Načini plaćanja & Dostava

*Ako živite unutar Zagreba moguća je besplatna dostava za narudžbe iznad 100kn, kontaktirajte nas radi dogovora oko iste ili jednostavno u bilješku(kod blagajne) prilikom ispunjavanja podataka napišite da je dostava za Zagreb.

Kupovina

Proizvode iz ponude moguće je naručiti i kupiti:

  •  putem internet trgovine ( željene proizvode dodate u košaricu i nastavite na blagajnu kako biste ispunili formular)
  • putem kontakt telefona: 01/ 5573-568
  • putem elektronske pošte na e-mail adresu: webshop@tvornicazdravehrane.com
  • direktnim dolaskom u dućan u Ante Topić Mimare 11, Malešnica. Radno vrijeme dućane je: pon – pet 08:00 – 20:00h, sub 09:00 – 15:00h

 

Proizvodi koji su označeni “Dostupno po narudžbi”

Pojedine proizvode trenutno nemamo na skladištu, međutim, možete ih naručiti, a mi ćemo Vam ih dostaviti čim budu ponovno na stanju.

Način plaćanja

Naručenu robu moguće je platiti na slijedeći način:
• pouzećem
• virmanskom uplatom

Odabir načina plaćanja vrši se u trećem koraku procesa plaćanja. Specifičnosti svakoga od njih pročitajte niže na ovoj stranici. Po uspješnoj narudžbi poslat ćemo vam potvrdu e-mailom sa svim detaljima narudžbe.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Po primitku narudžbe, pakiramo i šaljemo robu. Narudžbu plaćate kurirskoj službi gotovinom “na ruke”.

VIRMANSKOM UPLATOM

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskom plaćanja, emailom ćemo Vam poslati predračun, ili jednostavno uplatite na račun i pošaljete nam na mail potvrdu o uplati.Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

Dostava

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske. Trenutno nije moguća dostava u inozemstvo.

TROŠAK DOSTAVE

Cijena dostave je podjeljena u dva razreda:
– vrijednost narudžbe do 298,00 kuna – 24,00 kuna
– vrijednost narudžbe iznad 299,00 kuna – besplatna dostava

Kad primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu tvrtki GLS.

Unutar Zagreba pravila su drugačija i mogući je individualni dogovor,također je moguće robu preuzeti samostalno na Malešnici, Ante Topića Mimare 11, tako da ne plaćate poštarinu (uz prethodnu uplatu), za sva pitanja možete se javiti na info@tvornicazdravehrane.com ili na kontakt broj: 01/ 5573-568

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 12 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi.

Narudžbe nakon 12 sati radnim danom predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 12 sati predaju ponedjeljkom.

Dostava je brza i u roku 1-2 radna dana bi trebala biti kod vas. Naravno sve ovisi o vašoj udaljenosti, tako da vas molimo za razumijevanje .

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Molimo vas dobro pregledajte svoju robu, u slučaju oštećenosti, niste dužni platiti. Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave.

U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama. Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Robu dostavlja kurirska služba GLS.