Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Nasmiješi se, jer tu su Dabur ayurvedske paste za zube

Nasmiješi se, jer tu su Dabur ayurvedske paste za zube

Za prirodno svjež dah, zdrave zube i desni svaki dan!

Osmijeh bez bakterija

Svi članci
14. siječanj 2024.

Istaknuti svoje najbolje "ja" znači imati zdrav, blistav osmijeh, što se može postići samo dobrom rutinom njege usne šupljine. Pranje zuba, kao prvi i najvažniji dio njege usne šupljine, zahtijeva i dobru, hranjivu pastu za zube. Prirodni proizvodi su prošli dug put u proteklom desetljeću i počeli osvajati industriju oralne i zubne njege no nas je brand Dabur posebno osvojio!

Dodavanje prirodne paste za zube vašem režimu oralne njege ne samo da vam pomaže u prirodnom liječenju problema sa zubima, već vam također može pomoći da se klonite kemikalija i njihovih štetnih učinaka. Prirodne biljke i sastojci mogu donijeti višestruke koristi, uključujući jačanje desni i borbu protiv plaka i karijesa. Prožet najboljim iz prirode, Daburov asortiman prirodnih zubnih pasti ne sadrži kemikalije poput parabena i fluorida. Ove ayurvedske paste za zube najpoznatije su po svojoj učinkovitosti i ugodnom okusu.

Prirodna alternativa fluoru

Fluorid se često dodaje u paste za zube kao sredstvo za prevenciju karijesa, ali mnogi ljudi žele izbjegavati ovaj sastojak. Dabur ayurvedske paste za zube pružaju prirodnu alternativu fluoridu, koja je jednako učinkovita u sprečavanju karijesa. Prirodni sastojci koji se nalaze u ovim pastama za zube, pomažu u borbi protiv bakterija koje uzrokuju karijes, čime se osigurava zdravlje vaših zuba i desni na prirodan način.

Organski aktivni ugljen 

Dabur Ayurvedska pasta za zube - Organski aktivni ugljen je formulirana s prirodnim sastojcima koji pružaju potpunu njegu zuba. Zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima, pasta za zube učinkovito uklanja nečistoće i plak s površine zubi, sprječavajući karijes i bolesti zubnog mesa. Aktivni ugljen u pasti za zube također pomaže u izbjeljivanju zubi, dajući im prirodan sjaj i bjelinu. Svojim prirodnim sastojcima i jedinstvenoj formulaciji, pasta za zube pruža dugotrajnu zaštitu vašim zubima i desni, dok istovremeno osvježava dah i čisti usta.

Dabur Ayurvedska pasta za zube – Organski aktivni ugljen je jedinstvena zbog svojih prirodnih sastojaka i formulacije. Aktivni sastojci su:

  • Aktivni ugljen - uklanja nečistoće i plak s površine zubi, izbjeljuje zube i daje im prirodan sjaj
  • Đumbir – svakodnevni začin koji pomaže u sprečavanju infekcija i upala, te jača desni
  • Crni papar - prirodni antiseptik koji pomaže u sprečavanju infekcija i upala

Organski klinčić

Dabur Ayurvedska pasta za zube – Organski klinčić je prirodna pasta za zube koja sadrži korisne sastojke poput klinčića, jamunove kore i crkvine. Klinčić je poznat po svojim ljekovitim svojstvima, a u ovoj pasti za zube pruža mnoge koristi za vaše zube i desni.

Klinčić je prirodni sastojak koji pomaže u smanjenju bolova u ustima i desni, jamunova kora i crkvina osiguravaju dugotrajno zdravlje vaših zubiju. Pasta za zube je nježna za vaše zube i desni, a istovremeno pruža učinkovitu zaštitu od karijesa i bolesti desni. Za najbolje rezultate, preporučuje se upotreba Dabur Ayurvedske paste za zube - Klinčić dva puta dnevno, nakon jela. Uzmite malu količinu paste na četkicu za zube i nježno operite zube i desni kružnim pokretima. Nakon što ste završili četkanje, isperite usta s toplom vodom.

Dabur Ayurvedska pasta za zube – Organski klinčić je jedinstvena zbog svojih prirodnih sastojaka i formulacije. Aktivni sastojci su:

  • Klinčić – prirodni antibakterijski sastojak, pomaže u borbi protiv karijesa i spriječava loš zadah
  • Jamunova kora – obnavlja oštećeno zubno meso, jača zube i desni
  • Crkvina - pomaže u smanjenju osjetljivosti zubnog mesa

Organski nim

Dabur ayurvedska pasta za zube – Organski nim je prirodni proizvod za oralnu higijenu koji će vam pomoći da održavate zdravlje zuba i desni. Ova pasta za zube napravljena je od prirodnih sastojaka poput nima, vakule i kore lotosova drva Nim, poznat kao "drvo čudesnih ljekovitih svojstava", ima antibakterijska svojstva koja pomažu u prevenciji karijesa i upale desni. Vakula ima umirujuća svojstva koja pomažu u smanjenju bolova u zubima i desni, dok kora lotosova drveta djeluje kao prirodni antiseptik za zubno meso. Ova kombinacija prirodnih sastojaka pruža cjelovitu njegu zuba i desni, ostavljajući vaš dah svježim i ugodnim. Ako tražite prirodan način da održite svoje zube i desni zdravima, ayurvedska pasta za zube – Organski nim je idealan izbor za vas.

Dabur Ayurvedska pasta za zube – Organski nim je jedinstvena zbog svojih prirodnih sastojaka i formulacije. Aktivni sastojci su:

  • Nim – prirodni antibakterijski sastojak, pomaže u borbi protiv karijesa i sprječava loš zadah
  • Vakula – ublažava upale i pomaže kod krvarenja  desni
  • Kora lotosova drva – djeluje antiupalno na zubno meso, jača zube i desni

Dabur Ayurvedska pasta za zube je prirodna pasta za zube koja pruža mnoge koristi za vaše zube i desni. Zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima i jedinstvenoj formulaciji, pasta za zube pruža dugotrajnu zaštitu vašim zubima i desni, dok istovremeno osvježava dah i čisti usta.

Obogaćena učinkovitom mješavinom biljnih sastojaka kao što je klinčić, nim ili aktivni ugljen Dabur ayurvedska pasta zube prirodno osigurava svjež dah i čistu usnu šupljinu nakon svakog četkanja, a pogodna je i za male i velike.

Bez fluorida - za prirodno svjež dah, zdrave zube i desni svaki dan!

Iskorijenite loš zadah i poboljšajte svoje oralno zdravlje na prirodan način uz Dabur ayurvedsku pastu za zube!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.