Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Sve što radimo 2021 puta vam hvala na sjajnoj godini!

2021 puta vam hvala na sjajnoj godini!

Nove poslovnice i nove kampanje

Čak 150 članova tima i novih 40 Nutrigold proizvoda

Svi članci
28. prosinac 2021.

Izazovna? Da!

Borbena? Naravno!

Puna elana? Uvijek!

Uspješna? Ooo da!

Točno je ovakva bila ova godina iza nas. Kad se osvrnemo unatrag i pregledamo ju iz mjeseca u mjesec - jedno je sigurno - Tvornica zdrave hrane nikad nije bila snažnija, ispunjenija, konkurentnija i zdravija! I po broju poslovnica i po broju obožavatelja i po broju realiziranih planova i po broju zaposlenika, naša je mala zelena zajednica cvjetala iz dana u dan, stoga 2021 puta hvala svima koji su u nas vjerovali.

Godinu smo počeli s malim oprezom. Pandemija koja se nastavila nije baš uvijek davala nadu u bolje sutra, ali naša priča tek je dolazila do zapleta i nije htjela samo tako stati. Otvorili smo dvije poslovnice - jednu na Kvatriću i jednu u Puli odnosno našu prvu u Istri! Samim time narastao je i broj naših zaposlenika pa danas možemo s ponosom reći da Tvornica ima 150 radišnih, odgovornih, predanih i entuzijastičnih članova tima. (Zamislite samo kako je izgledao Secret Santa u ovakvoj ekipi!)

U prvom tromjesečju postigli smo još jedan dugoočekivani cilj. Planirali smo kreirati samo naše custom made platnene vrećice za shopping te dugo mozgali kako da izgledaju, čime da vas privučemo i kako da se istaknemo. Ekološki i u skladu s našim zelenim poslovanjem, razveselili smo vas novim artiklom u ponudi – platnenom vrećicom uz koju nikad neće trebati neka druga. "Jer zdravlje je bitno" slogan je koji Tvornica primjenjuje u svim svojim segmentima i komunikaciji pa je u skladu s njim u ožujku Tvornica "izbacila" vesele vrećice sa snažnom porukom - "Jedina vrećica koju trebam...jer zdravlje (i zdravlje planete) je bitno."  Osim toga, na sam Dan planete Zemlje, u suradnji s Večernjim listom dijelili smo ove platnene vrećice diljem Hrvatske besplatno!

Kada je djelovanje u zelenijem i održivijem smjeru u pitanju, nismo stali samo na vrećicama! Naime, ove smo godine pokrenuli najjaču i najodgovorniju kampanju u naših 6 godina postojanja. Bez OKOLIŠanja nastala je spontano, iskreno, u želji da promjenimo bar jedan mali kotačić u cijelom sustavu. Naravno, onaj kotačić koji ide u bolje sutra. Vraćanjem stare Nutrigold ambalaže u sve naše poslovnice, zajedno s vama pokrenuli smo trend recikliranja i pametnog gospodarenja otpadom, bez okolišanja. Oplemenili smo naše dućane kutijama za papir te kutijama za plastiku te se od lipnja (kad su sve poslovnice bile opremljene) do danas pobrinuli da sav taj otpad nađe put do odgovarajućeg mjesta. 

Osim ove kampanje kroz koju se trudimo naše kupce educirati i osvijestiti, napravili smo još jednu stvar samo i isključivo za naše kupce i obožavatelje. Napravili smo i mjesto gdje mogu chillati, uživati, pijuckati kavu satima, čitati, ali i raditi. Napravili smo nešto s našim potpisom što pomiče okvire same trgovine i kupovine. Zdravica & Kavica, jasno vam je! Ovaj ugostiteljski objekt, koji je puno više od toga, otvorili smo na čak dvije lokacije. U sklopu naših dviju novih zagrebačkih bio trgovina (Zelinska 7 i Z centar), ovi su mali pop up barovi postali hit mjesta i za užurbane poslovne ljude koji su u potrazi za kvalitetnom šalicom “coffee to go”, i za mlade kojima svaki dan počinje ispijanjem zdravih smoothie-a, ali i za obitelji, starije generacije i djecu koja obožavaju ono što Tvornica živi već godinama – zdrave odabire. Osluškujući potrebe svih zdravoljubaca, kraj godine zaokružili smo i posebno kreiranim jelovnikom koji nudi doručke, bruncheve i bowlove za sve one gladne i željne isprobavanja nekih novih egzotičnih okusa i rituala.

Da, Zdravica & Kavica tako je postala mjesto gdje se dobro i pije i jede. Zdravo, naravno!

No nije Zagreb postao bogatiji "samo" za ove dvije zelene lokacije već i za poslovnicu u strogom centru grada, na adresi Ilica 64. Šireći svoje trgovine, širili smo i svoje poslovne poteze kad je naša robna marka Nutrigold u pitanju. S čak 40 novih Nutrigold proizvoda iznenadili smo i sebe, no sad se s ponosom možemo pohvaliti da imamo i naaaajukusniji kikiriki maslac s čokoladom za kojim ste "poludili" te naše dodatke prehrani u obliku Vitamina C, Mangezija i Željeza, ali i genijalne kave i čajeve.

Osim Nutrigolda koji se lijepo "podebljao", širom smo otvorili vrata priznatim brandovima i konceptima koji su nas oduševili. Čak 35 novih brandova iz cijelog svijeta (ali i iz Lijepe naše, naravno) sada se smješka s naših polica, a na vaše pitanje "A imate li....?", uglavnom uvijek odgovorimo s "da", jer 2021. godinu zatvaramo s više od 800 novih zdravih proizvoda. Zašto? Zato što nas vi motivirate. Zato što nas vi ponekad i učite.

Zato što jedino zajedno možemo rasti. 

I okrenuvši se tako prema ovoj 2021. godini, ne možemo ne biti sretni, optimistični i ponosni! Završit ćemo ju redizajnom Nutrigold pakiranja kojeg smo započeli i s kojim definitivno planiramo zaokružiti 2022. godinu. I eto, otkrili smo vam samo jedan naš plan... a imamo ih jako puno u našim glavama... i srcima. Pratite nas i dalje! I mi ćemo vas! Jer to je tajna našeg uspjeha. 

 

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.
Komentari (2)
Vera Vuičić, 01. siječanj 2022.
Slažem se sa vama u svemu, samo Vas molim da otvorite jednu poslovnicu u Karlovcu.
Ljekarna Zvon Zvon, 31. prosinac 2021.
Iskrene čestitke cijelom timu. Bilo je ugodno poslovati sa vama. Sretnu, zdravu i uspješnu 2022. želi vam Snježana.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.