Uvjeti korištenja

Opći uvjeti

 1. Internet stranice sadrže informacije o proizvodima koje prodaje Galleria Internazionale j.d.o.o. .  Podatke od proizvoda preuzimamo od proizvođača. Nastojimo da te informacije budu točne i ažurne, ali se ograđujemo od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama.
 2. Galleria Internazionale j.d.o.o. ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranica ili njihovih dijelova.
 3. Fotografije i prikazi na ovim stranicama  ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda. Ukoliko dobavljiv proizvod značajno odstupa od proizvoda traženih karakteristika Galleria Internazionale j.d.o.o. će kupca korisnika obavijestiti i postupiti prema dogovoru.

Povrat / Reklamacije

 1. Kupac ima pravo odustati od narudžbe u bilo kojem trenutku prije primitka paketa sa naručenim proizvodima. Ako od narudžbe želi odustati nakon što je pošiljka predana dostavnoj službi, Kupac ima pravo odbiti primitak paketa bez dodatnih troškova.
 2. Ukoliko sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi Kupac pošiljku može vratiti, a Prodavatelj će mu poslati ispravni proizvod bez dodatnih troškova poštarine.
 3. Kupac ima pravo na povrat sredstava u roku 14 dana od dana primitka proizvoda, bez navođenja razloga povrata.
 4. Od prava povrata izuzeti su proizvodi sa vidljivim znakovima korištenja ili ambalažom koja se nakon otvaranja ne može vratiti u prvobitno stanje.
 5. Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni uz priloženi račun koji je isporučio prodavatelj. Uz vraćene proizvode, Kupac mora priložiti broj tekućeg/transakcijskog računa na koji će se izvršiti povrat novčanih sredstava.
 6. Proizvodi koji su isporučeni u kompletu  moraju biti vraćeni u kompletu. Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom, već samo pošiljke poslane Glsom te pošiljke za koje nije potrebno podmiriti dodatne troškove.
 7. Svi ostali slučajevi rješavaju se u procesu reklamacije, shodno propisima Zakona o zaštiti potrošača i Zakona o obveznim odnosima.
 8. O reklamaciji Kupac je dužan Prodavatelja obavijestiti pismenim putem ili porukom e-pošte poslanom na adresu info@tvornicazdravehrane.com.
 9. Kupac reklamirane proizvode ili proizvode za koje ostvaruje pravo na povrat može vratiti putem dostavne službe Glsili putem neke druge dostavne službe. Trošak dostave za vraćanje proizvoda u slučaju raskida ugovora sklopljenog na daljinu sukladno Zakonu o zaštiti potrošača članak 48. snosi kupac (ugovor sklopljen između trgovca i potrošača u okviru organizirane prodaje proizvoda ili organiziranog obavljanja trgovca koji za potrebe sklapanja takvih ugovora isključivo koristi jednu ili više sredstava daljinske komunikacije).
 10. Rok za povrat sredstava je moguć jedino u slučaju da proizvod  bude vraćen unutar 14 dana od primitka istoga.
 11. Proizvodi poslani HP expressom od strane kupaca na račun primatelja neće biti preuzeti.
 12. Nakon primitka vraćenih ili reklamiranih proizvoda Prodavatelj će provjeriti opravdanost zahtjeva, te o rezultatu provjere e-poštom obavijestiti Kupca.
 13. U slučaju opravdanog zahtjeva za povrat ili reklamacije, Prodavatelj će u roku 30 dana od primitka pošiljke sa vraćenim ili reklamiranim proizvodima na transakcijski račun Kupca uplatiti iznos u prodajnoj vrijednosti vraćenog ili reklamiranog proizvoda.
 14. Ukoliko se radi o zamjeni proizvoda za drugi proizvod iz našeg asortimana, kupac snosi troškove dostave slanja i primitka novog paketa.
 15. Galleria Internazionale j.d.o.o. posluje potpuno u skladu s važećim propisima Republike Hrvatske.

Primjedbe i prigovori

 1. Sukladno čl. 8 ZZP, Prodavatelj omogućuje svim Kupcima da svoje pisane prigovore pošalju na adresu e-pošte: info@tvornicazdravehrane.com.
 2. Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će putem e-pošte odgovoriti u roku 15 dana.

Registracijom na našim Internet stranicama i upisom u našu bazu korisnika korisnik/kupac prihvaća ove uvjete korištenja.