Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Prirodna kozmetika Masno vlasište? Možete ga pobijediti samo uz pomoć ove maske!

Soda bikarbona za masnu kosu i vlasište - recept za prirodnu masku

Stalno vas prati onaj grozan osjećaj mlitave, neuredne i nemoguće kose koju je teško počešljati, pokupiti u rep i zbog kojeg se osjećate loše?

Svi članci
02. kolovoz 2016.

Koliko puta ste čitali beauty savjete, časopise i portale koji su pisali samo o jednom problemu - suhoj kosi. Postoji i ona druga strana problematičnog vlasišta i kose.

Kosa vam je masna već dan nakon pranja? Stalno vas prati onaj grozan osjećaj ljepljive, neuredne i jednostavno nemoguće kose koju je teško počešljati, pokupiti u rep i zbog kojeg se osjećate loše?

Problem masne kose i vlasišta muči mnoge, a neki se s tim problemom bore već i nekoliko sati nakon samog pranja kose. Spas leži u prirodi, točnije u prirodnim pripravcima sa sodom bikarbonom. Ovaj popularan sastojak u kozmetici se može koristi pri njezi kože - za čišćenje, piling, izbjeljivanje i ujednačavanje tena. 

Soda bikarbona uklanja nečistoće i čisti kosu bolje od mnogih skupocjenih proizvoda za kosu na tržištu. Koristi se i za upijanje masnoća što znači da ju možete koristiti umjesto šampona za suho pranje. 

Maska za masno vlasište sa sodom bikarbonom

Pomiješajte 4 žlice jogurta, jednu žlicu sode bikarbone i 1 žlicu limunovog soka. Kašastu smjesu nanesite masirajući na korijen kose. Nakon 30 minuta isperite i operite kosu šamponom na uobičajen način.

Imate li masnu kožu i kosu, perite ih svaki dan da biste spriječili taloženje masnoća, stvaranje prhuti, začepljenje pora i razvoj infekcija. Ipak, izbjegavajte vrlo agresivne šampone za masnu kosu koji će isušiti tjeme i nadražiti žlijezde lojnice te koristite blagi šampon za često pranje. 


Još više dobrih i zdravih savjeta skrivamo u našem NEWSLETTERU! Prijavite se.  Prijavom na newsletter ostvarite 10% popusta na prvu narudžbu. 

Zanimat će vas i...

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.