Reishi gljive u prahu 125g

119.00Kn

Na zalihi

Reishi gljive u prahu 125g

Sa svim svojim pozitivnim učincima gljiva Reishi je zaista »lijek kraljeva«.

  • Bez glutena
  • Gensko nemodificirana
  • Regulira imunološke funkcije
  • Premium kvaliteta
  • Podupire imunološki sustav
  • Vegansko

 

Specifikacije

Neto količina:125 g
Podrijetlo:Kina

 

Opis proizvoda:

Reishi gljivu kinezi zovu »Ling Zhi«. Ubraja se med bazidiomicete i obično se odnosi na vrstu »Ganoderma Lucidum«. U tradicionalnoj kineskoj medicini upotrebljava se više od 2000 godina. Sprječava rak i ima protubakterijska i protuvirusna svojstva. Kineska medicina vjeruje, da kao regulator imunološkog sustava, djeluje protiv tumora. Dokazano sprječava agregaciju trombocita, snižava krvni tlak, kolesterol i šećer u krvi.

 

Upotreba:

Preporučena dnevna količina je 1-3 čajne žličice. Prah možete dobro umiješati u sok, rižino ili sojino mlijeko, jogurt ili ga možete dodati vašem najomiljenijem smoothie-ju. Možete ga pomiješati kod kuće napravljenim energetskim pločicama.

 

Sastojci:

Reishi gljive u prahu – premium kvaliteta

 

Zdravstveni učinci:

Reishi gljive su netoksične, tako ih možete jesti svakog dana bez straha od nuspojava. Dnevno konzumiranje Reishi gljiva koristi funkcioniranju organa. Njihovo najkorisnije svojstvo je regulacija imunološkog sustava i jačanje tijela (ublažava upale i poboljšava krvotok). Njihovo konzumiranje smanjuje simptome degenerativnih bolesti, kao što su srčane bolesti i Alzheimerova bolest. Super hrana Reishi gljive poznate su po svojim antioksidansnim učincima. Uzete zajedno s vitaminima, izuzetno su učinkovite. Postoji uvjerenje, da Reishi gljive sprječavaju određene vrste raka, rast tumora i smanjuju stres. Osobama, koje trpe zbog stresa, omogućavaju miran san. Još jedna od korisnih svojstava Reishi gljiva je ublažavanje respiratornih problema, kao što su astma i bronhitis. Reishi gljive jačaju bronhijalne stanice i smiruju kašalj. Jedna od prednosti crvene Reishi gljive je snižavanje kolesterola, što prvenstveno pomaže srcu i bubrezima, kao i ostalim organima.

Proizvođač

Nutrisslim bio proizvodi

Karakteristika

Super hrana, dodatak prehrani

Tegobe

Dijabetes, Gripa, prehlada, slab imunitet, Visok kolesterol, Visoki tlak

Recenzije


Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Reishi gljive u prahu 125g”

Upit o proizvodu: Reishi gljive u prahu 125g

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka


Proizvodi

Reishi gljive u prahu 125g

autor: Zdravko Zdravkić Vrijeme čitanja: 1 min
0