Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje ti 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Melli Aromatica za oba vaša doma - tijelo i planet Zemlju

Melli Aromatica za oba vaša doma - tijelo i planet Zemlju

Najmirisnija priča iz Samobora

Njegujte svoju kožu i stvorite okoliš bez kemijskih agresora

"Hard on stains, easy on the environment!", glavni je moto branda Melli Aromatica iz srca pitoresknog Samobora.

Eko linija za njegu rublja nije alternativa komercijalnim proizvodima, već novi standard. "Minimalističkim formulacijama i pažljivo biranim prirodnim sastojcima vrhunske kvalitete, isporučujemo najbolje od botaničkog svijeta u recikliranoj ambalaži.", objašnjavaju Vesna (56), strastvena aromaterapeutkinja, koja ručno stvara svaki kozmetički dragulj i Ivana (33), stručnjakinja za odnose s javnošću i komunikologiju, koja dijeli s vama priče o njezinu posvećenom radu.

Njihove udružene snage potiču upravo vas (i nas) da njegujemo svoju kožu i stvorimo okoliš bez kemijskih agresora! "U svemu što radimo stavljamo naglasak na prirodno i održivo - zbog toga su Melli proizvodi 100% veganski, biorazgradivi i bez mikroplastike te hipoalergeni i namijenjeni čak i najosjetljivijoj koži poput bebine." Ne riskirajte više kožu, perilicu i okoliš pri svakom pranju rublja - odaberite Melli EKO liniju i time sačuvajte oba svoja doma: svoje tijelo i planet Zemlju

EKO KONCENTRIRANI DETERDŽENT COTTON FLOWER 1L 

Njeguj svoje rublje EKO koncentriranim deterdžentom, ekološkim biserno bijelim deterdžentom za pranje rublja, stvorenim s pažnjom prema tebi, tvojoj odjeći i našem okolišu. Naša posebna receptura garantira nježnost prema najosjetljivijoj koži, očuvanje tekstila i minimalan utjecaj na prirodu.

 Učinkovito čišćenje i nježnost

Svojom gustom i kremastom teksturom, babyfriendly EKO deterdžent čini svako pranje ne samo temeljitim nego i nježnim prema tkaninama. Uklanja mrlje bez traga ostavljajući tvoju odjeću svježom i mekom. Pogodan je i za korištenje ako je u pitanju atopijski dermatitis! 0+

   Ekološki savjesno

Melli Aromatica odgovorno pristupa okolišu. Naš je deterdžent prijateljski prema tvojoj perilici i rublju, ali i prema planetu! Pranje s Melli znači doprinos zdravijoj budućnosti za sve nas!

  Svestranost i učinkovitost

Pogodan za ručno i strojno pranje rublja, Melli deterdžent radi izvanredno u širokom rasponu temperatura (30 – 90 °C). Manje je više – malom količinom postižeš izvrsne rezultate! Univerzalan deterdžent s kojim se mogu prati sve vrste tkanina!

  Kvaliteta koja se brine

EKO deterdžent za rublje kombinira visokokvalitetne sastojke koji su pažljivi prema koži, ljudima, životinjskom svijetu i planetu.

Doziranje: 
Kako bismo vam pomogli da se lakše orijentirate koliko proizvoda vam treba za pranje rublja, izmjerili smo koliko teži jedan čep. 
1 čep = 8 ml 

Sastojci: 
voda, kokosov sapun, natrijev citrat, ksantan guma, maslinov sapun, amfoterna površinski aktivna tvar, Ecolabel miris Cotton Flower, 2-hidroksietil stearat, natrijev klorid, limunska kiselina, natrijev benzoat. 

Napomena:
Tvrdokorne i osušene mrlje savjetujemo namočiti hladnom vodom te kapnuti deterdžent direktno na mrlju, utrljati i ostaviti da djeluje prije pranja. Nakon postupka, oprati robu u perilici ili ručno. 

Preporuka:
3-5 srebrnih čepića s boce za 1 mašinu rublja.

 

EKO KONCENTRIRANI OMEKŠIVAČ COTTON FLOWER 500 ml

Njeguj svoju odjeću i osjeti nježnost prirode s Melli EKO koncentriranim omekšivačem za rublje COTTON FLOWER. Siguran za bebinu kožu i nježan prema tvojoj odjeći, kućanskim aparatima te okolišu, ovaj omekšivač pravi je dodatak svakom kućanstvu koje cijeni kvalitetu i brigu o okolišu!

  Prirodna baza ulja masline i kokosa

Našom prirodnom bazom od masline i kokosa, pružamo tvojem rublju njegu kakvu zaslužuje. Bez sulfata, bojila i umjetnih mirisa, omekšivač nudi čisto iskustvo nježnosti.

  Siguran za bebinu kožu

Budi sigurna u odabir! Melli EKO omekšivač siguran je čak i za najosjetljiviju kožu, pružajući mekoću koju tvoja beba zaslužuje. Ovaj omekšivač može se koristit i za pranje bebine robice koja ima atopijski dermatitis.

