Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Bioandina – mala tvrtka s velikim snovima i još većim proizvodima

Bioandina – mala tvrtka s velikim snovima i još većim proizvodima

Superfoods iz super Bioandine

Obiteljski brand sa svjetskom pričom

Ideja o osnivanju male obiteljske tvrtke Jelmark d.o.o. njezine je osnivače zatekla u podnožju Anda, u Peruu  2016. godine, kada su zbog poslovnih obveza išli na česta putovanja u Južnu Ameriku. Baš kao i sve dobre ideje i ova se dogodila slučajno, dok su se i sami upoznavali s jednom autohtonom i nama prostorno i svjetonazorski udaljenom kulturom življenja. Ubrzo su u doticaj došli s nepoznatim, a blagotvornim ekološkim uzgojem namirnica i proizvodnjom hrane u Andama. Odlučili su dati šansu novoj kulturi i novim namirnica te su se oduševili, osobito zahvaljujući djelotvornosti superhrane koju su konzumirali.

Stoga su najvrjednije komadiće tog pitoresknog iskustva ponijeli sa sobom natrag u Hrvatsku te stvorili brend Bioandina, koji se bavi proizvodnjom i distribucijom dodataka prehrani na bazi biljaka iz područja Anda - mace, camu camu-a i mačje kandže.

Ipak, ove su godine oduševili jednim posebnim proizvodom

CRVENA MACA, CRNA MACA, PREMIUM MIX MACA, CAMU CAMU VITAMIN C KOMPLEKSMAČJA KANDŽA s BIOANDINA potpisom omiljeni su proizvodi mnogih žena i muškaraca u Hrvatskoj. "Zanimljivi su jer u velikoj mjeri pridonose zdravlju u različitim aspektima, od hormonalnog uravnoteženja, zdravlja reproduktivnog sustava, protuupalnog učinka pa sve do općeg zdravstvenog blagostanja.", objašnjava Bioandina ekipa koja je na prvi dan ljeta, ovom ubojitom sastavu priključila još jedan odličan proizvod - B•Dynamic - za suvremenog muškarca i ženu.

"Boljka suvremenog muškarca i žene svakako je užurban život te velika količina obveza koja nas zapljusne, ostavi nas u stresu i praznih baterija te nam onemogućuje da u danu obavimo sve što smo zamislili.", ispričali su pozadinu priče iza proizvoda  B•DYNAMIC koji baš u tim trenucima može pomoći. Bioandina B-Dynamic kapsule su premium dodatak prehrani s ekstraktom korijena crne mace, ploda camu camu te sjemenki guarane, L-citrulin DL-malatom, vitaminima B skupine, vitaminom D, kromom i željezom. Pažljivo odabrani sastojci doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Zašto baš ovi sastojci?

"Maloprije spomenuta maca se može pronaći u tri boje: žutoj, crvenoj i crnoj, a B•DYNAMIC sadrži isključivo crnu macu. Crna maca je tradicionalno korištena kao sredstvo za povećanje energije te kao sredstvo za smanjenje umora, a njezinu učinkovitost u tome (ali i u poboljšanju izdržljivosti i mentalnog fokusa) potvrđuje i znanost. Osim crne mace, dodatni energetski boost će potaknuti guarana, čije su sjemenke bogate kofeinom, ali i raznim drugim fitokemikalijama koje pozitivno djeluju u našem organizmu. Treći, ali ne i manje bitan biljni ekstrakt, camu camu, je najbolji prirodni izvor vitamina C. Vitamin C doprinosi metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, ali i normalnom stvaranju kolagena te funkciji imunološkog sustava.", dobro su nam argumentirali i predstavili proizvod koji je već sad postao hit što ni ne čudi, jer osim vitamina C, ovaj "dinamični" proizvod sadrži cijelu lepezu vitamina B kompleksa koji svaki na svoj način djeluju na metabolizam energije, hormonalnu i živčanu funkciju, kao i na opće blagostanje našeg organizma. Posebno valja izdvojiti i vitamin D, vitamin sunca, kojeg nam sada u ljetno vrijeme možda i ne nedostaje, no zimi gotovo cijela populacija ima njegov manjak koji može negativno utjecati na naš imunitet, mišićnu funkciju, ali i stanje kostiju i zubi.

Od minerala, mogu se pronaći željezo, koje je iznimno bitno za prijenos kisika u tijelu, ali i stvaranje crvenih krvnih stanica i hemoglobina, što sve neposredno utječe na stvaranje energije te opće stanje organizma. Osim željeza, tu je i krom, mineral vrlo bitan za održavanje normalne razine glukoze u krvi.

Cijela B•Dynamic formulacija je zaokružena dodatkom L-Citrulina, aminokiseline brojnih fizioloških funkcija, posebno je omiljena sportašima rekreativcima i tjelesno aktivnim osobama, iako valja napomenuti da bi se od nje svakako mogla okoristiti i opća populacija.

I za (sretan) kraj…

B•Dynamic formulacija je osmišljena kao kompletan proizvod kojim bi urbani muškarci i žene popili 2 kapsule dnevno te u njima pronašli sve potrebne nutrijente za normalno funkcioniranje organizma, bez da svaki dan moraju konzumirati nekoliko različitih dodataka prehrani.

"Ovaj proizvod je idealan suputnik svima kojima je vječito potrebna dodatna energija za sve dnevne obaveze, praktičnim osobama koje konzumacijom svega 2 kapsule dnevno žele unijeti sve potrebne nutrijente, ali i svim osobama koje cijene premium kvalitetu suplemenata te znaju da je u svoje zdravlje potrebno ulagati.", zaključuje Bioandina tim koji je stvorio proizvode jedinstvene na hrvatskom tržištu, koje liječnici, nutricionisti, farmaceuti i drugi stručnjaci aktivno preporučuju zbog bogatih nutritivnih vrijednosti najkvalitetnijih autohtonih peruanskih biljaka.

Ono po čemu su posebni jest tradicija očuvanja izvornih receptura starih preko 1000 godina i autohtona proizvodnja lokalnog peruanskog stanovništva s kojim ostvaruju kvalitetnu suradnju, jamstvo su jedinstvene kakvoće Bioandina proizvoda koji dolaze ravno s Anda. Svjetski, a naše!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.