Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Makedonske delicije za ukusniji, pikantniji i vedriji dan

Makedonske delicije za ukusniji, pikantniji i vedriji dan

Najbolje iz Makedonije

Selekcija nešto drugačijih proizvoda

Makedonija je riznica aroma i okusa za gurmane i zaljubljenike domaće, dobre hrane. Brand Greenfood to jako dobro zna pa je najbolje iz njihovih tradicionalnih receptura pretočio u proizvode koje obožavamo!

Njihov pogon za preradu primjenjuje suvremene standarde sigurnosti hrane i upravljanja kvalitetom, kao i stroge mjere za provedbu politike minimiziranja utjecaja na okoliš. Recepti za proizvode su uravnoteženi, cjeloviti i prirodni, pažljivo se koristi zaslađivač te su proizvodi zaslađeni alternativnim sladilima. 

I baš zato ih volimo! 

Pogotovo ove proizvode:

Organski humus - masline

Ako volite humus i imate strast prema maslinama, naš kremasti i ukusni humus od maslina s delikatnim i slasnim notama masline zadovoljit će vašu želju.

Organski Humus - paprika pikant

Dodavanjem prave količine pečene paprike, razvijena je uzbudljiva pikantna vrsta humusa. Za sve koji cijene pikantniju hranu, naš pikantni humus je zdrav i niskokaloričan, ugodnog dimljenog pikantnog okusa.

Organski humus - rajčica

Kada žudite za humusom, ali želite posebnu vrstu, onda je najbolje rješenje humus od rajčice, jer ima odvažan  i uzbudljiv okus s mediteranskim utjecajem.

Organski namaz od patlidžana - Malidžano

Malidžano nastaje spajanjem pečenih patlidžana i pečenih zelenih paprika, koji se spajaju na nevjerojatno ukusan način. Za postizanje pravog domaćeg okusa koristimo izvornu domaću recepturu i tradicionalne zanatske metode pripreme.

Organska veganske paštete

Inspirirana tradicionalnim meksičkim umacima, naša pašteta od mahunarki savršen je namaz. Idealne je kremaste strukture, originalnog klasičnog okusa paštete i svilenkaste teksture. Ovaj je namaz ujedno i nutritivno funkcionalna namirnica, bogata proteinima, antioksidansima, vlaknima i mineralima.

Organska veganska pašteta mediteranskog okusa
Krenite na gastronomsko putovanje u Sredozemno more uz ovu fantastičnu verziju našeg originalnog recepta za paštetu od mahunarki. Uz dodatak maslina i mediteranskih začina, možete uživati u zdravom i niskokaloričnom obroku koji donosi nezaboravan okus Mediterana.

Organska veganska pašteta pikant
Dodavanjem prave količine čili papričica, razvijena je pikantna varijanta naše originalne paštete od mahunarki. Za sve koji cijene pikantniju hranu, naša pikantna pašteta od mahunarki je zdrav i niskokaloričan obrok neusporedivo ugodnog pikantnog okusa.

Povratak u neke ljepše dane

Njihovi proizvodi su ukusni, autentični i kvalitetni. Osnovna ideja branda je zadržati okus hrane kao iz djetinjstva - kada su jabuke imale okus po jabukama, a rajčice po rajčicama. I u tome su stvarno uspjeli.

Uzmite šnitu kruha ili prepečenog tosta, otvorite samo jednu staklenku ovih makedonskih čarolija i uvjerite se u to što vam pričamo.

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.