Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Izidor - zrno kukuruza koje ima priču

Izidor - zrno kukuruza koje ima priču

Jednostavna kombinacija vrhunskog hrvatskog kukuruza

Jednostavna i ukusna grickalica koja je 100% hrvatska

U svijetu prepunom kompliciranih jela i nezdravih dodataka, jednostavnost je postala blagoslov – što je hrana jednostavnija, to je bogatija okusima, nutritivno vrjednija i zdravija za naše tijelo. Ovom se realnom činjenicom vodi Izidor, brand koji stiže iz Dugog Sela.

Priča o tome kako je nastao IZI PUFFS kreće iz malog ureda na zapadnom kraju upravne zgrade Bc Instituta. "Naša ideja za IZI PUFFS nastala je iz želje da ljudima ponudimo ne samo ukusan, već i zdraviji izbor grickalice. Kukuruz je već dugo poznat kao sastojak koji ima brojne nutritivne prednosti, ali smo željeli da naš proizvod bude još više od toga. Uzimajući inspiraciju iz naše bogate tradicije i iskustva s kukuruzom, uspjeli smo stvoriti proizvod koji zadržava prirodne hranjive tvari kukuruza. Rezultat je hrskavi i ukusni IZI PUFFS, koji je bogat vlaknima, bez dodanih umjetnih boja, bez aditiva, konzervansa ili GMO sastojaka. Sve naše zanimljive ideje proizlaze iz strasti za stvaranjem proizvoda koji će unaprijediti prehrambene navike naših sugrađana. Želimo stvarati proizvode zabavne za konzumaciju, ali istovremeno i korisne za njihove zdravlje. Odlučili smo se za kukuruzni flips jer je to popularna grickalica koju ljudi vole, ali smo poboljšali njezinu nutritivnu vrijednost i smanjili nezdrave sastojke. Željeli smo da naši kupci mogu uživati u hrskavom okusu flipsa bez osjećaja krivnje, znajući da konzumiraju zdraviju alternativu.", objašnjavaju iz Izidor tima koji uvijek rado priznaju da je iskustvo njihovih kolega, tradicija Bc Instituta, želja za novim izazovima i pozitivnim utiskom na zajednicu temelj iz kojeg je nastao IZIDOR.

Misija IZIDOR brenda je poticanje zdravog načina života i prehrane kroz stvaranje kulture korištenja najkvalitetnijih kukuruznih proizvoda. Fokus u svakom segmentu proizvodnog procesa usmjeren je ka razvoju proizvoda izuzetne kvalitete, a velika nam je želja kontinuirano razvijati brend i graditi povjerenje među potrošačima te postati prvi izbor za sve proizvode od kukuruza.

Kao prve proizvode razvili smo žuto i bijelo brašno i palentu. To je bio logični prvi korak jer se svi sljedeći proizvodi proizvode upravo od njih. IZIDOR proizvodi mogu se pronaći u hipermarketima KONZUM-a i TOMMY-a diljem Hrvatske. Zbog jedinstvene kvalitete kukuruza koje koristimo, u proizvodnji IZIDOR palente nije potreban proces dodatne termičke obrade, što našem proizvodu osigurava zadržavanje svih nutritivnih svojstava i potpuni užitak pri konzumaciji. Brašno je puno vitamina i minerala zbog čega se odlikuje izuzetnim hranjivim svojstvima što ga čini izvrsnim izborom za pripremu svakodnevnih jela. Prioritet nam je kvaliteta proizvoda što je vidljivo i u izboru naše ambalaže gdje praktično pakiranje sa zip zatvaračem olakšava svakodnevnu upotrebu te čuva kvalitetu proizvoda.

Morali smo ih pitati i otkud ideja za samim vizualnim identitetom koji je vesel, šaren i nesvakidašnji! "Naša pakiranja su rezultat izvrsne suradnje s kreativnom agencijom Leonardo Media. Željeli smo stvoriti dinamičan i razigran dizajn koji će se istaknuti na prodajnim mjestima. IZI PUFFS pakiranja su dobila iznimno pozitivan feedback od kupaca svih dobnih skupina. Dizajn privlači pažnju i izaziva osmijehe kako kod djece tako i kod odraslih. Simpatični tekstovi i istaknuti piktogrami pomažu prenijeti zanimljivu priču brenda i naglasiti vrhunsku kvalitetu proizvoda.", odgovorili su nam. 

Sljedeći korak nam je bio dodati malo zabave u naš asortiman, a što je zabavnije od grickalica?! Htjeli smo biti prvi na tržištu koji će ponuditi hrvatski prirodni kukuruzni flips u raznim neodoljivim kombinacijama okusa, stoga smo mnoge radne dane proveli u proizvodnji pokušavajući dobiti savršene kombinacije.

Rezultat je linija proizvoda pod nazivom IZI PUFFS koju čine 5 proizvoda: baby flips za naše najmlađe, dva klasična okusa kao što su morska sol i slatka paprika, za ljubitelje ljutog chili papričice i na kraju luk i majčina dušica.

Osim kvalitete naših proizvoda, ponosne nas čini i to što su naši proizvodi 100 % hrvatski. Uvijek smo inzistirali na tome da samo najbolji sastojci budu uključeni u proizvodnju. Umjesto klasičnih biljnih ulja, koje se uobičajeno koriste u proizvodnji grickalica, mi za naš flips biramo maslinovo ulje. Maslinovo ulje nabavljamo iz nagrađivane istarske uljare, sve začine koje koristimo su od hrvatskih OPG-ova, dok naš kukuruz dolazi sa hrvatskih polja.

