Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Snack pločica o kojoj svi pričaju i koju baš svi vole

Snack pločica o kojoj svi pričaju i koju baš svi vole

Priča o omiljenim pločicama jednako je sjajna kao i njihov okus

Snack kojeg treba svaki džep

Ima onih par "kriznih" momenata u danu kad nas glad testira.

Srećom, ima i onih par proizvoda koji su vješto odgovorili tim momentima.

Jedan takav svakako je snack pločica, čokoladica, zalogajčić (ili kako god želite nazvati svoj omiljeni međuobrok) pod imenom Nutty BARice. I da, rade stvari da ti se pamet pomuti. Točnije, četiri vrste ukusnih pločica od orašastih plodova koje se moraju isprobati baš kao što se i Nutty priča mora ispričati, jer je nastala iz jedne potpuno iskrene "pozadine".

Nakon što joj je 2020. godine dijagnosticirana Multipla skleroza, Maja Fertalić koja stoji iza branda Nutty by Maja shvatila je da nešto mora promijeniti. Naravno, prvi korak bila je prehrana. Znala je da i sama mora odgovoriti onim "kriznim" momentima gladi s početka ove priče te odlučila samoj sebi raditi zdrave, nutritivno bogate pločice bez dodanih šećera i aditiva. Kako bi uvijek uz sebe imala kvalitetan međuobrok, rodila se Nutty BARica, njen prvi proizvod koji to možda ni ne bi postao da ju prijatelji i obitelj nisu isprobali i oduševili se.

Kako i ne bi, jer "barice" ovog branda sadrže sve ono što nam treba - puno orašida za snagu, malo prirodnih šećera za energiju i prstohvat ljubavi za paketić koji ćete obožavati.

SNACK KOJEG TREBA SVAKI DŽEP

Točno četiri proizvoda dovoljna su da u svakom danu odgovorite gladi, bezvoljnosti, umoru i potrebi za grickanjem - Nutty BARica Original, Nutty BARica Vegan, Nutty BARica Chiarin tanjurić i Nutty BARica Miss O. Baza je u svakoj ista - kikiriki maslac s orašastim plodovima. Ipak, osluškujući potrebe svakog od nas, baze su polagano dobivale svoje dodatke.

"Kikiriki maslac odlično povezuje sve ostale sastojke BARica, a kada sam napravila prvu BARicu original, upravo je ova namirnica bila na listi dozvoljenih jer sam netom prije prešla na MS protokol prehrane zbog dijagnoze Multiple skleroze. Kikiriki  sadrži dosta zdravih, nezasićenih masnih kiselina te je odličan izvor proteina.  Probala sam kasnije raditi BARice i s drugim maslacima, ali jednostavno to nije bilo to.", otkrila nam je Maja pozadinu priče nastajanja najslasnijih pločica.

Tako je originalna BARica pravi izvorni okus kikirikija koji daje snagu prije treninga i nalet energije nakon predugog sastanka, a veganska inačica ista, a ipak malo drugačija. Zaslađena agavinim sirupom i suhim marelicama, uz orašasto voće daje pravu dozu energije u svakoj prilici, točnije 50 grama zdravog užitka, za svaki izbor. Trebalo je onda zasladiti dane i onim najmlađima pa je nastala sjajna kombinacija s datuljama nazvana Chiarin tanjurić po blogu jedne mame i foodice Nastasje Chiare Petrić. Četvrta je Nutty BARica pravi odgovor na najzahtjevnija nepca koja često odmahuju rukom na zdrave energetske pločice. S malo kakaa i naranči, Miss O BARica nalet je veselja u samo 50 grama sa samo 1,9 grama šećera po pločici. 

Svidjela nam se i kombinacija koju su složili samo za našu Tvornicu! "Tu ima prostora za neku egzotiku s obzirom što sve imate u ponudi, pa bi možda išla s kombinacijom indijskih oraščića i paste od pistacija, a svakako bi dodala  još i domaći hrvatski med te sušene brusnice.Čini se kao dobra kombinacija, morat ću isprobati.", predložila nam je kreativna Nutty ekipa...a nama dala na razmišljanje da možda stvarno jednom zajedno i stvorimo BARicu za naše Zdravoljupce. Što mislite?

nutty barica

Nutty BARice prirodne su snack pločice – bez aditiva, palminog ulja i bez dodanih rafiniranih šećera i soli, što im je omogućilo i dobivanje certifikata Živjeti zdravo. Možete ih jesti kao obrok ili desert, tijekom bavljenja sportom i u svakoj prilici kad na brzaka želite utažiti glad. Zbog visokog udjela orašastih plodova, čak 58 %, ove snack pločice bogat su izvor kvalitetnih proteina koje su pak izvori aminokiselina, građevnih komponenata svih naših tjelesnih stanica! Osim bjelančevinama, Nutty BARice siguran su izvor vlakana korisnih za probavni sustav, ali i kompletno zdravlje organizma.

PLOČICA ZA SVE GENERACIJE

"BARica ima obožavatelje u svim skupinama, od profesionalnih biciklista koji je vole jer se ne zamrzne čak ni na niskim temperaturama, preko sportaša kojima je odličan snack prije ili nakon treninga, pa do roditelja s djecom, koji BARicu vole jer je mogu dijeliti s djecom bez brige o sastavu. Svaka BARica ima svoju publiku, a nama je najdraže kad pitamo nekog koja mu je pločica najdraža, pa nam kažu ona od kikirikija – a sve su od kikirikija :D Šalu na stranu, stvarno ima obožavatelja u svim skupinama, i to nas jako veseli.", kažu iz branda koji ima i simpatičnu priču oko nastajanja imena, brandinga i stvaranja ambalaže. Dugo su razmišljali koje ime dati, igrali se s varijacijama engleskih riječi nuts, bar i slično, ali su htjeli da to bude nešto lokalno, domaće. Kao prava Zagrepčanka, Maji ime Barica mi nosi lijepu emociju i kad je nekako došla do tog imena za pločice, to je bio taj klik. Ime BARica na pakiranju je baš Maja napisala svojom rukom, a njena prijateljica i dizajnerica Vedrana to je pretvorila u naziv pločica, a od tu se razvijao i izgled cijelog branda.

Nutty by Maja formalno je osnovan 2021. godine. Boreći se s dijagnozom, izazovima poduzetništva, prodiranja na tržište i sve ostalog, bilo je trenutaka kada je Maja poželjela da njene BARice ipak ostanu samo njene...u njenoj kuhinji. Ali nije! 

Nutty BARica postala je HIT! Nama se jedna krije u ladici uredskog stola, u džepu jakne, a dvije u suvozačevom pretincu automobila. A vama?

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.