Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Soria Natural - sinonim za prirodu, kvalitetu i inovaciju u dodacima prehrani

Soria Natural - sinonim za prirodu, kvalitetu i inovaciju u dodacima prehrani

Odgovor na izazove suvremenog svijeta

Prirodna podrška imunosnom sustavu uz kvalitetne dodatke prehrani farmaceutske kakvoće

Zamislite kompaniju koja stoji na čelu promocije zdravog načina života, kombinirajući tradicionalne metode i najnovije znanstvene pristupe u proizvodnji dodataka prehrani. To je Soria Natural - vodeći igrač u svijetu prirodnih dodataka prehrani i biljnih preparata. Sa snažnom vizijom istraživanja, inovacija i održivosti, ponosno usklađuju drevno biljno znanje s naprednim znanstvenim tehnikama kako bi ljudima ponudili ništa manje od najboljeg.

"Naš široki asortiman biljnih dodataka prehrani ne samo da adresira sve izazove modernog života, već i pruža specifična rješenja za različite potrebe. Bilo da je riječ o olakšavanju probavnih tegoba, biljnim anksioliticima, proizvodima za žensko zdravlje ili nutraceuticima za njegu kože iznutra, Soria Natural je tu da pruži podršku.", objašnjavaju iz Sorie, branda koju je pokrenuo poduzetnik Antonio Esteban Villalobos koji je u napuštenoj tvornici, zajedno s ocem koji je imao veliko znanje o ljekovitom bilju, stvorio ovu sjajnu priču koja se temeljila na suradnji lokalnog stanovništva i zaštiti okoliša.

A što ih čini posebnim?

Raznolikost u ponudi, prije svega! Imaju sve, od glicerolnih ekstrakata s ciklodekstrinima, kapsula s mikrosferama s prilagođenim oslobađanjem pa do tableta s produljenim oslobađanjem i gastrorezistentnih tableta. Bez obzira na potrebe, imaju proizvod koji odgovara svakom pojedincu.

Zaronite u svijet prirodnih rješenja i otkrijte razliku koju pruža Soria Natural.

Jeste li znali da odrasle osobe godišnje prebole od jedne do tri prehlade, a djeca čak 6 do 8 prehlada? U svijetu gdje ubrzani tempo često nameće svoje izazove, očuvanje zdravlja imunosnog sustava postaje ključna točka brige za mnoge od nas. Sezona infekcija, posebice tijekom promjena vremena, donosi izazove za naš organizam. Što možemo učiniti kako bismo se zaštili?

Minusgrip - snaga prirodnih sastojaka u borbi protiv prehlade i gripe

Minusgrip je mješavina suhog ekstrakta nara, koncentrata ploda crne bazge, laktoferina, vitamina C i cinka. Preporučuje kao podrška u slučaju prehlade, gripe i ponavljajućih virusnih infekcija. Plod crne bazge ima snažna antimikrobna svojstva, nar jača imunosni sustav, dok vitamin C i cink pružaju podršku tijekom borbe protiv infekcija. Ovaj proizvod donosi sinergiju prirodnih sastojaka u praktičnom obliku bočice, omogućujući vam da brzo i jednostavno pružite tijelu potrebnu potporu kad god vam zatreba.

Ekstrakt rosike – spas iz prirode za sve vrste kašlja

Rosika, znanstveno poznata kao Drosera rotundifolia L., predstavlja izuzetnu biljku koja je od davnina prepoznata i cijenjena zbog svojih ljekovitih svojstava. Njezine ljekovite osobine čine ju korisnom u očuvanju zdravlja dišnog sustava te kao podrška u prevenciji i olakšavanju različitih respiratornih tegoba. Smiruje nadražajni i suhi kašalj, a zbog protuupalnog i mukolitičkog učinka pomaže i kod produktivnog kašlja. Vrlo brzo ispoljava svoj učinak, stoga je ova biljka rješenje za sve vas koji pate od dosadnog kašlja, a ostali pripravci (sirupi i pastile) im nisu uspjeli pomoći.