Smatramo da korištenje hrvatskih proizvoda u našoj proizvodnji nije samo ekonomski i društveno odgovorno, već i ukusno. Domaći proizvodi imaju poseban okus, miris i teksturu koji se ne mogu usporediti s bilo kojim drugim. Korištenjem domaćih sastojaka, podržavamo lokalne proizvođače, potičemo održivi razvoj te osiguravamo najkvalitetnije sastojke za naš flips. Mi vjerujemo u hrvatsku proizvodnju.

Svi naši proizvodi su bez GMO-a, aditiva, umjetnih boja i konzervansa.

Sljedeći korak su nam kokice, a njih planiramo na tržište staviti tokom sljedeće godine.

LINIJA IZI PUFFS PROIZVODA

1. Flips IZI PUFFS Baby - najbolji izbor za prvu grickalicu naših najmanjih! Počeci su uvijek teški, a jedan od glavnih razloga je nesigurnost. Kako našim najmanjima pružiti najbolji početak zasigurno je jedna od najvećih briga roditelja, baka i djedova, teta u vrtiću i ostalih uključenih u početak jednog života. Vjerovati u kvalitetu proizvoda jedna je briga manje. Naših više od 120 godina iskustva, hrvatska polja i naša predanost kvaliteti temelj su na kojemu gradimo vaše povjerenje u nas. IZI PUFFS baby namijenjen je našoj djeci, a jedini sastojak koji smo koristili je vrhunski hrvatski kukuruz. Kutija sadrži 3 pojedinačna i praktična pakiranja.  

2. Flips IZI PUFFS Morska sol – u svijetu prepunom kompliciranih jela i nezdravih dodataka, jednostavnost je postala blagoslov – što je hrana jednostavnija, to je bogatija okusima, nutritivno vrijednija i zdravija za naše tijelo. Stoga je naša palenta prošla kroz čarobni stroj i postala prirodna opcija grickalice za sve one koji ne mogu dočekati sljedeći veliki obrok ili se žele počastiti tijekom uzbudljive utakmice ili novog filma! Jednostavna kombinacija vrhunskog hrvatskog kukuruza, istarskog maslinovog ulja i morske soli tvori naš osnovni okus kukuruznog flipsa.

3. Flips IZI PUFFS Slatka paprika -  neodoljiv okus i nutritivna vrijednost koja će vas oduševiti zapakirana je u 80-gramsko pakiranje IZI PUFFS kukuruznog flipsa s okusom slatke paprike. Naš kukuruz i začini hrvatskih OPG-ova povezani su maslinovim uljem nagrađivane istarske uljare Stancija San Antonio. Začini nam dolaze iz OPG Pannonicum i OPG Sotinac.

4. Flips IZI PUFFS Chili papričice - vrhunski proizvod počinje vrhunskom sirovinom, a upravo na tome se temelji naša proizvodnja flipsa - kvalitetan kukuruz. Bez kvalitetne sirovine nema ni vrhunskog proizvoda, stoga pažljivo biramo najbolje zrno kukuruza koje nam jamči da ćemo dobiti flips s prepoznatljivim okusom. U ovom smo slučaju našem kukuruzu dodali chili papričicu OPG-a Sotinac, čija jedinstvena ljutina osvaja srca svih ljubitelja pikantnih okusa. Ponosni smo na našu sirovinu i uvjereni da je upravo ona tajna našeg uspjeha!

5. Flips IZI PUFFS Luk & Majčina dušica

Pet jednostavnih sastojaka za istinski užitak: kukuruz, luk, majčina dušica, morska sol i maslinovo ulje! Luk i majčina dušica, sastojci hrvatskih OPG-ova, osim neodoljivog okusa našem flipsu donose i snažne antioksidanse neophodne za zdravlje ljudskog organizma! Dodajmo tu i maslinovo ulje, njegove zdrave masti te složene ugljikohidrate i vlakna iz kukuruza i rezultat je odličan izvor energije i hranjivih tvari u obliku zabavnog flipsa.

Iz brenda jako dobro znaju tko je tip za koju vrstu grickalica. Izgleda da su njihovi kupci tip za sve. "Naši kupci posebno vole klasične okuse flipsa s morskom soli i slatkom paprikom, koji su i najprodavaniji. No ni novi okusi poput luka & majčine dušice i chili papričica ne zaostaju. Oduševljeni smo što naši kupci uživaju u raznolikosti okusa koje nudimo. Morska sol i slatka paprika predstavljaju klasične okuse s kojima su mnogi upoznati i koji su uvijek traženi. S druge strane, okusi poput luka & majčine dušice i chili papričica donose nešto novo i posebno. Svi ti okusi zadovoljavaju različite ukuse i preferencije naših kupaca."

I kako sad završiti ovaj tekst kad samo imamo želju grickati i uživati? :)

Možda sjajnom misijom Izdior tima za budućnost. "Naši planovi za budućnost su uzbudljivi i ambiciozni. Pripremamo se za proširenje asortimana s novim uzbudljivim okusima kukuruznog flipsa, a u sljedećoj godini planiramo lansirati i liniju kokica. Također, velika nam je želja predstaviti i ukusne tortilje koje će obogatiti našu ponudu. S kontinuiranim razvojem brenda i izgradnjom povjerenja među potrošačima, težimo postati prvi izbor za sve proizvode od kukuruza.", zaključuju, a mi im ne možemo poželjeti ništa više od toga.

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.