  Decentan miris pamuka

Uživaj u mirisu pamuka koji budi sjećanja na bakina dvorišta i najljepše trenutke iz djetinjstva. Pranje odjeće postat će ne samo nužnost, nego i užitak! U omekšivaču je hipoalergeni miris cvijeta pamuka.

  Bez mikroplastike, vegansko

Certificirano bez mikroplastike, biorazgradivo i potpuno veganski! Melli omekšivač omekšava tvoju odjeću i istovremeno čuva okoliš.

Za ljepšu i zdraviju budućnost! Melli Aromatica omekšivač nije samo proizvod, on je i prvi izbor za ljude koji razmišljaju o ljepšoj i zdravijoj budućnosti. Visokokvalitetan i obazriv, on zaslužuje svoje mjesto u svakom modernom domu! Neka tvoja odjeća odiše mirisom prirode. Odaberi EKO omekšivač za rublje COTTON FLOWER i doživi mekoću koja se brine o tebi, tvojoj odjeći i planetu.

Doziranje: 
Kako bismo ti pomogli da se lakše orijentiraš koliko proizvoda ti treba za pranje rublja, izmjerili smo koliko teži jedan čep. 
1 čep = 8 ml 

Sastojci:
voda, kationska površinski aktivna tvar, izopropanol, Ecolabel miris Cotton Flower, natrijev benzoat, maslinovo i kokosovo ulje.

Upute za korištenje:
Uvijek pročitajte upute za pranje na etiketi odjeće, pogotovo temperature pranja. Omekšivač ulijte direktno u spremnik perilice ili u predviđeni pretinac. 

Preporuka:
2-3 srebrnih čepića s boce za 1 mašinu rublja.

EKO OSVJEŽIVAČ COTTON FLOWER 250 ml

Osvježivač koji donosi miris cvijeta pamuka sa suptilnim citrusnim i biljnim akordima stvara ugodnu i prozračnu atmosferu u svakom kutku tvojeg doma.

  Harmonija prirode u tvojem domu

Želiš li doživjeti miris prirode u svakom udahu u svom domu? EKO osvježivač donosi lagani miris cvijeta pamuka obogaćen suptilnim citrusnim i biljnim tonovima. Uživaj u svježini koja obavija tvoj dom.

  Slatke puderaste note

Slatke puderaste note prožimaju tvoj prostor čineći svaki trenutak posebnim. Osvježivač nije samo proizvod, nego i način da obogatiš svoje svakodnevne rituale.

  Mirisno Ecolabel iskustvo

S Ecolabel mirisom cvijeta pamuka, naš je osvježivač odabir koji čuva okoliš. Bez sintetičkih mirisa, ftalata, parabena i umjetnih bojila, pridonosi čistoći zraka u tvom domu.

  Više od 1000 upotreba

Jedna bočica, nevjerojatna dugovječnost! Melli osvježivač dovoljan je za više od 1000 upotreba, što ga čini dugotrajnim suputnikom u održavanju svježine i ugodnosti.

  Ekološki osviješten proizvod

Osvježivač je stvoren bez kompromisa! Pomaže u uklanjanju neugodnih mirisa, čisti zrak i ostavlja svježu, čistu i prirodnu atmosferu u tvojem domu.
Osvježi svoj prostor EKO osvježivačem, jednostavnim načinom da svaki dan osjetiš miris prirode. Oplemeni svoje okruženje proizvodom koji se brine o tebi i okolišu.

Uputa za uporabu:
Dobro protresti prije uporabe! TEKSTIL: Ravnomjerno raspršiti s udaljenosti od 20 cm po odjeći ili tekstilu. Pustiti da se tretirana površina u potpunosti osuši. U slučaju sumnje, testirati proizvod na malom skrivenom dijelu površine prije korištenja. PROSTOR: usmjeriti mlaznicu raspršivača prema sredini i raspršiti. 

Upozorenje:
Ne raspršivati u smjeru lica/očiju ili direktno na kožu. Odjeću ne tretirati tijekom nošenja. Ne koristiti na svili, koži i drugim osjetljivim tkaninama. 

Sastojci:
AQUA, ALCOHOL, PARFUM (Cotton), CITRONELLOL, COUMARIN, ISOEUGENOL. 

Upozorenje:
Zapaljiva tekućina i para. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti! Skladištiti na dobro prozračenom mjestu. Održavati hladnim. Odložiti sadržaj / spremnik u skladu s nacionalnim propisima. Sadrži etanol. 

Zaljubite se u Melli proizvode! Svaki dan, iskrenom i transparentnom komunikacijom te dostupnošću za sva pitanja o njezi kože, potvrđujeu da je njihova zajednica njihov najveći dragulj. U Melli Aromatici nježnost i prijateljstvo ključni su sastojci našeg puta k zdravijem i ljepšem svijetu. Divno, zar ne!?

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.