Ekstrakt timijana – prirodno rješenje za začepljene dišne putove

Ekstrakt timijana, bogat flavonoidima i timolom, pruža niz prednosti za respiratorno zdravlje. Timol je poznat je po svojim snažnim antibakterijskim svojstvima pa može pomoći u suzbijanju rasta bakterija i smanjenju upala u dišnim putevima. Osim toga, razrjeđuje i olakšava iskašljavanje sluzi, čime pridonosi lakšem disanju i smanjenju otečenosti kod sinusitisa. Ovo mukolitičko djelovanje čini ga korisnim u situacijama prehlade, gripe ili drugih respiratornih infekcija poput sinusitisa i bronhitisa te kod svih oblika produktivnog kašlja.

Ekstrakt ehinaceje – čuvar imunosnog sustava

Purpurna rudbekija, poznatija pod nazivom ehinacea, predstavlja jednu od najpoznatijih i najčešće korištenih ljekovitih biljaka u svijetu. Često se koristi zbog svojih imunostimulativnih svojstava pomažući tijelu u borbi protiv različitih vrsta infekcija. Zbog visokog sadržaja aktivnih kavenih derivata, ekstrakt ehinaceje preporučuje se primijeniti kod prvih simptoma infekcije (a ne preventivno) i koristiti do maksimalno dva tjedna u kontinuitetu.

Ehinacea kompleks – harmonija prirodnih potencijala za jači imunosni sustav gornjih dišnih putova

Ova kompleksna formulacija ekstrakta zeleni purpurne rudbekije, ekstrakta propolisa i eteričnog ulja lista timijana predstavlja snažnu podršku imunosnom sustavu, posebno tijekom izloženosti respiratornim infekcijama poput prehlade i gripe. Objedinjuje snagu ekstrakta ehinaceje i timijana s antimikrobnim i protuupalnim učinkom propolisa pa je korisna u ublažavanju simptoma upalnih stanja poput prehlade, kašlja ili upaljenog grla. Ova snažna podrška imunosnom sustavu pomaže organizmu u učinkovitijem suočavanju s vanjskim prijetnjama, poput bakterija i virusa.

Oleotabs - rješenje iz prirode za antimikrobnu rezistenciju

Borite se s učestalim urinarnim infekcijama koje nikako ne prolaze? Iz ljekarne ne izlazite bez novog pakiranja antifungalne kreme? Cijelu zimu patite od sinusitisa jer lijekovi koje vam je propisao liječnik ne djeluju? Ako ste se prepoznali u nekom od prethodnih slučajeva, možda ste jedna od osoba koja je na vlastitom primjeru osjetila što znači antimikrobna rezistencija. Antimikrobna rezistencija postaje sveprisutna zdravstvena prijetnja koja zahtijeva inovativne pristupe. Oleotabs predstavljaju moćnu kombinaciju biljnih spojeva s dokazanim antimikrobnim svojstvima. Ovaj proizvod ne samo da pruža potporu imunosnom sustavu već i ciljano djeluje na mikroorganizme koji mogu uzrokovati infekcije. Oleotabs je suportivno sredstvo kod infekcija svih etiologija, uključujući one uzrokovane bakterijama, virusima, gljivicama i parazitima. Studije o sastojcima Oleotabsa poput eugenola iz kličićevca, karvakrola iz mravinca i kinonskih spojeva iz ružičastog lapaha potvrđuju njihovu sposobnost borbe protiv različitih patogenih mikroorganizama. Oleotabs dolazi u obliku gastrorezistentnih tableta, što znači da se otpuštaju tek u crijevima, zaobilazeći želudac. Ova inovacija smanjuje nuspojave u gornjem dijelu probavnog trakta. Ova formulacija, podržana znanstvenim istraživanjima, čini Oleotabs obećavajućim izborom kada antimikrobna rezistencija sve izraženija zdravstvena prijetnja.

"Umjesto reaktivnog pristupa zdravlju, Soria Natural promiče proaktivnu skrb. Oleotabs, Minusgrip, ehinacea, ehinacea kompleks, rosika i timijan zajedno čine snažan tim prirodnih saveznika u očuvanju zdravlja imunosnog sustava. Uzimajući u obzir brz tempo života, ovi proizvodi postaju neizostavan dio kućne ljekarne, pružajući podršku tijelu u izazovima suvremenog svijeta.", zaključuje ekipa Soria Natural Hrvatska, koja bez sumnje, postavlja standarde u pružanju prirodnih rješenja za jačanje imunosnog sustava i očuvanje zdravlja. I baš zato im vjerujemo! I baš zato ih volimo!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.