Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Kako zagrliti život preneseno i doslovno? Odgovor zna Hug Your Life!

Kako zagrliti život preneseno i doslovno? Odgovor zna Hug Your Life!

Prateći globalne trendove zdravlja

Dodaci prehrani za koje svi znaju

Upoznali su se prije 25 godina, radeći u istoj tvrtki, a zatim su im se poslovni putevi razdvojili da bi se prije 10 godina ponovno pronašli u istom biznisu – ovoga puta vlastitom, proizvodnji dodataka prehrani. Natalija i Alan Šerbinek možda vam nisu poznati, ali ime iza kojeg oni stvaraju i rade sigurno jest. Hug Your Life hrvatski su dodaci prehrani kreirani u sinergiji s prirodom i vašim tijelom.

Ako ste muku mučili s povišenim kolesterolom, borili se s nesanicom ili samo poželjeli zdravije kosu i nokte, vrlo je vjerojatno da ste posegnuli upravo za ovim brandom. 900 maloprodajnih lokacija, 300 zadovoljnih partnera, 10 godina poslovanja i to u više od 10 zemalja - ovo su brojke s kojom se mogu ponositi...a trebali bi i mi, s obzirom da se radi o hrvatskoj tvrtki. "Sastojci za kapsule u obliku standardiziranih sirovina u prahu dolaze iz različitih krajeva svijeta što ovisi o određenom sastojku, odnosno o njegovom prirodnom, autohtonom podneblju.", objašnjavaju Natalija i Alan, čiji su proizvodi podvrgnuti HACCP sustavu za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te ISO standardima za upravljanje kvalitetom poslovanja s dodacima prehrani.

Sjajnu paletu proizvoda čine čak 22 paketića sreće i zdravlja

Jedan od njih je i Curcumin C3 Complex® - patentirani i klinički ispitivan “bioprotektant” sastavljen od 3 glavna spoja: Curcumin, Demethoxycurcumin (DMC) i Bisdemethoxycurcumin (BDMC) – zajednički poznatih kao kurkuminoidi. Unaprijeđena formula visoko kvalitetnog dodatka prehrani Curcumin C3 Complex Premium obogaćena je vitaminima D3, B6, B12 te mineralom selen koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Veliki favorit među svim proizvodima je i Magnezij Chelate 5 Complex koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji mišića, normalnom metabolizmu stvaranja energije, održavanju normalnih kostiju, normalnom funkcioniranju živčanog sustava te normalnoj psihološkoj funkciji. Osim 5 različitih oblika magnezija, ovaj kompleksni "paketić" sadrži i 7 vitamina B skupine, vitamin D3 i selen s 150% preporučenog dnevnog unosa. 

Ovaj je brand postao vrlo popularan i zbog sjajne "4 supervoća" formule u jednom proizvodu. Camu Camu, Acerola, Aronia, Acai čine Super C Antioksidant – bogat izvor vitamina C, koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, smanjenju umora i iscrpljenosti te povećava apsorpciju željeza.

"Kupci se uvijek vraćaju Green Balance prahu, koji je zapravo koncentrirana alkalna superhrana, takozvana „zelena“ formula sačinjena od 11 izuzetnih biljaka pažljivo odabranih i međusobno izbalansiranih u sinergiji sa cinkom koji doprinosi normalnom kiselinsko baznom metabolizmu i normalnoj funkciji imunološkog sustava. Naravno, jedan od top proizvoda su i Beta Glucan Complex koji uvijek pojačavaju prvu „liniju obrane“ organizma, ali i Cink Chelate Complex, jer su ljudi sve svjesniji koliko cink doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa, normalnoj kognitivnoj funkciji.", pričaju Alan i Natalija, koji zajedno sa svojim timom neumorno rade na razvoju inovativnih proizvoda. Hug Your Life ekipa poznata je i po tome da daje iznimnu korisničku podršku, a zadovoljstvo i briga o svakom klijentu te pružanje najkvalitetnijih rješenja za njihove potrebe je nešto što ih motivira da budu još bolji.

Vrhunska kvaliteta dostupna svima

Upravo je ovo moto i vizija brenda. Žele svim vjernim te budućim kupcima pružiti mogućnost da, počevši od prehrane, učine male promjene koje će pozitivno utjecati na kvalitetu njihovih života. Između ostalog, iza brenda stoji i sjajna priča o tome kako je nastalo ime. "Ideja je došla od mog brata, Alanovog šogora, koji nam je pokazao jedan filmić gdje Nick Vujičić stoji na klupi i grli ljude. Naime, Nick je rođen s tetra-amelijskim sindromom, rijetkim poremećajem koji karakterizira odsustvo ruku i nogu. Filmić, a i jedna njegova knjiga se zove Give me a Hug. Naša prva ideja je bila Hug, ali nam je nešto nedostajalo, nešto iz prirode, života, zelenila… Tako smo stigli do Hug Your Life, s logotipom i rukama koje grle ime brenda. Zanimljivo da još uvijek dosta kupaca vjeruje kako je Hug Your Life američki brend te se vrlo ugodno iznenade kada shvate do smo zapravo domaći proizvođači."

Kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu i usluge, danas su Hug Your Life proizvodi dostupni u preko 10 zemalja. "S ponosom možemo reći da u ponudi imamo čak 22 visokokvalitetna i standardizirana proizvoda s inovativnim formulacijama koji su kreirani s velikom pažnjom i u harmoniji s prirodom. S obzirom na to da svakodnevno radimo na poboljšanju formulacija i pronalasku novih proizvoda prateći svjetske trendove iz područja nutricionizma i farmacije, vjerujemo kako nas najbolje tek čeka.", zaključuje ovaj dvojac koji doista zna kako zagrliti život. I paziti ga!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.