Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Nutty Barica – zašto ovu pločicu baš svi vole?

Nutty Barica – zašto ovu pločicu baš svi vole?

Novo pakiranje, isti okus

Nutty BARice prirodne su snack pločice – bez aditiva, palminog ulja i bez dodanih rafiniranih šećera i soli.

Već smo vam pričali o snacku kojeg treba svaki džep, a sudeći po tome koliko Zdravoljupci vole ovaj brand, jasno je da ste nas poslušali! No, svi koji ste Nutty Barice mogli prepoznati i s kraja police, pripremite se – jer će te ih sada pronaći još lakše.

Obojane živahnim bojama, Nutty Barice sada dolaze u novom pakiranju, koje ćete sigurno odmah uočiti, a ono što je bitno je da se unutar novog pakiranja nalaze iste, najbolje Barice. Od sada dolaze i sa novim sloganom – All good, jer ono što vam daju jednostavno je -  Sve dobro.

Priču o tome kako je nakon dijagnoze autoimune bolesti,  Maja Fertalić koja stoji iza branda Nutty, osmislila zdravi snack koji će uvijek moći imati uz sebe, već ste kod nas čitali, no evo i malog podsjetnika. Nakon što joj je 2020. godine dijagnosticirana Multipla skleroza, shvatila je da nešto mora promijeniti. Prvi korak bila je prehrana,  a najteže je mogla pronaći odgovarajući snack koji bi ponijela sa sobom na trening ili putovanje. Upravo zato osmislila je pločicu Baricu, od samo pet sastojaka, bogatu zdravim masnoćama, proteinima i vlaknima. Barica se razlikovala od svega na tržištu jer nije sadržavala rafinirane šećere ni gluten, kao ni nepotrebne sastojke.

Svaka Barica krije punu šaku orašastih plodova, tog važnog goriva za naše tijelo i mozak, a uz to su boga izvor vlakana, zdravih masnoća i proteina. Orašasti plodovi su pravi mali superheroji u svijetu prehrane, izvor hranjivih tvari esencijalnih masnih kiselina, antioksidansa, vitamina i minerala. No, tajna Barica nije samo u orašastim plodovima, ili u tome što ne sadrže gluten ni rafinirane šećere, već što su toliko ukusne da ih vole baš svi. Barica je omiljeni snack mama, tata, djece, sportaša i avanturista, a vole je i Nastasja Chiara Petrić, Ana Radišić i Juraj Šebalj, koji su na Nutty stranicama otkrili koja im je Barica najdraža i zašto.

Uz novo pakiranje, Barice dolaze i s novim nazivima, pa onima koji još nisu pronašli svoj okus predstavljamo sve četiri:

BEE ORIGINAL - Originalna do srži, a u srži ima samo ono najbolje za tebe – orašaste plodove, kikiriki maslac i med. Bee Original prva je Barica, osmišljena kao zdravi međuobrok koji uvijek možete ponijeti sa sobom. S čak 58% orašastih plodova i hrvatskim medom, možemo slobodno reći da je Bee Original Barica – puna šaka svega dobrog za tebe! Izvor je kvalitetnih proteina, zdravih masnoća i svima nam potrebnih vlakana.

GREEN IS IN. Ista, a ipak malo drugačija. Zaslađena agavinim sirupom i suhim marelicama, uz orašasto voće dat će ti pravu dozu energije u svakoj prilici. Iako s ponosom nosi oznaku Vegan, jer njena slast dolazi iz suhih marelica i agavinog sirupa, Green Baricu vole svi – bez obzira na svoje prehrambene navike.

BETTER TOGETHER, jer neke su stvari jednostavno bolje zajedno! A što čini bolju harmoniju okusa nego hrskava naranča i neodoljivi kakao? Ova Barica najpoželjnija je kod onih najmlađih, a mame su nam za nju najviše zahvalne, jer kako kažu, ovo je najbolji odgovor na pitanje - mogu li sada nešto slatko?

Better together Barica je onaj snack koji ćete pojesti i pritom se osjećati i zadovoljno i sito, jer hrani i dušu i tijelo.

IT’S A DATE...slatka je kao prvi dejt. Ova Barica nije samo dobra za tvoje tijelo, nego i za tvoje ❤️. Jer kombinacija datulja, orašastih plodova, marelica i kikiriki maslaca pravi je izvor energije ali i čiste ljubavi. Posebno voljena od strane outdoor sportaša, jer se ne smrzava ni na najnižim temperaturama. I ova Barica ponosno nosi oznaku Vegan, što ju čini odličnim izborom za sve prehrambene navike.

Misija ovog uspješnog hrvatskog branda je ponuditi međubrok koji će svojom kvalitetom i sastavom biti najbolji izbor u svim okolnostima – od školskog odmora i pauze na poslu, do treninga, izleta u prirodu ili duge vožnje. No, njihova vizija je mijenjati navike i percepciju ljudi o hrani i našim prehrambenim izborima.

Iza Nutty branda stoji Majina osobna priča, a svojim prehrambenim izborima ona je i danas uzor brojnim ljudima. Brand koji je napravila je sve ono u što i sama vjeruje, a Barice su najbolje što je mogla dati – i sebi i drugima. 

...a mi ti do nedjelje 14.04. dajemo popust od 15% na cijeli asortiman!

Kušaj ih sve

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.