Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Sangreen - da idealni dodaci prehrani ne budu samo san

Sangreen - da idealni dodaci prehrani ne budu samo san

Proizvodi kojima možete vjerovati

Sirovine iz pouzdanih izvora

"Vjerujemo da dobar posao nije orijentiran isključivo na zaradu već na doprinos stvaranju boljeg i zdravijeg svijeta u kojem živimo. To je temelj na kojem gradimo svoje poslovanje.", upravo ovako je započeo naš razgovor sa Sangreen timom, čije dodatke prehrani obožavamo!

Kada odlučite uzimati dodatak prehrani, želite vjerovati da nije samo siguran i učinkovit, već da je izrađen s najvećom pažnjom i preciznošću. Ali vjerovati nije isto što i znati, i zato je Sangreen stvorio ono nešto za što su se sastojci pažljivo uzgajali, proučavali i dokazali višegodišnjim istraživanjem i inovacijama. 

"Pri odabiru sastojaka Sangreen proizvoda rukovodimo se rezultatima znanstvenih radova i kliničkih studija, jer želimo da naš proizvodi imaju dokazano djelovanje. Najpouzdaniji dokazi dolaze u obliku dobro kontroliranih ljudskih kliničkih ispitivanja koje su objavljena u recenziranim znanstvenim časopisima. Ovo je standard kojem težimo kada razmatramo koje sastojke treba uključiti u naše proizvode. Međutim, također poštujemo povijesne podatke tisuća godina tradicionalne upotrebe.", ispričali su nam iz branda koji nudi Liposomalni Vitamin C, Liposomalni Imuno C,D3,cink, Elagin Forte ekstrakt ploda nara, In Balance Sunfiber - prehrambena vlakna, Ulje bobica pasjeg trna, Natural Fitoflex.

Liposomalna tehnologija, čemu se točno radi?

Sangreen liposomalni vitamin C proizveden je inovativnom tehnologijom koja omogućuje apsorpciju vitamina C veću od 80% te je jedan od najboljih načina da zadovoljite svoje dnevne potrebe za vitaminom C. Nutrijenti topljivi u vodi kao što je vitamin C otežano prolaze kroz stanične membrane što dovodi do manje stope njegove iskoristivosti unutar same stanice. Njegova apsorpcija se smanjuje s povećanjem količine unosa i iznosi samo oko 20%.  Liposomi su submikroskopske čestice u obliku mjehurića sa dvostrukom membranom sastavljenom od fosfolipida. Zbog sličnosti s biološkim membranama i njihove sposobnosti da uđu unutar stanica, koriste se kao nosači za ljekovite supstance i vitamine. Veličina od 200 nm i struktura od esencijalnih fosfolipida slična strukturi staničnih membrana omogućava da liposomi transportiraju vitamin C, potpuno nepromijenjen, kroz  probavni, limfni i krvožilni sustav izravno do stanica. Liposomalni vitamin C apsorbira se u tankom crijevu iz kojeg liposomi prolaze u krvotok transportirajući vitamin C do stanica.

Liposomalni Imuno C,D3,Cink sadrži tri nutrijenta koja su visoko dozirana i imaju sinergijsko djelovanje važno za aktivnost imunološkog sustava, posebice kod virusnih infekcija. Medicinska literatura pokazuje da suplementacija cinkom, vitaminom C i D3 može ublažiti virusne respiratorne infekcije. Pri kontaktu s virusom nastaje povećana potražnja organizma za ovim nutrijentima jer su ključni za početak imunološkog odgovora, kao i za smanjenje rizika od ozbiljnog napredovanja virusne infekcije.

Sangreen Elagin Forte je ekstrakt cijelog ploda nara i u jednoj kapsuli sadrži hranjivih tvari kao 600 ml svježeg soka nara. Mnoge studije danas potvrđuju da nar ima blagotvoran utjecaja na kardiovaskularni, živčani i koštani sustav. Nar sadrži tri najvažnija estrogena - estradiol, estron i estriol. Tu se krije njegov potencijal prirodnog hormonskog nadomjestka i pomoći u smanjivanja tegoba menopauze. Nar ujedno smanjuje osjećaj gladi. Svakodnevna konzumacija nara može regulirati oslobađanje hormona gladi i smanjiti apetit, a istovremeno potaći stvaranje osjećaja sitosti. "Nar se u antičko doba smatrao izvorom zdravlja i plodnosti, a danas je prepoznat po svojim bogatim antioksidativnim vrijednostima. Nar ima 10 puta veću antioksidativnu vrijednost od zelenog čaja ili crvenog vina. Za tu izuzetno snažnu antioksidativnu vrijednost zaslužni su punikalagin i punična kiselina, 2 spoja koja se nalaze isključivo u naru.", objašnjavaju nam kreatori ovog obožavanog Sangreen proizvoda. 

U svijetu kad je važnost probave često zanemarena stvorili su još jednu perjanicu među proizvodima. Poznata  Hipokratova izreka: "sve bolesti počinju u crijevima" danas ima više težine nego ikad zahvaljujući rastućem razumijevanju crijevnog mikrobioma.

Sangreen In Balance Sunfiber je prebiotičko prehrambeno vlakno koje doprinose normalnom radu crijeva. To je praškasti dodatak prehrani koji je zbog neutralnog okusa izuzetno lako konzumirati. Ako se želite riješiti viška kilograma bez gladovanja i napornih tjelovježbi, ojačati imunitet, prevenirati nastanak nekih kroničnih bolesti i zdravi doživjeti visoku starost trebate povećati broj dobrih bakterija u crijevima. Sunfiber povećava broj Lactobacilli i Bifidobacteria. Uzimanje 6 g dnevno nakon samo 2 tjedna daje 200 000 milijardi novih Bifidobacteria što ga čini 1500  snažnijim od probiotika.

