Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Equa boce - savršeni božićni dar za stil i održivost

Equa boce - savršeni božićni dar za stil i održivost

Vaš vjerni i elegantni suputnik u svakodnevnim avanturama

Blagdani su vrijeme darivanja, ali i vrijeme kada trebamo razmišljati o planeti.

Ove blagdanske sezone, razveselite svoje najmilije i istaknite se jedinstvenim poklonom - Equa bocom koja kombinira eleganciju, održivost i funkcionalnost. Predstavljamo vam neodoljivu Božićnu kampanju Equa boca, stvarajući blistavi spoj stila i ekološke svijesti.

Blagdanski dizajni za svačiji ukus
Ove godine, Equa boce su osvanule u posebnim blagdanskim izdanjima! Od sofisticiranih zimskih uzoraka do elegantnih boja koje odražavaju duh sezone, svaka boca postaje prilagođeni komad umjetnosti. Dajte poklon s dozom blagdanske čarolije i pokažite voljenima koliko vam je stalo do njihovog stila.

Održivost koja osnažuje darivanje
Blagdani su vrijeme darivanja, ali i vrijeme kada trebamo razmišljati o planeti. S Equa bocom, ne samo da iznenađujete svoje bližnje prekrasnim poklonom, već i pridonosite očuvanju okoliša. Zamijenite tradicionalne poklone jednokratnih plastičnih boca s trajnim rješenjem koje je korak prema održivijem sutra.


Personalizirane božićne poruke
Dodajte dodir osobnosti svakom poklonu personalizacijom. Sada možete ispisati posebne božićne poruke, imena ili datume na Equa boci, čineći je ne samo funkcionalnim, već i emotivnim poklonom. Svaka bočica postaje jedinstvena, poput vaše ljubavi prema osobi kojoj je darujete.

Božićna magija na svakom gutljaju
Dopustite da blagdanski duh ispuni svaki gutljaj. Pijenje iz Equa boce postaje poseban ritual, podsjećajući na vašu pažnju prema okolišu i ljubavi prema unikatnom dizajnu. Ove boce ne samo da služe kao praktičan spremnik pića, već i kao podsjetnik na blistavu sezonu darivanja.

U današnjem dinamičnom svijetu gdje je briga za okoliš jednako važna kao i stil, Equa boce dolaze kao odgovor na potrebe modernog života. Ove elegantne i funkcionalne boce ne samo da naglašavaju vaš osobni stil, već također pridonose očuvanju okoliša, čineći ih idealnim suputnicima za svakodnevnu uporabu. Ove blagdane, donesite radost i održivost s Equa bocom. Izaberite boju i dizajn koji najbolje odražava osobnost vaših najdražih i darujte im komad koji će istaknuti njihov stil i doprinijeti očuvanju okoliša.

S Equa bocom, svaki poklon postaje izraz ljubavi prema ljudima i planeti.

Equa,
Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.