Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Moćna REVIMED® kombinacija 21. stoljeća treba apsolutno svima!

Moćna REVIMED® kombinacija 21. stoljeća treba apsolutno svima!

Za kvalitetniji život

Čaša napitka za kojom naš organizam žudi svaki dan.

Da li ste ikada mogli zamisliti matičnu mliječ i med u praškastom obliku koji se pomiješani sa vodom pretvaraju u neodoljivo ukusan napitak, pri tome zadržavajući sva bioaktivna svojstva kao da su tog trenutka izvađeni iz košnice?

 Da, dobro ste pročitali! Upravo su to uspjeli REVIMED® proizvodi, objedinjujući dugogodišnju tradiciju pčelarstva sa iskustvom u industriji dodataka prehrani uz primjenu najmodernije tehnologije koja osigurava vrhunsku kvalitetu proizvoda. Junacima iz košnice, matičnoj mliječi i medu, pridružili su se stevija, dvovalentno kelatno željezo i vitamin C stvorivši jedinstvene i potpuno prirodne proizvode na našem tržistu. Zbog čega REVIMED® proizvode i nazivamo revolucionarnom kombinacijom 21. stoljeća. REVIMED® je izuzetna kombinacija liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda, dvovalentnog kelatnog željeza, vitamina C i stevije – prirodnog sladila bez ugljikohidrata i s 0 kalorija. Jedinstveni osvježavajući napitak za cijelu obitelj koji se može koristiti bez prekida, sa svim lijekovima i namirnicama.

Koja je njihova priča?

Milenijsko iskustvo u upotrebi matične mliječi potvrdilo je da je to tvar na granici hrane i lijeka, kao što su tvrdili još starogrčki liječnici. To je potvrdila i suvremena medicina, utvrđujući korelaciju između načina prehrane i pojedinih bolesti. Sve što unosimo putem hrane u organizam, gradi nas i mijenja, a o tome što smo unijeli ovisi naša snaga, naše zdravlje i naš život. REVIMED® proizvodi su prirodni i inovativni, te su odraz potrage za proizvodima koje mogu konzumirati naša djeca i obitelji kako bi ojačali svoj imunitet i izdržali sve psiho-fizičke napore koje nosi moderan način života. "Ideja o proizvodnji REVIMED® proizvoda nastala je nakon višegodišnjeg iskustva u pčelarstvu, uvoza različitih proizvoda iz inozemstva, koji nisu do kraja zadovoljavali našu viziju za potpuno prirodnim, zdravim i ukusnim proizvodima koje mogu konzumirati sve generacije. Domaće sirovine i sirovine iz EU kao i stvaranje domaćeg brenda djelovao je kao logičan sljedeći korak u razvoju i napretku tvrtke, objašnjavaju ideju iz REVIMED® tima.

Nakon vađenja iz košnice matična mliječ zadržava sva bioaktivna svojstva samo 48 sati. Jedini način da se mliječi produlji bioaktivnost jest da se postupkom liofiliziranja oslobodi vode, nakon čega dobivamo liofiliziranu matičnu mliječ koja zadržava svoju bioaktivnost pune dvije godine. Pri konzumiranju se takva mliječ otapa u vodi, čime ponovno dobiva formu i učinke kao da je tog trenutka izvađena iz košnice. Liofilizirana matična mliječ koja se nalazi u REVIMED® proizvodima ima i BIO certifikat koji potvrđuje sukladnost s ekološkim standardima proizvodnje.

REVIMED® zajednica

"Kroz svoj rad svakodnevno surađujemo sa stručnjacima iz različitih oblasti – liječnicima, farmaceutima, nutricionistima, pčelarima, apiterapeutima i mnogim drugima, čija mišljenja su nam od izuzetnog značaja za daljnji rad, razvoj i usavršavanje REVIMED® linije proizvoda. REVIMED® proizvodi su za kratko vrijeme prepoznati od strane zdravstvenih radnika, farmaceuta, pčelara i zadovoljnih kupaca. Za pacijente redovito održavamo stručna savjetovanja i degustacije u ljekarničkim lancima i specijaliziranim trgovinama, dok za ljekarnike organiziramo edukacije, koje provode stručni konzultanti sa višegodišnjim iskustvom u edukaciji, korištenju i primjeni pčelinjih proizvoda. Ponosni smo što REVIMED® tim čini motivirana, iskusna, educirana i uvijek nasmijani ekipa stručnjaka i to: Andrej, Ermina, Robert, Dražen, Suzana, Elisa, Valerija, Aida, Ilija, Renata i Patrik. Zahvalni smo našim partnerima, suradnicima i pacijentima na podršci, znajući da sa nama dijele viziju boljeg i zdravijeg koncepta života. Stoga svakodnevno živimo naš slogan “REVIMED® za kvalitetniji život”, zaključuju.

