Chlorella prah – Organski 250g Nutrigold 

*Organski certificirano.

Opis proizvoda:

Chlorella (Chlorella vulgaris) je plavo-zelena alga, poznata kao jedna od najhranjivijih prehrambenih namirnica na svijetu. Sadrži proteine, ugljikohidrate i širok spektar vitamina i minerala. Smatra se značajnim faktorom u svakoj detoksikaciji. Potiče zdrav i funkcionalan imunološki sustav, pomaže normalizaciju krvnog šećera i održavanje zdravog mišićnog te koštanog tkiva.

Najpoznatija je kao baza raznih detoksikacijskih programa. U zadnje vrijeme se sve češće koristi u svakodnevnoj uporabi kao dodatak prehrani koji pruža širok spektar beneficija svakom čovjeku. Chlorella je opravdano popularna među ljudima koji vode aktivan životni stil. Zeleni klorofil u Chlorelli obogaćuje organizam magnezijem, i tako stabilizira koštano i mišićno tkivo te krvni tlak.

Chlorella prah također sadrži element poznat kao „Chlorella Faktor Rasta“ (CGF-CFR), stimulator imuniteta koji podiže prirodne obrane organizma protiv bolesti, te ubrzava oporavak bolesnog ili oštećenog tkiva. Također pruža organizmu lako probavljive bjelančevine koje pomažu u izgradnji i oporavku muskulature.

Vitamini i minerali su važan faktor arsenala koji Chlorella prah pruža, pa tako sadrži redom: Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin K, Vitamin B9, Kalcij, Željezo, Fosfor, Kalij, Natrij. Uz navedene vitamine i minerale, Chlorella također izjednačava pH vrijednosti u organizmu i tako pomaže lakše suočavanje s izazovima modernog ubrzanog života i prehrane.

 

Proizvodnja:

Chlorella se uzgaja organski na otoku u Južnom Kineskom Moru. Uz pomoć procesa fotosinteze i filtrirane prirodne vode raste u bazenima za uzgoj. Kad dosegne potrebnu teksturu, bere se i procesom suhe destilacije isušuje, tako zadržavajući sve potrebne nutritivne vrijednosti.

Rok upotrebe:

Označen na poleđini proizvoda. Garantirano 6 mjeseci.

Stavlja na tržište:

Galleria Internazionale j.d.o.o., Ante Topića Mimare 11, 10090 Zagreb

 

Proizvođač

Nutrigold asortiman proizvoda

Karakteristika

Morska alga, Super hrana, dodatak prehrani

Recenzije


Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Chlorella prah – Organski 250g Nutrigold”

Upit o proizvodu: Chlorella prah - Organski 250g Nutrigold

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka


Proizvodi

Chlorella prah – Organski 250g Nutrigold

autor: Zdravko Zdravkić Vrijeme čitanja: 1 min
0