Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Alergični ste na gluten, laktozu, jaja, soju i orašaste plodove? Postoji rješenje!

Alergični ste na gluten, laktozu, jaja, soju i orašaste plodove? Postoji rješenje!

Alergeni su ovim proizvodima nepoznata riječ.

Orgran osvaja svojim probranim sastavom.

Bez glutena, bez pšenice, bez jaja, bez laktoze, bez kvasca, bez soje, bez orašastih plodova.

Kada bi vam netko rekao da sve to ne smije imati u svojoj hrani, pomislili biste da jedino što može jest su sirovo voće i povrće! Srećom, imamo rješenje!

Osim savršeno zdravih recepata s kojima je moguće kuhati finu hranu unatoč strogim prehrambenim režimima, postoje namirnice i proizvodi koji ne sadržavaju nijedan od alergena. Dakle, ni gluten, ni pšenicu ni kvasac pa čak ni jaja, laktozu, soju ni orašaste plodove. Prehrana za alergičare više ne mora biti noćna mora. Brand Orgran ima upravo takve proizvode i u svojem carstvu krije mnoštvo tjestenina, krekera, keksića, smjesa za razne kolače, palačinke i kruhove.

Prehrana za alergičare

Jednostavno, odricanja više ne mora biti! Od doručka do večere moguće je naći odlične proizvode za sve koji su se do sada borili s potragom za određenim namirnicama i obrocima.

Pa krenimo od jutra...

Počastite sebe i svoju djecu zdravim doručak u obliku cjelovitih pahuljica s čokoladom ili pak za zdrav doručak sa svojom obitelji doručkujte pahuljice od heljde.

Zamjena za jaja

Za slatko jutro, s mješavinom za palačinke s jabukom i cimetom započnite dan. Napravite predivan slatki doručak iz smjese s komadićima jabuke i cimeta. Potrebna vam je samo voda, a ako ne smijete koristiti ni jaja, posegnite za Orgran zamjenom za jaja. Za sve fanove jabuka, osim palačinki, dan si može zasladiti keksima s jabukom koji nemaju ni jaja ni laktozu ni glutena ni orašastih plodova, a ni soje i pšenice. Izvrsni biskviti koji će vas oduševiti svježim okusom jabuke, nisu jedina dobra stvar s tim voćem. Kaša s kvinojom od jabuke i cimeta idealna je za započeti dan, ali i kao međuobrok.

Kao snackovi između glavnih obroka svakako će vas najviše oduševiti krekeri s chia sjemenkama ili hrskavi kruh od kukuruza.

Za ručak si napravite neki ukusni umak po svojoj volji i poslužite uz neku od odličnih Orgran tjestenina - od heljde, kukuruza, riže ili kvinoje.

Kruh bez glutena

Uz mješavinu za jednostavno pečenje kruha možete pripremiti svoj savršeni i ukusan kruh bez ikakvih alergena. Isto tako, možete se počastiti ukusnom pizzom ili pecivima. 

I zasladiti dan, nikad nije bilo lakše uz Orgran proizvode za alergičare. Mješavina za brownie s karamelom će vas osvojiti baš kao i mješavina za kolač od čokolade. Tu su i gotovi slatki zalogajčići - keksi sa šumskim voćem, biskvit s punjenjem od jabuka i kakao keksi s kokosom.

Od kruha i lazanja do pizza i kolačića - srećom, sve je izvedivo uz pomoć odličnih proizvoda iz Orgran kolekcije. Opustite se, svi vi kojima je hrana nerijetko neprijatelj.

Za još više zdravih savjeta i recepata, prijavite se na naš newsletter! 

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.