Reishi gljive u prahu 125g

119.00Kn

Na zalihi

Reishi gljive u prahu 125g

Sa svim svojim pozitivnim učincima gljiva Reishi je zaista »lijek kraljeva«.

  • Bez glutena
  • Gensko nemodificirana
  • Regulira imunološke funkcije
  • Premium kvaliteta
  • Podupire imunološki sustav
  • Vegansko

 

Specifikacije

Neto količina:125 g
Podrijetlo:Kina

 

Opis proizvoda:

Reishi gljivu kinezi zovu »Ling Zhi«. Ubraja se med bazidiomicete i obično se odnosi na vrstu »Ganoderma Lucidum«. U tradicionalnoj kineskoj medicini upotrebljava se više od 2000 godina. Sprječava rak i ima protubakterijska i protuvirusna svojstva. Kineska medicina vjeruje, da kao regulator imunološkog sustava, djeluje protiv tumora. Dokazano sprječava agregaciju trombocita, snižava krvni tlak, kolesterol i šećer u krvi.

 

Upotreba:

Preporučena dnevna količina je 1-3 čajne žličice. Prah možete dobro umiješati u sok, rižino ili sojino mlijeko, jogurt ili ga možete dodati vašem najomiljenijem smoothie-ju. Možete ga pomiješati kod kuće napravljenim energetskim pločicama.

 

Sastojci:

Reishi gljive u prahu – premium kvaliteta

 

Zdravstveni učinci:

Reishi gljive su netoksične, tako ih možete jesti svakog dana bez straha od nuspojava. Dnevno konzumiranje Reishi gljiva koristi funkcioniranju organa. Njihovo najkorisnije svojstvo je regulacija imunološkog sustava i jačanje tijela (ublažava upale i poboljšava krvotok). Njihovo konzumiranje smanjuje simptome degenerativnih bolesti, kao što su srčane bolesti i Alzheimerova bolest. Super hrana Reishi gljive poznate su po svojim antioksidansnim učincima. Uzete zajedno s vitaminima, izuzetno su učinkovite. Postoji uvjerenje, da Reishi gljive sprječavaju određene vrste raka, rast tumora i smanjuju stres. Osobama, koje trpe zbog stresa, omogućavaju miran san. Još jedna od korisnih svojstava Reishi gljiva je ublažavanje respiratornih problema, kao što su astma i bronhitis. Reishi gljive jačaju bronhijalne stanice i smiruju kašalj. Jedna od prednosti crvene Reishi gljive je snižavanje kolesterola, što prvenstveno pomaže srcu i bubrezima, kao i ostalim organima.

Proizvođač

Nutrisslim bio proizvodi

Karakteristika

Super hrana, dodatak prehrani

Tegobe

Dijabetes, Gripa, prehlada, slab imunitet, Visok kolesterol, Visoki tlak

Upit o proizvodu: Reishi gljive u prahu 125g

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka


Proizvodi

Reishi gljive u prahu 125g

autor: Zdravko Zdravkić Vrijeme čitanja: 1 min
0