Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Immortella - prirodna hrvatska kozmetika za dugotrajnu ljepotu lica i tijela

Immortella - prirodna hrvatska kozmetika za dugotrajnu ljepotu lica i tijela

Iz laboratorija u Makarskoj

Naziv branda Immortella Mediterranean beauty je inspiriran prirodom i ljepotom Mediterana

Pažljivo osmišljene, učinkovite formulacije bez parabena, silikona, umjetnih bojila i mirisa. Potpuno sigurne za trudnice i dojilje. Proizvedene u Hrvatskoj. Pružaju potpunu njegu zahtjevnoj koži žednoj intenzivne njege. Vlastita proizvodnja Immortella branda i kontrolirani proces poizvodnje jamstvo su izvrsnosti svakog proizvoda izrađenog s puno ljubavi i pažnje. Povrh toga, visokokvalitetna ambalaža odabrana je s ciljem potpunog očuvanja svakog dragocjenog prirodnog sastojka. Sve navedeno pronaći ćete u Immortelli – domaćem brandu svježe i učinkovite prirodne kozmetike s inovativnim pristupom njege.

Immortella trenutno ima tri linije proizvoda:

  • Linija za njegu lica sadrži proizvode koji pružaju zdravu i blistavu kožu, a namijenjeni su i osjetljivoj koži.
  • Linija proizvoda sa smiljem koristi snagu smilja koje odlično regenerira i dubinski njeguje kožu vraćajući joj elastičnost i blistavost u jako kratko vemenu. Smilje posebno voli normalna i suha koža.
  • Pro Balance linija za sve tipove kože s naglaskom na njegu osjetljive kože. Linija je namijenjena za intenzivnu hidrataciju i jačanje kožne barijere. Formulirana s patentiranim kompleksom prebiotika, probiotika i postbiotika, ceramidima i niacinamidom namijenjenih jačanju kožne barijere;  biljnim ekstraktima za umirenje i zaštitu; visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline za intenzivnu hidrataciju. Učinkovito hidratizira i hrani, obnavlja kožu i umiruje iritacije, ubrzava oporavak epidermisa, vraća elastičnost, pomaže u obnovi kožne barijere jačajući mikrobiom kože.

Njihov najnoviji proizvod je okoloočna krema sa Bio retinolom i niacinamidom koja je odmah postala favorit mnogih žena. Ova inovativna krema koristi snagu bioretinola za pomoć u obnovi kože i smanjenju pojave finih linija i bora. Obogaćena koncentracijom niacinamida od 4 %, krema pruža dubinsku hidraciju, posvjetljuje područje oko očiju i pomaže u poboljšanju teksture kože. Dizajnirana je kako bi koži povratila odmoran, svjež i mladenački izgled. Bez obzira na vašu dob, Immortella krema za područje oko očiju pružit će vam neizostavnu njegu koja će vaš pogled učiniti svjetlijim i mlađim.

Deo linija  koja sadrži 5 prirodnih dezodoransa

Immortella u svojoj ponudi nudi kolekciju prirodnih dezodoransa formuliranih bez sastojaka koji dugoročno mogu negativno utjecati na zdravlje kože i cjelokupnog organizma.  Prirodne inovativne formulacije dolaze u obliku spreja, kreme i roll-ona, odlično štite osjetljivu kožu pazuha, te ne ostavljaju tragove na odjeći. Ne sadrže alkohol, aluminijev klorohidrat, parabene, umjetne mirise i bojila. Immortella dezodoransi su potpuno sigurni za kožu i formulirani tako da ne izazivaju reakcije ili iritacije, nego osiguravaju da koža normalno funkcionira i diše. 

Linija ljetnih proizvoda namijenjena je bržem postizanju i očuvanju preplanule puti.

  • Ulje za brončanu put, 100 ml  sadrži dragocjene ekstrakte mrkve i orahove ljuske u maslinovom ulju koji štite kožu od isušivanja i doprinose bržem postizanju brončane puti. Prirodni sastojci njegujućeg  ulja pružiti će sjaj,  mekoću i brončanu put svim tipovima kože.
  • Losion poslije sunčanja, 200 ml sadrži kombinaciju aloe vere, eteričnog ulja lavande i cvjetne vodice smilja koja umiruje i hidratizira, dok vitamin E i ulje ploda divlje ruže bogato antioksidansima obnavljaju oštećenu kožu i djeluju na produženje preplanulosti. Maslinovo ulje i shea maslac štite kožu od suhoće i dehidratacije. Brzo upijajući losion nježnog mirisa podarit će vašoj koži hidrataciju nakon izlaganja suncu.

Upoznavanje s vizijom i misijom Immortella prirodne kozmetike je najjednostavnije kroz riječi s idejnom začetnicom i osnivačicom branda, Marijom Tomas:

"Veseli me što na tržištu raste potražnja, a samim time i ponuda prirodne kozmetike. Ljudi postaju svjesniji da je priroda naš najbolji prijatelj, pa je danas vrijeme provedeno u prirodi neprocjenjivo, a svježa i domaća hrana specijalitet. A što je s našom kožom? I ona treba svježe i prirodne sastojke.

Moje zanimanje za prirodnu kozmetiku je počelo za vrijeme studija na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Počela sam istraživati tržište i uvidjela da je bez obzira na široku ponudu prirodne kozmetike jako teško pronaći proizvod koji je 100% prirodan.  Moja vizija je izvući najbolje iz prirode te proizvoditi inovativnu učinkovitu prirodnu kozmetiku sa visokokvalitetnim prirodnim.

Naziv branda Immortella Mediterranean beauty je inspiriran prirodom i ljepotom Mediterana. Simbol branda je smilje koje se odlikuje svojom snagom i kvalitetom. Raste iz kamena, a nikada ne vene. To zlatno ulje sadrži eterično ulje smilja iznimnih svojstava. Upravo je to razlog zašto se eterično ulje smilja nalazi u dijelu naših formulacija.

Sve proizvode radimo u vlastitom laboratoriju u Makarskoj gdje pratimo proces proizvodnje od početka do kraja kako bismo osigurali najbolju kvalitetu.

Vjerujem da svatko želi izabrati zdravlje za svoju kožu, a naši proizvodi upravo to pružaju."

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.