Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Par kulinarskih savjeta za zdravi i nekalorični Uskrs

Par kulinarskih savjeta za zdravi i nekalorični Uskrs

Dobro je znati da i blagdani mogu biti zdravi.

Šunku, masne salate, kaloričnu hranu lako je zamijeniti.

Od francuske salate do pince. Od šunke do kaloričnih umaka. Jeste li spremni promjeniti svoje navike i dati priliku malo drugačijim receptima, koji će vas jednako oduševiti!? Donosimo prijedloge i savjete koji će vam pomoći da pripremite pravu zdavu gozbu ovog Uskrsa!

Jeste li spremni izbaciti pokoji loš sastojak i okrenuti se namirnicama koje mogu biti tako fine?

Ukoliko ste vegetarijanac, vegan ili na veganskoj sirovoj prehrani te ne konzumirate meso i jaja onda za vas proslava Uskrsa i malo promjena na blagdanskom stolu ne predstavlja problem. Veganska majoneza, tofuneza, zdrava čokoladna jaja tek su dio recepata koje možemo koristiti u vrijeme blagdana i tako s obitelji proslaviti jedan zdravi Uskrs!

Tradicija uskršnjeg doručka i ručka i danas se zadržala u gotovo svim kršćanskim zemljama. I dok je u nekim obiteljima naglasak na bogatom uskršnjem doručku, drugima je važniji ručak kada se cijela obitelj okuplja oko stola. Povrtne salate, mladi svježi luk i rotkvice najzdraviji su dio blagdanskog stola i neka tako i ostane.

No, kako još promjeniti jelovnik za nadolazeći Uskrs? Kako još ugodno iznenaditi obitelj?

Francusku salatu možete napraviti s veganskom majonezom ili homemade varijantama!

Super fina Nutrigold veganska majoneza napravljena je od 100% organskih sastojaka poput suncokretovog ulja, senfa i sojinog brašna. S druge strane, postoji i majoneza na bazi riže koja nije toliko kalorična i nezdrava poput onih klasičnih kupovnih punih aditiva. Ako ipak vjerujete samo svojem kuharskom umijeću, zašto ne bi ste probali neku od ovih majoneza:

Majoneza indijski

Mališane razveselite sirovim čokoladnim kuglicama!

Čokoladna jaja omiljen su dio stola najmlađih članova obitelji. Da im ne kupujete nezdrave pakirane čokoladice, iznenadite ih svojim rukotvorinama. Ovi recepti i slastice zasigurno će pomoći:

Potražite u trgovinama jaja iz organskog uzgoja od domaćih poljoprivrednika!

Pisanice, jaja u hrenu, salate s jajima dio su svakog Usrkšnjeg stola. Ako niste spremni odreć se te lijepe tradicije, potražite organsko uzgojena jaja i budite sigurno u porijeklo hrane koju poslužujete svojim najmilijima.

S druge strane, u moru dosadnih i standradnih recepata s jajima, zašto ovaj Uskrs ne bi ste poslužili KOREJSKE ROLICE OD JAJA ili JAJA S AVOKADOM NA SALATU.

Rotkvice pripremite u raznim maštovitim receptima!

Rotkvice su zakon i bezrazložmno zanemarene u našim kuhinjama. Osim što su vizualno, savršen dodatak svakom jelu, rotkvice mogu biti dio glavnog jela poput KREM JUHE ili zdravog snacka u obliku ČIPSA.

Ove male proljetne kuglice ljutkastog okusa i crvene boje velike su saveznice zdravlja, i trebalo bi ih jesti dok god su dostupne u trgovinama.

Nazdravite  čašom vina iz eko uzgoja!

Zdravi dan proveden u krugu najmilijih najbolje je začiniti čašom finog vina. Organski su uvijek najbolji stoga neki od ovih Bolfanovih dodajte u košaricu.

Ako ste za još zdravog čitanja, prijavite se na naš NEWSLETTER!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.