Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Superhrana Zašto se maslac od indijskih oraščića mora naći u svakoj kuhinji?

Zašto se maslac od indijskih oraščića mora naći u svakoj kuhinji?

Pomaže u reguliranju razine šećera u krvi i time sprečava dijabetes.

Izvrstan je izvor vrijednih nutrijenata za organizam u kojima se ističu nezasićene (zdrave) masti te ugljikohidrati koji će vas otpremiti u dan u produktivnom, energičnom smjeru.

Najradije bi smo vam odgovorili "zato", jer toliko je prednosti ovog maslaca da će tekst biti poduži.

Ako krenemo od okusa, već ćemo vas oduševiti. Ako ipak naglasimo nutritivno bogatstvo, shvatit ćete zašto smo toliko zaljubljeni u ovaj maslac.

Maslac od indijskih oraščića je odličnog okusa i prirodni izvor proteina, zdravih ugljikohidrata i masti napravljen od indijskih oraščića. Za srce zdrave mono i polinezasićene masti u maslacu indijskog oraščića čine ga odličnim međuobrokom za one koji se bave održavanjem uravnotežene prehrane. Maslac je također idealan za one aktivnije, jer je prirodni izvor proteina i bogat kalorijama, omogućujući vam idealnu nadopunu zdravim kalorijama.

Ovaj maslac od indijskih oraščića je bez aditiva, konzervansa, soli, šećera i palminog ulja. Ima slastan okus i teksturu. Sadrži manje masnoća u usporedbi s drugim orašastim plodovima. 75% sadržanih nezasićenih masnih kiselina sastavljene su od folne kiseline, što je važno za pravilno funkcioniranje srca. Maslac od indijskih oraščića poboljšava izgled kože, kose i noktiju, snižava razinu kolesterola, pogodan je za probavne probleme i pomože kod anemije.

maslac od indijskih oraha

Ovaj je maslac dobar izvor magnezija, esencijalnog minerala koji igra ključnu ulogu u održavanju zdravog tjelesnog stanja. Potrošnja magnezija je važna za održavanje mišića u formi i osiguravanje metaboličkih funkcija i imunološkog sustava. Također regulira razinu krvnog tlaka i pomaže apsorpciji kalcija, drugog važnog minerala.

Svatko, tko želi održati svoje srce zdravim, preporuča mu se konzumacija maslaca od indijskih oraha. Osim za snažno srčano zdravlje, ovaj je maslac izvrstan prijatelj dijabetičarima. Naime, dijabetičari su prisiljeni živjeti život s nekoliko ograničenja. U popisu zabranjenih namirnica svakako se ne nalazi maslac od indijskih oraščića. Pomaže u reguliranju razine šećera u krvi i time sprečava dijabetes.

Pitate se kako ga koristiti?

Imamo mnoštvo ideja. Za doručak ili međuobrok maslacem namažite šnitu omiljenog kruha. Također, palačinke obogatite ovim sjajnim maslacem, a za zdravu večeru svakako poslužite sirovo povrće uz malo maslaca koji će poslužiti kao dip.

Evo nekoliko primjera: 

Nemojte zaboraviti i da s ovim maslacem nastaju i savršene slastice.

Za još više zdravih recepata, prijavite se na naš NEWSLETTER!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.