Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Spremni za Božić? Tek nakon ovog popisa poklona!

Spremni za Božić? Tek nakon ovog popisa poklona!

Čajnik ili dobru knjigu o prehrani?

Uobičajene blagdanske poklone zamijenite korisnima za zdravlje.

Živimo užurban način života, svaki dan se susrećemo s novim nezdravim navikama, ali i teško ekonomsko stanje svugdje u svijetu nam određuje koje proizvode smo u mogućnosti koristiti i u kojoj mjeri. Da bi i ove blagdane razveselili svoje najmilije s poklonima kojima im šaljemo poruku "želim da si zdrav/a", spremili smo šaroliki popis!

Kada planirate kupovinu darova ljudima koje volite, razmišljajte i o poruci koju im želite poslati darom. Ono što vrlo često pišemo na čestitku, svakako je "puno sreće i zdravlja", pa onda je i poklon dobro planirati u tom smjeru. Čajnik za najveće čajne fanatike ili knjiga o zdravoj prehrani kojem nekome može promjeniti život? 

Provjerite originalne božićne poklone koji slave zdravlje!

MIRISNE SVIJEĆE SA SOJINIM VOSKOM

Kad bi barem virtualnim putem mogli osjetiti miris savršenih Khora svijeća od sojinog voska! Ovaj hrvatski brand „tvornica“ je 100% prirodnih mirisnih svijeća koje su inspirirane ljubavlju prema prirodi i zelenim, ekološki osviještenim proizvodima. Uživajte u novom mirisu svog doma, dok pritom mislite i na okoliš. Znate onda odgovor na pitanje - što joj pokloniti ove blagdane!?

DIFUZORI

Difuzori i ovlaživači zraka idealno su rješenje za alergičare i ljude koji žive u velikim i zagađenim gradovima. Pomažu u održavanju optimalne vlažnosti zraka, što je posebno korisno u zimskim mjesecima kada je zrak u kućanstvima obično suši zbog grijanja. Nudimo široki asortiman pa vjerujemo da će svatko pronaći ponešto za sebe.

KNJIGE

Zdrava prehrana, meditacija, zdravi lifestyle, savjeti...ako su ovo teme koje okupiraju misli vaše bake, mame ili supruga, knjige su idealan božićni poklon za njih. Imamo ih puno! Saznajte sve što trebate znati da ovladate umijeće kuhanja, svoje najmlađe uvedi u čarobni svijet slikovnica ili ih upoznajte sa zdravom prehranom kroz društvenu igru Vitezovi zdravlja.

POKLON BONOVI

Poslovnim partnerima, rodbini, prijateljima i dragim zdravoljupcima napravite pravo malo iznenađenje! Poklon bon odlično je rješenje kad ne znate točno što netko voli, koristi i što mu nedostaje u kuhinji ili domu. U Tvornici možete izabrati bonove u vrijednosti od 15 ili 30 eura i to je to, idealni dar za ispod bora imate.

Čokoladice kroz cijeli prosinac! Zvuči savršeno svakom najmlađem članu vaše obitelji. Kad ih već želite razveseliti slasticom, neka bude organska. Također, kao poklon za blagdane možete svojim najmilijima izdvojiti novce za košaru s namirnicama organskog podrijetla i na taj način im omogućiti da uživaju u zdravom poklonu ili im darovati poklon bon za jedan dobar zdravi shopping.

Ako ste ipak za izradu i poklanjanje vlastitih keksića i kolačića, imamo rješenja! Jako fina rješenja poput:

KUĆANSKI APARATI

Blagdani su pravo vrijeme za kupnju ili poklanjanje malih kućanskih aparata. Dobrodošli su pomoćnici u svakom modernom kućanstvu jer nam uljepšavaju svakodnevicu. Pogledajte našu malu selekciju koja će vam sigurno trebati.

Nemate ideje koja eterična ulja iskoristiti? U našem tekstu o ETERIČNIM ULJIMA naučite sve o njima.

YOGA I TRENING ZA CIJELO TIJELO

Svi koji prakticiraju jogu znaju njen cilj, a to je povećati fleksibilnost, jačinu, izdržljivost te potaknuti mentalni i duhovni rast i razvoj pojedinca. Joga je izvrsna tehnika za opuštanje i uživanje u trenutku, a možete ju prakticirati i kod kuće.  Sve što vam je potrebno za vježbanje joge možete pronaći u našem bogatom asortimanu i pokloniti sebi ili dragoj osobi zdravog tijela i duha.

BOCE I FITNESS DODACI

Kako bi svaka tjelovježba bila na najvišem nivou, ne treba zaboraviti niti na adekvatnu hidraciju tijela. Zato ćete u našoj bogatoj ponudi pronaći eco friendly, održive, pametne i kvalitetne boce suvremenog dizajna koje vas nikad neće iznevjeriti. 

 

Čarolija blagdana sve je bliže, a vrijeme za kupovinu poklona stiže. 
Stoga nemoj samo stati na članku ovom, već potraži ideje na popisu novom!

Ako se prijavite na NEWSLETTER, vjerojatno će vam sinuti još dobrih poklon ideja. Sretni blagdani! 

I što ste odlučili pokloniti svojim najbližima? 

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.