Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Najbolji slatki namazi za vaše palačinke

6 najboljih slatkih namaza za palačinke

Palačinke stvarno mogu biti puno više od doručka. Ili deserta.

Palačinke stvarno mogu biti puno više od doručka. Ili deserta.

Svi članci
18. siječanj 2023.

Ako ste ljubitelj palačinki i sličnih slastica, slatki namazi moraju zauzeti jedan dio vaše kuhinjske police. Zar ne?

Voćni, od orašastih plodova, čokoladni ili neki egzotični...nevažno je dok je zdravo i ukusno. Slatke palačinke na deset različitih načina!? Može i više ako na raspolaganju imate slasne mazalice.

Izvrsna inspiracija za započeti dan ili osmisliti i planirati večer druženja

Palačinke možete pržiti na kokosovom ulju ili maslacu, a možete koristiti i neljepljivu tavu ili ulje u spreju za minimalnu količinu masnoće. Isto tako, možete se baciti na razne zdrave recepte za izradu palačinki poput ovih:

  1. Palačinke s bundevom
  2. Recept za palačinke koji uvijek uspije!
  3. Palačinke s brašnom od prosa
  4. Palačinke od 3 sastojka

Zdrave palačinke možete jesti s raznim zdravim dodacima, medom, javorovim sirupom ili svježim voćem no svakako prvo morate dat priliku ovim čudesnim kremastim namazima:

Kikiriki maslac s čokoladom

Čokoladni kikiriki maslac upravo je ono što trebate i što tražite - neodoljivo kremasti kikiriki maslac u kombinaciji s kakaom koji predstavlja užitak za svakog sladokusca. Kikiriki maslac s čokoladom može se istaknuti prirodnim sastavom jer ne sadrži dodane šećere, palmino ulje i dodatne konzervanse.  Osvojit će vas svojim neodoljivim okusom, a uz to prirodan je izvor bjelančevina, “zdravih” masti te ugljikohidrata što ga čini odličnom alternativom klasičnim namazima pa će vas lako zasititi i napuniti energijom.

kikiriki maslac s čokoladom

Javorov sirup

Sirup od javora ima visok sadržaj minerala u tragovima, kao što su cink i mangan, koji povoljno utječu na zdravlje srca i smanjuju razinu kolesterola u krvi. Ovaj visoko kvalitetan tamni sirup s notama karamele i blago trpkog okusa idealan je prirodni zaslađivač koji će se oplemeniti mnoge slastice i deserte. Možete ga upotrijebiti za zobenu kašu, kao umak za salatu, u glazuri, čokoladnim preljevima, i, naravno, na palačinkama i vaflima koji su ga proslavili.

Domaći pekmez od šljiva

Sanjate o mirisnim, hrskavim palačinkama posluženim uz domaći, prirodni pekmez koji će nadmašiti čak i onaj najmirisniji džem iz bakine kuhinje?  TOPOLOVENI pekmez od šljive je jedinstven domaći proizvod na globalnom EU tržištu, vrhunske kvalitete, neodoljive teksture, najdivnijeg mirisa i fantastičnog okusa koji će ispuniti i najzahtjevnija očekivanja. Naručiti ga možete ovdje

namaz od šljiva

Namaz od lješnjaka

Čoko lješnjak sa stevijom će sa svojim neodoljivim okusom zasladiti svako nepce. Naš namaz je savršen za tost, palačinke ili štogod ti srce poželi. I k tome je zdrav! Bez dodanog šećera, Čoko lješnjak je slatka poslastica nakon koje nećeš imati grižnju savjesti.

lješnjak namaz

Bijeli namaz od badema

Otkrijte čisti užitak orašastih aroma uz organski Dennree malac od bijelog badema.  Izrađen od bijelih badema iz organskog uzgoja, ovaj maslac ne sadrži nikakve dodatke i umjetna bojila, samo 100% neodoljivog badema. Kupiti ga možete ovdje

 

Nona domaći namaz od višnje

Slatke i slasne arome Nona namaza s decentnom kiselkastom notom karakterističnoj za višnju, oduševiti će vas u svakoj varijanti. Nona 100% hrvatski namaz od organski uzgojenih višanja ne sadrži dodane aditive i konzervanse kako bi u njemu svi bezbrižno uživali.

džem od višnje

Tko kaže da moramo izbaciti slatko ako želimo voditi zdrav život?!

Ponekad je tijelu potrebno dati energiju koju može odmah iskoristiti, a ako znamo da se pritom nećemo udebljati, nema razloga uskraćivati si male zalogaje sreće. Palačinke stvarno mogu biti puno više od doručka. Ili deserta. Mogu biti i ručak i večera.

Ako želite još još zdravih savjeta i recepata, svakako se prijavite na NEWSLETTER.

Posjetite naš zdravi kutak za još zdravih, ukusnih i hranjivih recepata:

Pahuljaste palačinke - recept koji uvijek uspijeva

Dobar tek! 

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.
Komentari (1)
LJUBICA KERI, 13. veljača 2019.
izvrsno

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.