Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi OPG Perec stvara tjestenine bez kojih ne može započeti zdravo kuhanje

OPG Perec stvara tjestenine bez kojih ne može započeti zdravo kuhanje

Karakterna tjestenina

Inovacije iz Šandrovca

Na tržištu preplavljenom tjesteninom, jedan se OPG iz Šandrovca ističe se kao iznimno inovativan proizvođač. Njihova strast prema proizvodnji vrhunske tjestenine prožima svaki aspekt njihovog poslovanja, od pažljivog odabira sastojaka do ručnog pakiranja. Vjerujte nam, morate ih upoznati!

OPG Perec nudi širok izbor tjestenina koje su više od obroka - one su umjetnost okusa i tekstura.

"Kada se strast prema poljoprivredi kombinira s kulinarskom vještinom, rezultat je nevjerojatno zadovoljstvo za nepce i tijelo. Naš je OPG uspio spojiti najbolje iz svijeta poljoprivrede i kulinarskog umijeća, stvarajući tjesteninu koja ne samo da osvaja svojim okusom, već je i bogata nutritivnim vrijednostima.", objašnjavaju iz ovog gospodarstva koje svake godine sve više usavršava proizvodnju težeći postati lider na tržištu kvalitete, inovativnosti i cijene.

Jedno od ključnih načela OPG-a Perec je koristiti isključivo premium brašno - krupicu durum pšenice - uglednog talijanskog proizvođača. I dok je planiranje korištenja vlastitog žita na "to do" listi, njihova strast i posvećenost ostaju neumoljivo jake.

Tjestenina s pričom (i savršenim okusom)

Neke OPG Perec sušene tjestenine sadrže čak 30% narančastog batata, ljubičastog batata ili butternut tikve,  čime dobivate lagani i lakše probavljiv proizvod koji osigurava balansiranu prehranu. Kombinacija dodatka povrća i durum krupice rezultira tjesteninom koja pruža vrhunski gurmanski užitak bez kompromisa, dok tjestenina s 2.5% špinata oduševljava tradicionalnije gurmane standardnom ponudom vrhunske tjestenine.

Tjestenina u obliku tagliatelle (široki rezanci) je odabrana zbog svoje univerzalne prirode koja se savršeno slaže s raznim umacima i nadjevima. Bez obzira jeste li ljubitelj umaka sa mesom, sirom, vrhnjem, plodovima mora, pestom ili nekim povrćem, OPG Perec tjestenina će podići vaše jelo na sasvim novu razinu.

"Tjestenina se proizvodi u novom pogonu opremljenom profesionalnom opremom. Visoki tlak ekstruzije od 80-90 bara i vakuumsko izvlačenje zraka prije ekstruzije postiže čvrstoću, elastičnost i intenzivnu boju tijesta. Sušenje traje 14 sati na temperaturi od 60°C kako bi se sačuvali nutrijenti i osigurala ne samo iznimna kvaliteta, već i optimalna tekstura te okus tjestenine.", priča nam ovaj mladi tim poljoprivrednika koji u proizvodnju uvode nova tehnološka rješenja te proizvode kvalitetan gomolj batata i vrhunske presadnice batata.

Tjestenina je proizvedena bez jaja, dodanih boja i aditiva, nudeći prirodno i zdravo iskustvo uživanja u jelu. S visokim udjelom proteina od 15g, OPG Perec tjestenina postaje idealan izbor za one koji traže ukusno, hranjivo i balansirano jelo.

A zašto baš ova "pašta"?

OPG Perec ne samo da je uspio stvoriti tjesteninu koja oduševljava, već je i pokazao kako inovacija, posvećenost i zdrav pristup mogu stvoriti nešto zaista posebno. Njihova tjestenina ne postaje samo hrana, već i iskustvo koje će vas osvojiti iznutra i izvana. Upute za pripremu su jednostavne: u kipuću vodu dodajte tjesteninu, kuhati 4 minute, i uživajte u izvanrednom okusu i teksturi.

Ako tražite gastronomsku avanturu koja probija granice tradicionalne tjestenine, OPG Perec je adresa na kojoj ćete pronaći tjesteninu s karakterom, kvalitetom i strašću.

Do nedjelje 3.9. iskoristite 15% popusta na pomno odabrane tjestenine OPG-a Perec!
Cijelu ponudu pogledajte ovdje!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.