Početna Wolt express delivery

Wolt brza dostava kuca na vrata možda već i unutar jednog sata!

Dostava unutar jednog dana je Woltova metoda prijevoza za narudžbe unutar grada. Wolt narudžbe dostavlja na vrata isključivo u periodu kad su i TZH poslovnice otvorene. Predviđeno vrijeme dostave je unutar 90 minuta od dovršetka narudžbe, no možete i samostalno odabrati vrijeme dostave koje vam najviše odgovora. Čak i unutar nekoliko dana od završetka narudžbe.

Koje narudžbe se dostavljaju putem Wolt express dostave?

Sve narudžbe s proizvodima koji su u trenutku narudžbe dostupni u odabranoj poslovnici. Ukoliko barem jedan od proizvoda u tvojoj košarici nije dostupan to znači da ti opcija Wolt drive neće biti ponuđena. Opciju Wolt brze dostave moći ćeš odabrati u podacima o dostavi prilikom dovršetka narudžbe.

Postoji li minimalni iznos narudžbe za Wolt express delivery?

Ne postoji minimalni iznos za narudžbu putem brze Wolt dostave. Možeš naručiti i jednu namirnicu ili kućansku potrepštinu koja ti brzo treba. 

Kako znati jesam li u zoni Wolt dostave?

Wolt brza dostava moguća je na području svih gradova u kojima Tvornica Zdrave Hrane ima poslovnicu i to unutar zone koja je prikazana ispod:

Mogu li pratiti točnu lokaciju dostave prilikom korištenja usluge brze dostave?

Nakon što zaprimimo tvoju narudžbu, dobit ćeš i SMS s poveznicom (tracking number) putem kojeg ćeš u svakom trenutku moći pratiti gdje se točno nalazi tvoja narudžba.

Trebam li imati Wolt aplikaciju kako bi mogao naručiti Wolt dostavu?

Ne trebaš imati Wolt aplikaciju, Wolt brza dostava dostupna je svim korisnicima webshopa Tvornice Zdrave Hrane koji su unutar dostavne zone.

Mogu li utjecati na Wolt vrijeme dostave?

Svoj paket možeš očekivati unutar 90 minuta nakon što dobiješ potvrdu od Tvornice Zdrave Hrane da je tvoja narudžba prihvaćena. Alternativno možeš i samostalno odabrati vrijeme dostave koje ti najviše odgovora. Čak i u narednim danima od završetka narudžbe. 

Postoji li mogućnost otkazivanja dostave?

U slučaju da zbog bilo kojeg razloga odlučiš otkazati narudžbu, potrebno je unutar prvih nekoliko minuta kontaktirati i obavijestiti poslovnicu iz koje je predviđeno slanje. Od trenutka kada kurir preuzme tvoju narudžbu iz poslovnice, ista se narudžba nažalost više ne može otkazati. 

Koja je cijena Wolt express dostave? 

Trošak dostave se računa na temelju unaprijed definiranih čimbenika kao što su lokacija dostave i raspoloživi dostavljači. Isti će automatski biti obračunati i prikazani u košarici nakon odabira Wolt dostave. Bez skrivenih troškova.

U razdoblju od 12.02.2024. do 10.03.2024. sve dostave izvršene putem Wolt express dostave su BESPLATNE!

Mogu li odabrati način plaćanja koji mi najviše odgovara?

Naravno, usluga Wolt express dostave može se izvršiti online kartičnim plaćanjem, putem KEKS Pay-a ili gotovinom prilikom preuzimanja od dostavljača. 

Hoće li mi narudžba biti ostavljena ispred vrata ili predana na ruke?

Wolt dostavljač će ti predati narudžbu na ruke kako bi osigurao da sigurno dobiješ željene proizvode koje ste izabrali u Tvornici Zdrave Hrane.

Spremno čekamo tvoju narudžbu!