Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Nabildajte imunitet i živce uz snagu Green Lab dodataka prehrani

Nabildajte imunitet i živce uz snagu Green Lab dodataka prehrani

Inspirirani snagom prirode više od 20 godina

Slab imunitet i tanki živci stvar su prošlosti uz pametan odabir suplemenata

U sezoni šmrkavih maramica kada trebate moćnu zaštitu imuniteta, ali i nježnu podršku iznutra za opuštanje i lakši san, sjetite se prokušanih dodataka prehrani Green Lab!

Ekipa koja stoji iza ovog zelenog branda već je više od 20 godina inspirirana snagom prirode i budno prati svjetske nutricionističke trendove, ali i potrebe kupaca koji traže najbolje funkcionalne dodatke prehrani i to bez štetnih sladila, aditiva i GMO sastojaka, te organske, veganske i gluten-free certifikate koji jamče vrhunsku kvalitetu.

Osim biranih sastojaka čija se djelotvornost dokazuje u nezavisnim labiratorijima, inovatinost i praktičnost primjene također su karakteristike proizvoda ovog domaćeg branda. Upravo zato su Green Lab dodaci prehrani - u transdermalnom i oralnom spreju, kapima ili u sirupu (favorit među klincima) te liposomalnom obliku.

Moćan imunitet za odrasle i klince

Za snažan imunitet savjetujemo da isprobate Green Lab liposomalni vitamin C koji ima višestruko bolju biodostupnost (iskoristivost) od standardnog vitamina C. Apsorbira se brzo i izravno u krvotok jer su 'nosači' aktivne tvari liposomi koji ih donose direktno u stanice organizma.

Za klince preporučujemo sirup Sambucus nigra koji sadrži ekstrakt soka ploda crne bazge s ekstraktom cvijeta bazge i cinkom koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i ne sadrži dodani šećer već je zaslađen koncentriranim sokom jabuke. 

Zanimljivo je da su od 2022. godine provedena tri neovisna klinička ispitivanja na ljudima koja su testirala europsku crnu bazgu protiv infekcija gornjih dišnih puteva i rezultati su objavljeni u znanstvenim časopisima.

Dokazano je da ekstrakt europske crne bazge:

  • pomaže kod iritacije grla i ždrijela
  • ublažava simptome prehlade i gripe
  • smanjuje iritaciju gornjih dišnih puteva

Djelatne tvari su antocijanini iz ekstrakta bobica bazge koji se vežu za viruse i blokiraju njihove receptore, a polisaharidi bazge ujedno stimuliraju imunološki sustav.

Sinergijsko djelovanje kojim možemo dodatno potaknuti imunozaštitnu funkciju su bidostupni dodaci prehrani u spreju koji sadrže vitamin D3, ali i prirodni dodatak prehrani koji godinama ne silazi s trona natraženijih suplemenata za zaštitu imuniteta i ubrzavanje oporavka - ekološki ekstrakt sjemenki grejpa s propolisom. Sadrži antioksidativnu snagu bioflavonoida iz sjemenki grejpa, a prirodni pčelinji propolis štiti organizam od infekcija. Ugodnog je okusa i zaslađen je sirupom agave.

Fantastični trio za mentalni wellness

Tjeskoba, pojačani umor te nesanica i drugi simptomi povezani sa stresom među prvima su na listi najčešćih tegoba današnjice. Preporučujemo ciljane funkcionalne suplemente u spreju i to oralne, ali i jedan - transdermalni.

1. Antistresni vitamini u spreju

Vitamine B skupine nužno je unositi svakodnevno jer ih naš organizam ne može sintetizirati. Među njima je za ublažavanje stresa posebno značajan vitamin B5 s obzirom na to da osigurava normalnu funkciju nadbubrežne žlijezde koja luči kortizol poznat i pod nazivom "hormon stresa". Zbog toga je preporučljivo regulirati i uravnotežiti hormonsku aktivnost organizma.

Vitamini B skupine općenito imaju relaksirajuće djelovanje te ih se može koristiti za ublažavanje simptoma stresa i anksioznosti.

Suplement u spreju Less Stress B Complex sadrži djelatne tvari u tekućem, biodostupnom obliku kao i ostali Green Lab oralni dodaci prehrani i aplicira se jednostavnim raspršivanjem u usta, najbolje ispod jezika. Samo 4 potiska dnevno zadovoljava preporučeni dnevni unos svih 8 esencijalnih vitamina B kompleksa. Ako više volite liposomalni oblik vitamina, preporučujemo Green Lab tekući liposomalni B complex.

2. Biljni ekstrakti i melatonin protiv nesanice 

Matičnjak, poznat i pod nazivom melisa, pripada istoj biljnoj obitelji kao i metvica, no razlikuje se osvježavajućim mirisom koji podsjeća na citrus. U fitoterapiji se ekstrakt melise koristi za podršku mentalnim funkcijama, te za ublažavanje simptoma anksioznosti i stresa. Pasiflora je još jedna biljka umirujućeg učinka, koja je također djelotvorna kod ublažavanja tjeskobe i povećavanja otpornosti na stres.

Melatonin je hormon koji tijekom noći luči epifiza, no količina proizvedenog melatonina može se razlikovati zbog raznih faktora među kojima je i dob jer se starenjem smanjuje sposobnost proizvodnje melatonina. Kod raznih poremećaja spavanja, preporučuje se suplementacija melatoninom kako bi se osigurala dostatna količina ovog hormona koji ima ključnu ulogu kod normalnog, regenerativnog sna.

Oralni suplement Sleep Well Rapid sadrži sinergijsku kombinaciju ekstrakata pasiflore i matičnjaka, kao i melatonin koji u samo jednom raspršivanju osigurava preporučenu dozu djelatnih tvari koje olakšavaju tegobe povezane s nesanicom.

3. Transdermalni magnezij za duboko opuštanje

Magnezij je iznimno važan mineral za mentalno zdravlje jer oprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i funkcioniranju živčanog sustava, ali i normalnom metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti te još mnogim drugim funkcijama.

Transdermalna suplementacija magnezijem (putem nanošenja na kožu) izvrsna je metoda uzimanja magnezija, a Green Lab uljni magnezij u spreju bogat je čistim i 100% prirodnim magnezijevim kloridom iz korita Zechstein mora. Jednostavno se rasprši na kožu, nježno umasira te se brzo upija i ne ostavlja mastan trag.

Preporučuje se i sportašima kojima je iznimno koristan jer omogućava prirodan i brz oporavak mišića nakon treninga te za relaksaciju.

Vjerujemo da ćete u Green Lab ponudi domaćih inovativnih dodataka prehrani pronaći svoje nove favorite jer objedinjuju praktičnost primjene, djelotvornost, ali i kvalitetu koju jamče certifikati.

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.