dodanih šećera

Doručkujte corn flakes bez dodanih šećera

Doručkujte corn flakes bez dodanih šećera

Svi znamo da je doručak najvažniji obrok u danu, posebno ako želite smršaviti. Ali ukoliko već oko 10 ili 11 sati ponovno počinjete osjećati glad, počnite razmišljati o tome da pametnije birate namirnice za taj najvažniji obrok u danu.

Zapravo oni najpopularniji često sadrže velike količine rafiniranog šećer a i masnoća, te tako redovitim konzumiranjem utječu na porast kolesterola i šećera u krvi. Kako bi vaš doručak bio hranjiva energetska bomba, a ne isprazne kalorije, potrebno je jesti određenu kombinaciju namirnica i kvalitetne organske pahuljice.

Najbolji početak dana je doručak bogat ugljikohidratima. Kukuruzne pahuljice bez dodatnih šećera namijenjeni su djeci od najranije dobi, mladima, ljudima zrele dobi, trudnicama, dojiljama, sportašima, zdravima za očuvanje zdravlja, ali i kao pomoćno sredstvo u terapiji probavnih tegoba, dijabetesa, pretilosti…

Cornflakes Fit bez dodanog šećera - 1000g Nutrigold

Nizak sadržaj masti i visok izvor vlakana svakako su najveća prednost ovih žitarica bez kojih doručak neće više biti moguć.

Nutrigold cornflakes je zdrava hrana za doručak ili bilo koji dnevni lagani obrok. Pripravljanje je brzo i lako. Zdjelicu cornflakesa prelijte mlijekom, jogurtom ili voćnim sokom, po želji dodajte svježe ili suho voće, kompot ili musli.

Za dodatne zdrave recepte i savjete, prijavite se na našu mailing listu.

Tara Lukičić
Tara Lukičić

Tara Lukičić je shvatila da je ljubiteljica zdrave hrane i zdravog načina života čim je saznala da su njene omiljene kokice zdrava grickalica. Nakon toga je sasvim logično bilo da se ova magistrica novinarstva nađe u timu Tvornice zdrave hrane. Ako nas pratite na Facebooku i volite naše slike na Instagramu znajte da je Tara glavni krivac za sve što vidite, a kada uživate u okusima naših recepata sjetite se nje, jer ih baš ona kao urednica portala ponekad sama osmišlja. Priznaje da najviše voli kuhati s kokosovim uljem, deserte stvarati s chia sjemenkama, u smoothie ubaciti spirulinu, a kožu njegovati kakao maslacem.