Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi U današnje vrijeme svima su nam potrebne jedinstvene formule za hormone Biobalans

U današnje vrijeme svima su nam potrebne jedinstvene formule za hormone Biobalans

Pomažu optimizirati, zaštititi i balansirati um i tijelo

Sve je u balansu!

Osjećate da su vam hormoni malo 'podivljali'?

Ne brinite se, niste jedini.

Naglo debljanje ili mršavljenje, nesanica, glavobolja, umor, smanjen libido, ispadanje kose i tjeskoba vrlo bi lako mogli biti simptomi disbalansa hormona od kojeg pate žene i muškarci svih dobnih skupina.

Iako se o tome donedavno malo govorilo, sve je više ljudi kojima hormonska neravnoteža utječe na izgled i raspoloženje, ali ponajviše na kvalitetu života i zdravlje. Primijetite li da su i vaši hormoni u disbalansu, ne zanemarujte ih, nego – balansirajte ih!

Uravnoteženi hormoni ne samo da nas rješavaju neugodnih simptoma nego i učinkovito preveniraju razna bolesna stanja, preveniraju preuranjeno starenje i pridonose dobrom izgledu i vitalnosti.

Kako hormone dovesti u ravnotežu?

To znaju stručnjaci iz Biobalansa, koji dugi niz godina proizvode dodatke prehrani, prepoznatljive po jedinstvenim formulama upravo za prirodno balansiranje hormona

Pa kako onda, pitamo ih, možemo prirodno balansirati hormone?

"Jednostavno", kažu u Biobalansu, izbjegavajući sve ono što ih je izbacilo iz balansa. "Kao prvo, treba živjeti zdravo, a to znači jesti zdravu hranu, dovoljno spavati, boraviti na svježem zraku, reducirati stres i redovito se baviti umjerenim fizičkim aktivnostima i aktivnostima koje opuštaju. Treba također izbjegavati i tvari koje ometaju rad hormona, kao što su kemikalije iz hrane, ambalaže i kozmetike. To bi već trebalo biti sasvim dovoljno da se osjećate dobro ili barem bolje, a ako će tijelu možda ipak trebati malo pripomoći u "poštimavanju" hormona, neka to bude  prirodnim tvarima koji će pripomoći pravilan rad žlijezda.", objašnjava ekipa koja stoji iza četiri svoja aduta za hormonsko zdravlje - Adrenomaxx®, Femimaxx®, Testomaxx® i Thyromaxx®.

Kada posegnuti za kojim dodatkom?

Ako vas stres 'gazi', isprobajte Adrenomaxx®.

Adrenomaxx® je namijenjen svima – ženama i muškarcima, mlađim i starijima, svima koji žele obnoviti svoje unutarnje rezerve i osjećati se staloženo i snažno i u najstresnijim situacijama, a posebno se preporučuje svima koji su pod dugotrajnim stresom, fizičkim ili psihičkim, tijekom intenzivnih fizičkih ili mentalnih napora (npr. dugotrajnog učenja), kao i svima koji imaju isprekidan san, oslabljen imunitet, nekontroliran apetit ili osjećaju kronični umor i manjak životne energije.

Naime, poznato je da pretjerani napori postavljeni pred organizam, kao i ubrzan i stresan stil života, mogu rezultirati neuravnoteženom proizvodnjom kortizola, glavnog hormona stresa koji proizvode nadbubrežne (adrenalne) žlijezde. To može dovesti ne samo do dugotrajnog umora i osjećaja iscrpljenosti već i do niza simptoma kao što su: debljanje u struku, gubitak mišićne mase i teško mršavljenje, slab apetit ili napadaji gladi, potreba za kavom, napitcima s kofeinom i energetskim napitcima ili pušenjem,  otežana probava, razdražljivost i napetost, zaboravljivost i problemi s koncentracijom, česte promjene raspoloženja, emotivna preosjetljivost, teško razbuđivanje i ustajanje iz kreveta, stresna glavobolja, oslabljen imunitet,  sklonost reinfekcijama (npr. izbijanje herpesa) ili alergijama, kronična upalna stanja i dr.

Nije stoga loša ideja podržati rad svojih nadbubrežnih žlijezdi.

Thyromaxx®  je pak jedinstvena nutricionistička podrška zdravlju štitnjače.