Prema odobrenoj zdravstvenoj tvrdnji koju Sunfiber ima u Kanadi, osim povećanja broja dobrih bakterija, Sunfiber regulira probavu, jedino je vlakno koje pomaže i kod proljeva i kod zatvora, svih oblika sindroma iritabilnog crijeva, smanjuje razinu šećera u krvi nakon obroka za 20 % i pomaže kod bolova u trbuhu i konstipacije u dječjoj dobi.

Sunfiber je bez glutena, alergena, GMO-a,i kontroliran je na pesticide. Posjeduje i Halal i Košer certifikate pa je pogodan za vegane i vegetarijance.

Sangreen tim je u svojem radu itekako svjestan da je jednako važno koji sastojak je odabran, ali i u kojoj formi ga odabrati i koje doziranje primjeniti. "Mogu postojati velike varijacije u sirovini, a obje se npr. zovu kurkumin. Kod Sangreen proizvoda držimo se standarda kakvoće sirovina koja se rijetko vidi u industriji dodataka prehrani, a započinje postavljanjem pravih pitanja Na primjer, pri procjeni sirovine većina tvrtki postavlja pitanje: Koliko košta? Mi pitamo: Da li je sastojak korišten u kliničkim ispitivanjima? Je li bioraspoloživ ? Je li testiran za sigurnost? Je li proizveden u kontroliranom pogonu? Koja je optimalna dnevna količina utvrđena znanstvenim istraživanjem?_Jednostavno rečeno, ne donosimo odluku po cijeni nego po kvaliteti."

Ulje bobica pasjeg trna na Tibetu, iz opravdanih razloga, zovu “ulje života”. To multifunkcionalno ulje doprinosi poboljšanju rada cijelog organizma i sadrži čak 190 nutrijenata i bioaktivnih supstanci te uljne enzime superoksidne dismutaze (SOD) koji pomažu u obrani od oksidativnog stresa. Znanstvena lteratura navodi da ulje pasjeg trna blagotvorno djeluje na kožu jer obnavlja stanice i odgađa starenje stanica. Pomaže kod dermatoze, ekcema, psorijaze, dermatitisa, akni, poboljšava elastičnost, strukturu kože, hidrataciju epiderme i ima anti-age učinak. Ujedno podržava funkciju imunosnog sustava, poboljšava cirkulaciju i rad srca, ublažava simptome čira na želucu, gastritisa i kolitisa te podržava regeneraciju tijela nakon zračenja.

S druge strane, Fitoflex kapsule su višedimenzionalan proizvod i prirodno rješenje za bolne zglobove uzrokovane artritisom i osteoporozom. Fitoflex sadrži kurkimin BCM-95 i ekstrakt indijskog tamjanovca sa 10% AKBA. Kurkumin BCM-95 jedinstvena formulacija kurkumina i eteričnog ulja kurkume (ponajviše ar-turmerone) kojem je ORAC utvrđen na 1.500,000. a s obzirom da sadrže Ar-Tumerone koji  djeluje na povećanje broja živčanih matičnih stanica , ostvaruju pozitivno djelovanje i na mentalno zdravlje. Natural Fitoflex doista je dva u jedan proizvod jer, uz primarno protuupalno djelovanje indijskog tamjana i kurkumina pruža i osebujno, kliničkim studijama potvrđeno djelovanje zaštićene formulacije kurkumina BCM-95 (Alzheimerova i ostale neurodegenerativne bolesti, memorija, depresija i stres…)

Kako kupovati dodatke prehrani?

Kupovina dodataka prehrani ostavlja nas često zbunjene i s osjećajem da nemamo dovoljno informacija o sastavu, djelovanju i kvaliteti proizvoda. Sangreen proizvod i tom je problemu doskočio. "Kada smo 2010. g započeli istraživati tržište dodataka prehrani utvrdili smo da gotovo svi biljni dodaci prehrani u kapsulama sadrže sintetičke konzervanse, punila i aditive koji olakšavaju i pojeftinjuju proizvodni proces kapsuliranja, ali uglavnom imaju štetno djelovanje na zdravlje kad se uzimaju kroz dulji vremenski period. Ponukani osobnim zdravstvenim problemima i željom za proizvodima visoke kvalitete, postavili smo cilj da na hrvatsko tržište plasiramo dodatke prehrani koji zadovoljavaju sljedeće uvjete:

  • sadrže samo 100% prirodnu aktivnu supstancu, standardizirani biljni ekstrakt bez aditiva, punila, konzervansa, GMO-a i alergena
  • imaju djelovanje potkrijepljeno brojnim znanstvenim radovima i potvrđeno kliničkim studijama
  • proizvođač posjeduje certifikat za sigurnost hrane (HACCP) koji garantira da proizvodi ne predstavljaju rizik zbog neodgovarajuće sigurnosti, kvalitete ili djelotvornosti
  • standardizirana formulacija proizvoda s kontrolom kvalitete u svakoj fazi proizvodnje kako bi se osiguralo da naši proizvodi imaju istu kvalitetu i djelotvornost u svakoj proizvodenoj seriji"

I upravo je zato Sangreen postao prepoznatljiv i cijenjen kako od brojnih kupaca tako i od liječnika i ljekarnika.

"Neka vaša hrana bude vaš lijek i neka vaš lijek bude vaša hrana", rekao je Hipokrat...a Sangreen će učiniti sve da ova njegova izjava uistinu i oživi. Svakodnevno.

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.