Početna Česta pitanja

Česta pitanja

Kako kupovati na Tvornici zdrave hrane?

Gdje su Vaše poslovnice?

Više detalja o našim prodajnim mjestima potražite na našoj web stranici.

Jesu li proizvodi iz Kine uistinu organskog podrijetla i sadrže li teške metale?

S obzirom na to da je Kina postala vodeći svjetski proizvođač dodataka prehrani tako se i velik dio organske produkcije preselio tamo. Svi naši proizvodi testirani su na teške metale i zadovoljavaju kako Hrvatske, tako i Europske standarde po tom pitanju.

Mogu li nešto dodati na narudžbu?

Ukoliko niste zaprimili obavijest da je Vaša narudžba poslana, svakako kontaktirajte našu korisničku službu za više informacija putem e-maila na [email protected] ili putem telefona na 01/5573-568. Ukoliko je obavijest stigla, narudžba se više ne može ažurirati.

Mogu li koristiti određeni proizvod ako imam određenu bolest?

Ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih poteškoća, svakako se konzultirajte s liječnikom prije uzimanja bilo kakvih dodataka prehrani.

Zbrajaju li se popusti?

Popusti se ne zbrajaju, već sustav automatski obračunava veći popust.

Dostava i isporuka

Zašto mi je naplaćena dostava ako mi je narudžba veća od 39,99 € | 301,30 kn?

Besplatna dostava se odnosi na narudžbe koje nakon obračunatog popusta i bez troškova dostave iznose više od 39,99 € | 301,30 kn. Više o dostavama pročitajte na našoj web stranici.

Zašto mi je naplaćena dostava u Zagrebu, ako mi je narudžba veća od 19,99 € | 150,61 kn?

Besplatna dostava vrijedi za poštanske brojeve 10000, 10010, 10020, 10040, 10090, 10110 te je potrebno odabrati opciju „Dostavno vozilo tvrtke“. Više o dostavama pročitajte na našoj web stranici.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave iznosi 3,50 € | 26,37 kn, a besplatno dostavljamo za narudžbe veće od 39,99 € | 301,30 kn. Više o dostavama pročitajte na našoj web stranici.

Dostavljate li u BiH, Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru?

Nažalost, kurirska služba s kojom surađujemo trenutno ne vrši dostave izvan Europske unije. Više o dostavama pročitajte na našoj web stranici.

Dostavljate li na otoke?

Naravno! Na veće otoke ide redovita dostava, na manje otoke dostavu vrši Hrvatska pošta koja ne nudi plaćanje pouzećem te je narudžbe potrebno platiti unaprijed. Više o dostavama pročitajte na našoj web stranici.

Koji je rok isporuke paketa?

Rok isporuke paketa je 1-3 radna dana. Trudimo se da velika većina narudžbi bude isporučena unutar 24-48 sati od narudžbe, no za vrijeme akcija se to zna protegnuti na maksimalno 3 dana. 

Zašto moj paket kasni?

Ukoliko je prošlo više od 3 radna dana od Vaše narudžbe, svakako kontaktirajte našu korisničku službu putem e-maila na [email protected] ili putem telefona 01/5573-568 kako bi se utvdio i riješio problem.

Mogu li narudžbu s osobnim preuzimanjem preuzeti danas?

Sve narudžbe upućene preko webshopa obrađuju se u skladištu i rok isporuke je jednak kao i za narudžbe sa dostavom na kućnu adresu. Kako osobno preuzeti svoju narudžbu saznaj ovdje.

Loyalty klub - Program vjernosti

Što je to Loyalty klub Tvornice Zdrave Hrane?

Sve o našem Loyalty klubu možete pročitati na našoj web stranici.

Zašto mi nisu obračunati loyalty bodovi za sve narudžbe?

Moguće je da ste narudžbu izvršili kao gost. Svakako nam javite na [email protected] ili nazovite na 01/5573-568 kako bismo pribrojali bodove.

Kako se dobivaju kodovi za popust?

Kodovi za popust su dio naših akcija, najlakše ćete ih pratiti ukoliko se pretplatite na naš newsletter.