Moćna REVIMED® kombinacija

Znanost je otkrila važan učinak vezan za korištenje prirodnih bioaktivnih tvari: kada se određene tvari koriste u isto vrijeme, njihovo djelovanje u organizmu višestruko se pojačava. Kada se matična mliječ, med i stevija uzimaju istodobno, u kombinaciji, svi biološki učinci nastupaju znatno brže i imaju vidljivo veću snagu i trajnost, što podjednako osjećaju i zdravi i bolesni, bez obzira na to bave li se umnim ili fizičkim radom. REVIMED® ih je u svojoj liniji dodataka prehrani uspio izbalansirati i dobiti proizvode ugodnog okusa, a namijenjeni su svima koji se žele pravilno hraniti i održavati dobro stanje organizma.

REVIMED® liniju proizvoda čine: REVIMED® Orange (200, 500 i 1000 g), REVIMED® Fe (250 g), REVIMED® Stevia Orange (200, 500, 1000 g), REVIMED® Stevia Fe (250 g) i REVIMED® Orange Pastile (24 kom). REVIMED® proizvodi preporučuju se svim uzrastima, posebno djeci (već od 12 mjeseci starosti), oboljelim osobama, ženama, starijim osobama, rekonvalescentima, sportašima, trudnicama, kao i svima koji su izloženi svakodnevnom stresu.

REVIMED® Fe - najsličnije željezu u našem organizmu

REVIMED® Fe je jedan od najprodavaniji REVIMED® proizvoda. REVIMED® Fe je prirodni visokokvalitetni dodatak prehrani na osnovi dvovalentnog kelatnog željeza (najsličnije željezu u organizmu), liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda i vitamina C. Namijenjen je osobama koje imaju pomanjkanje željeza, kao i svima koji žele popraviti ili tijekom duljeg razdoblja održavati dobru krvnu sliku i snagu organizma. Može se konzumirati zajedno sa svim lijekovima, namirnicama i nije potrebno raditi pauze tijekom korištenja. Dostupan je i REVIMED® Stevia Fe sa stevijom kao sladilom, koji je pogodan i za dijabetičare.

Zašto se preporuča redovita primjena čudesnog REVIMED® Fe:

  • željezo je nisko dozirano, a biološki vrlo iskoristivo (do 80 %)
  • sprječava i suzbija nedostatak željeza i opću slabost organizma
  • najbliži je spoj prirodnim oblicima vezanja željeza u organizmu
  • željezo u kombinaciji s matičnom mliječi i vitaminom C je idealan spoj
  • bez prekida u konzumiranju

REVIMED® proizvodi ne sadrže gluten, pa se preporučuju i osobama koje boluju od celijakije, vegetarijancima i ljudima koji poste, a žele ojačati svoj organizam prirodnim putem. Zbog svoje izrazite čistoće liofilizirana BIO matična mliječ i dehidrirani med u REVIMED® proizvodima ne sadrže alergene, tako da nema alergijskih reakcija, pa ih mogu koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode.

„Kada bi pčele nestale, čovjek bi preživio manje od 4 godine“ Maurice Maeterlich, autor knjige „Život pčela“

Danas kada smo sve više ugroženi industrijski proizvedenom hranom, toksičnim tvarima koje nas okružuju, povišenom radijacijom, virusima i na antibiotike rezistentnim mikrobima, matična mliječ i med su dodaci prehrani koji nam mogu pomoći da izdržimo sve te izazove suvremne civilizacije, da detoksiciramo svoje organe, a samim tim, i da očuvamo zdravlje.

Tko se s ovime ne bi složio? 

Do nedjelje 18.6.2023. iskoristite 20% popusta na cijeli REVIMED® asortiman u Tvornici Zdrave Hrane. Cijelu ponudu pogledajte ovdje!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.