Namijenjen je zato svima koji žele na prirodan i neškodljiv način pripomoći rad svoje štitnjače i proizvodnju hormona važnih za održavanje zdravog i aktivnog metabolizma, a posebno se preporučuje osobama koje imaju simptome oslabjelog rada štitnjače ili imaju Hashimotov tireoiditis, bez obzira na to uzimaju li hormonsku terapiju ili ne. Thyromaxx®  se također preporučuje i svima kod kojih se stil života (npr. stres, manjak sna, dugotrajne ili restriktivne dijete) odražava na rad štitnjače i metabolizam.

Jer ako štitnjača nije u stanju proizvoditi hormona štitnjače koliko je tijelu potrebno, to se odražava na razne tjelesne sustave i dovodi do niza neugodnih simptoma kao što su: promjene tjelesne težine, umor, promjene raspoloženja, tjeskoba, nesanica ili nekvalitetan san, slaba koncentracija, ispadanje kose, prorjeđivanje vanjskog ruba obrve, konstipacija, slabo probavljanje hrane, naticanje lica i potkoljenica, česte upale nosa, grla ili uha, neredovit ciklus, pospanost tijekom dana, suha koža, krhki i lomljivi nokti, prorjeđivanje kose i dr.

Uvjerite se i sami koliko ćete se osjećati i izgledati bolje kad štitnjača radi optimalno.

Ako ste dama, onda je Femimaxx® dodatak prehrani upravo za vas.

Biraju ga žene koje žele na prirodan i zdrav način postići i održati hormonsku ravnotežu te se osjećati vitalno, zdravo i zadovoljno. Posebno će od njega imati koristi žene u reproduktivnim godinama koje osjećaju simptome hormonske neravnoteže, a pomoći će i ženama koje imaju tegobe koje prate perimenopauzu i ranu menopauzu.

Niz je neželjenih simptoma koji upućuju na hormonsku neravnotežu: izraženi simptomi PMS-a, obilne ili bolne mjesečnice, sindrom policističnih jajnika (PCOS), izostanak ovulacije ili bolne ovulacije, neplodnost, fibrocistične promjene grudi, navale vrućine i promjena raspoloženja, napuhnutost, neredovite menstruacije, noćno znojenje, suhoća sluznice, smanjena spolna želja, nemir i nervoza,  nesanica, burne emotivne reakcije, izrazito suha ili premasna koža,  akne u odrasloj dobi, napetost i preosjetljivost dojki, pojačana tjelesna dlakavost,  preraspodjela masti po tijelu, zadržavanje vode u tkivima i dr.

Zato je održavanje hormonske ravnoteže tijekom cijelog života iznimno važno za svaku ženu.

Testomaxx® je vrhunski dodatak prehrani samo za muškarce.

Za njega se odlučuju muškarci koji žele više izdržljivosti, odlučnosti i muževnosti.

Koristit će ipak i svim muškarcima koji žele potaknuti izgradnju mišića, ali i onima koji zbog stila života (stres, neodgovarajuća prehrana, nedovoljno sna, dugotrajni ili intenzivni fizički ili psihički napori i dr. ) ili godina osjećaju simptome smanjenih razina testosterona, kao i onima koji žele poboljšati funkciju prostate. Testomaxx®  se također preporučuje i muškarcima koji žele poboljšati plodnost ili imaju problema s njom. 

"Zašto je testosteron tako važan muškarcima?", pitali smo stručnjake iz Biobalansa. Iz odgovora smo puno naučili.

"Dok normalne razine tog glavnog muškog hormona pridonose muškarčevu zdravlju i izgledu, snižene razine testosterona mogu se očitovati nizom neželjenih simptoma kao što su: smanjena mišićna snaga i masa, debljanje na trbuhu i prsima, općeniti gubitak snage i izdržljivosti, prorjeđenje tjelesnih dlaka, izražajne i duboke bore, slabiji libido, slabija kvaliteta spolnog života, promjene raspoloženja, gubitak interesa, lak i isprekidan san, znojenje po licu i prsima, slaba koncentracija i pamćenje, manjak samopouzdanja, neodlučnost i oklijevanje, gubitak inicijative i elana, javljanje straha i zabrinutosti, povećanje prostate  ili česte upale, otežano i često mokrenje i dr. Zato bi svaki muškarac trebao nastojati poboljšati svoj stil života kako bi mu razine testosterona ostale na poželjnoj razini te osigurati tijelu sve što mu je za to potrebno.", zaključili su tvorci ovog hrvatskog branda koji nas još jednom podsjeća da je balans najpotrebniji u životu. U svemu.

Slažete li se?

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.