Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Nutrino Lab otkriva tajnu ukusne i zdrave užine

Nutrino Lab otkriva tajnu ukusne i zdrave užine

Užine koje mijenjaju dan

I u sezoni kad je voće i povrće osiromašeno, a i kad obaveze i gužve "stisnu"...

Svi smo svjesni da je uravnotežena prehrana ključna za očuvanje zdravlja. Uz tri glavna obroka tijekom dana, važno je uključiti i nutritivno vrijedne užine. Zbog užurbanog načina života često posežemo za nezdravim grickalicama koje pružaju malo nutritivnih vrijednosti. Brza konzumacija takve hrane može dovesti do problema poput pretilosti i nakupljanja masnih naslaga, koje utječu opće zdravstveno stanje.

Iako je zdrava prehrana ključna za pokretanje organizma i pružanje energije, često se suočavamo s izazovom nedostatka vremena za pripremu obroka. U potrazi za brzim, a nutritivno bogatim obrocima, često zanemarujemo voće zbog straha da će se oštetiti tijekom dana ili zbog nedostatka opcija na tržištu.

Snaga voća i povrća

Bogati različitim nutrijentima poput vitamina, minerala, vlakana i antioksidansa, voće i povrće imaju ključnu ulogu u održavanju osnovnih funkcija organizma, jačanju imunološkog sustava i podržavanju općeg zdravlja. Redovit unos voća i povrća povezan je sa smanjenim rizikom od raznih kroničnih bolesti. Osim toga, voće i povrće imaju visok sadržaj vlakana koji doprinosi očuvanju zdravlja probavnog sustava, osjećaju sitosti i održavanju zdrave tjelesne mase.

U ovisnosti o godišnjim dobima, dostupnost različitog voća i povrća varira, postavljajući izazov održavanja konstantnog unosa ovih hranjivih namirnica tijekom cijele godine. Kako bismo zadovoljili prehrambene potrebe, ključno je pronaći praktična rješenja koja olakšavaju jednostavnu konzumaciju voća i povrća, prilagođenu ubrzanom tempu našeg svakodnevnog života.

Zdrava i ukusna užina u obliku voćnog pirea

Kompanija Baby Food Factory (BFF), koja nudi visokokvalitetnu hranu za sve generacije, sa željom da omogući zdravu i ukusnu užinu prilagođenu konzumaciji u pokretu, razvila je Nutrino Lab voćne užine, idealne za konzumaciju kad god i gdje god poželite.

Nutrino Lab stručni tim tehnologa posvećen je stvaranju kombinacija koje ne samo da zadovoljavaju nepce već donose izvanredan ukus i obilje hranjivih tvari koje podržavaju opće zdravlje. Napravljene isključivo od 100% voća i povrća bez dodanog šećera, aditiva, umjetnih boja i glutena, Nutrino Lab užine dolaze u inovativnom pouch pakiranju koje čuva svježinu sastojaka tijekom cijelog dana i jednostavno je za upotrebu – dovoljno je da odvrnete čep, stisnete i uživate u zdravoj užini.

Za dobar osjećaj svaki dan

Nutrino Lab užine dolaze u dvije kombinacije – voćni i funkcionalni pire mješavine od 100% voća i povrća koje pružaju sve potrebne hranjive i nutritivne vrijednosti zbog idealno izbalansiranih kombinacija čistog voća i povrća.

Ako tražite užinu koja će razbuditi sva vaša osjetila, tu je Wake Up Snack s jabukom, narančom, mrkvom i đumbirom. Power Snack s jabukom, malinom, jagodom i ciklom pružit će vam dodatnu energiju za sve vaše svakodnevne obaveze, dok je Nutrino Lab Fitness Snack s jabukom, kivijem, špinatom i bananom, idealan izbor za aktivan način života.

Pored funkcionalnih pire mješavina, tu su 100% Nutrino Lab voćne mješavine čiju osnovu čini "kraljica voća" - jabuka koja u kombinaciji sa raznim voćem poput manga, borovnice, banane, višnje i sl. pruža ukusnu i hranjivu užinu kao neizostavan dio svakodnevne prehrane.

Jednostavne za otvaranje i još lakše za uživanje, ove jedinstvene zdrave voćne užine pružit će vam potrebnu energiju tijekom dana. Sada nemate isprike da ne brinete o sebi i ne hranite se na način koji zaslužujete! Neka Nutrino Lab postane vaša zdrava navika i neizostavan dio svakodnevnog života.

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.