Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi GOOD GOOD brand nije samo dobar već puno više od tog

GOOD GOOD brand nije samo dobar već puno više od tog

Idealni i za dijabetičare

Za sladokusce koji su svjesni štetnosti unosa velikih količina šećera u organizam

Svi članci
01. listopad 2023.

Rođeni na Islandu, proizvedeni u EU, a proglašeni najbrže rastućim brandom pekmeza u Americi. Zanimljiva kombinacija, zar ne!?

GOOD GOOD proizvodi bez dodanog šećera zaslađuju dane ljudima diljem svijeta i nitko neće reći da su oni samo good good već da su the best kad su namazi u pitanju! Njihovi proizvodi pomažu ljudima smanjiti potrošnju šećera bez žrtvovanja slatkoće (čitaj:sreće) u svom životu. To čine bez upotrebe umjetnih zaslađivača.

Njihova slatka priča

Zabrinuti za zdravlje svoje obitelji i prijatelja, kao i za vlastito, budući osnivači GOOD GOOD-a željeli su pronaći zdravije mogućnosti prehrane. Dok su pretraživali police, nisu uspjeli pronaći zdravije opcije koje bi odgovarale okusu njihovih slatkih pandana. Odlučili su postaviti standard za podizanje okusa hrane bez dodanog šećera, proizvodnjom visokokvalitetnih i prirodno dobivenih zaslađivača, alternativnim šećerom.  "U početku smo proizvodili samo prirodne zaslađivače, stevia kapi, stolni eritritol i mješavinu stevije. Inspirirani svojim nasljeđem počeli smo praviti džemove u vlastitoj kuhinji koristeći steviju i eritritol umjesto šećera. Nakon nekog vremena, savladali smo recept i završili s onim što sada znamo kao naš voljeni GOOD GOOD džem.", ispričali su nam svoje početke i što ih je inspiriralo da danas postanu brand koji je postao pojam za dobre džemove, namaze i sirupe. 

I dok je džem od crnog ribiza savršena poslastica za tost, deserte, palačinke i bezbroj drugih ukusnih kombinacija, naši se Zdravoljupci opako zaljubljuju u džem od trešnje sa stevijom, taj okus ljeta u kojem uživaju cijele godine. Da bi ljeto duže trajalo, tu je i GOOD GOOD džem od smokve, a naranča se pokazala kao sjajan dodatak kolačima.  Lepršave citrusne arome naranče zaslađene stevijom sjajno posluže i u kašama, grizu ili uz musli. 

Savršen za doručak, užinu ili kao dodatak slasticama, Good Good džemovi od jagode, borovnice, maline, marelice i šumskog voća obaraju s nogu.

Zdravo namažite pa smažite

Svaki pekmez sadrži samo prirodni šećer tog voća. Ne sadrži gluten, zaslađen je prirodnim zaslađivačem te pogodan za vegane i vegetarijance. Naravno, kad je GOOD GOOD izbacio namaz s lješnjakom, svijet je poludio! Nema do te sjajne čokoladne arome koju svi obožavamo. 

"Čoko lješnjak sa stevijom će sa svojim neodoljivim okusom zasladiti svako nepce. Naš namaz je savršen za tost, palačinke ili štogod ti srce poželi. I k tome je zdrav! Bez dodanog šećera, Čoko lješnjak je slatka poslastica nakon koje nećeš imati grižnju savjesti. Zaslađen maltitolom i stevijom, sadrži 13% lješnjaka i najbolja je varijanta za palačinke koje već danas trebate pripremiti.", objašnjavaju iz tima koji svakodnevno radi na tome da se paleta proizvoda širi.

Logično, tako su i došli do genijalnih slatkih kapi - od vanilije i od čokolade.

O čemu se radi?

Proizvedeni od lista stevije, ovi zaslađivači pružaju divan prirodan okus sa slatkoćom po želji. Kapi su izvrsne za topla ili hladna pića, jogurte, smoothije ili kolače – za sve što možete promiješati! Imaju nula kalorija, 100% su prirodne, ne utječu na razinu šećera u krvi, a 300 su puta slađe od šećera. 

"S beskrajnim pokušajima i testovima, razmišljanjem izvan okvira i borbama koja donosi nova, brzorastuća tvrtka, naš je asortiman proizvoda eksponencijalno rastao i prodaje se u više od 10 000 trgovina diljem svijeta.", zaključuju Agnar, Gardar & Johann, suosnivači i genijalci koji se nikad nisu zadovoljavali s nečim što je samo "good" već GOOD GOOD!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.