Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Equa brand - sinonim za hidrataciju i održivost

Equa brand - sinonim za hidrataciju i održivost

Najbolji "modni dodatak"

Svaki put kada napuniš EQUA bocu pozitivno utječeš na uklanjanje plastičnog otpada

Više od 10 godina uspješno osvaja domaće i strano tržište svojim prepoznatljivim bocama za vodu, najpoznatiji su podsjetnik za hidrataciju i poklon s kojim zajedno sa svojim najdražima pristajete na održivi način života bez mijenjanja osobnog stila.

Jasno vam je, pričamo o EQUA-i, slovenskom brendu boca za vodu koji od 2010. godine dizajnira kvalitetne i moderne višekratne boce, šalice i funkcionalne napitke!

Dostupne u preko 80 dizajna, ove šik boce izrađene su od održivih materijala poput visoko kvalitetnog borosilikatnog stakla otpornog na promjene temperature i modernih navlaka od umjetne kože. Jedna EQUA boca godišnje može zamijeniti do čak 217 plastičnih boca za jednokratnu upotrebu. Njezino korištenje vidljivo će smanjiti količinu proizvedenog otpada i istovremeno utjecati na tvoje hidratacijske navike. Uz svoju omiljenu EQUA bocu tako se možeš osjećati dobro, izgledati dobro i činiti dobro za planet.

EQUA je...

BPA free: Lagane i praktične boce od kvalitetne plastike koja ne škodi zdravlju.

Glass boce: Moderne boce od borosilikatnog stakla. Savršen odabir za svakodnevnu hidrataciju na poslu ili u školi.

Steel boce: Lagane, izdržljive i praktične boce od nehrđajućeg čelika vrhunske kvalitete. Bestselling model u različitim bojama i uzorcima.

Thermo boce: Termosice u predivnim bojama koje drže vodu savršeno hladnom čitavi dan.

EQUA šalice: Termo šalica s keramičnim premazom za najbolji okus jutarnje kave na putu. Elegantna ručka za nošenje čini je ujedno i modnim dodatkom.

S dolaskom prvih sunčanih dana i porastom temperatura, više je nego ikada važno našem tijelu pružiti dovoljno hidratacije kako bi nesmetano uživali u aktivnom načinu života te istovremeno brinuli za svoj duh i tijelo. Dovoljna količina vode utječe na djelovanje čitavog organizma – povećava razinu energije, koncentraciju, smanjuje pojavu glavobolja, jača imunološki sustav i uljepšava izgled kože. Moderna boca za vodu prekrasnog izgleda sigurno će te podsjetiti na važnost hidratacije, ali i brige za okoliš.

Ako se i ti osjećaš frustrirano i nemoćno razmišljajući o plastičnom otpadu i opsežnosti problematike zagađenja okoliša, zapamti nisi sam. Da, godišnje proizvedena količina plastičnog otpada može kružiti Zemljom čak četiri puta, premalo otpada se reciklira, a za razgradnju samo jedne plastične boce potrebno je čak 450 godina.

Nemoj misliti da pojedinac ne može utjecati na promjene

EQUA brend uči nas upravo suprotnom - da svatko od nas ima važnu ulogu u svijetu. Svakodnevni mali koraci i savjesne odluke dovoljne su da zajedno pretvorimo planet Zemlju u bolje mjesto za život. Što možete učiniti već danas? Smanjiti upotrebu jednokratne plastike, podržati lokalne brendove i održivu, etičku proizvodnju i odabrati dugotrajne boce za višestruku upotrebu!

EQUA je tim od 35 strastvenih i kreativnih pojedinaca koji nastoje stvarati pozitivne promjene u svijetu. Neprestance su u potrazi za novim inovativnim riješenjima koja će unaprijediti tvoje korisnično iskustvo te istovremeno podržati dobrobit tijela i duha. I hvala im na tome! 

Rekli bi neki da je nošenje svoje personalizirane bočice pomodarstvo...ali EQUA tim nas uči nečem puno bitnijem - da savjesni odabiri nikada ne izlaze iz mode.

Equa,
Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.