Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Tinktura - superheroji za kosu, lice i tijelo, ma i više od toga

Tinktura - superheroji za kosu, lice i tijelo, ma i više od toga

Kad priroda pokaže supermoći

Jedna ljetna priča omiljenog branda

Počeli su prije 10 godina, točnije 2013. Radilo ih je samo dvoje, a vrlo brzo te iste godine Balzam mrkva izazvao je veliko zanimanje, prodan je u ogromnim količinama i njihovu je priču ispričao najglasnije. Tinktura, brand koji i nakon 10 godina proizvodi slavni balzam od mrkve kao najprodavaniji ljetni proizvod i koji je danas simbol zdravlja i ljepote.

"Najpoznatiji balzam postao je linija koju smo proširili sa suhim uljem mrkva, Mrkva sa SPF faktorom, 24 Carrot gold balzam sa shimerom. Kad pogledamo unazad lakše nam je odgovoriti da je priroda odabrala nas, jer je od samog početka postojao veliki interes za Tinkturine proizvode od ljekovitog bilja. Nakon tog prvog ljeta, kupci su se uvjerili u učinkovitost proizvoda i dali nam povjerenje za druge proizvode tako su Tinkture Detox i Kopriva, kao i šamponi Kopriva i Čičak, tvrdi šamponi i medovi sa infuzijom ljekovitog bilja postali najtraženiji nesezonski proizvodi.", objašnjavaju ovi majstori za tinkture odnosno za koncentracije biljnih ekstrakata koje uvelike pomažu kod problema s kosom, kožom, ali i zdravljem općenito.

Njihova filozofija svidjela se mnogima!

"Naša prirodna kozmetika potpuno je prirodna, inovativna, visokoučinkovita i sigurna, a namijenjena je svima koji žele poboljšati svoje zdravlje i na potpuno prirodan način njegovati svoje lice i tijelo. Tinktura nudi liniju 100% prirodnih tekućih dodataka prehrani – tinktura i ručno rađenu prirodnu kozmetiku, namijenjenu njezi i problematici kože i kose. Svi naši proizvodi sadrže prirodne, biljne sastojke bez umjetnih konzervansa, bojila ili mirisa.", ispričali su nam "Tinkturovci" koji su uvođenjem HACCP sustava kontrole kvalitete proizvodnje i ISO certifikata pokazali i dokazali da su zdravlje i sigurnost potrošača prioritet. Proizvode ne testiraju na životinjama, sadrže prirodne, prvenstveno biljne sastojke, a razvoj proizvoda uključuje strog odabir sastojaka, pazeći pritom da se pri njihovoj preradi zadrži najveći udio aktivnih sastojaka - tako jamče maksimalnu učinkovitost svojih proizvoda. 

Za razvoj svojih proizvoda koriste znanje, iskustvo i spoznaje iz područja znanosti o prehrani te djelovanju biljaka na zdravlje – fitofarmacije i fitomedicine. Upravo s tim znanjem stvaraju vaše omiljene proizvode...pogotovo kad je ljeto u pitanju.

Jedan proizvod koji je stekao opravdanu popularnost posljednjih godina je balzam od mrkve za brzo tamnjenje. Ovaj balzam sadrži prirodne sastojke poput ulja mrkve za koje se vjeruje da pospješuje tamnjenje i štiti kožu od oštećenja od sunca. Balzam od mrkve za brzo tamnjenje je vrsta balzama za tamnjenje koji je osmišljen kako bi vam pomogao da brže postignete prirodnu preplanulost. Glavni aktivni sastojak balzama je ulje mrkve koje je poznato po svojim svojstvima koja njeguju kožu i pospješuju tamnjenje. Ulje mrkve bogato je beta-karotenom, prirodnim pigmentom koji vašoj koži daje suptilan zlatni sjaj. Također sadrži antioksidanse koji mogu pomoći u zaštiti vaše kože od oštećenja slobodnih radikala i preranog starenja.

Balzam Mrkva sa zaštitnim faktorom 30 zapravo je balzam za sunčanje i neophodna zaštita vaše kože od štetnih učinaka sunca, uključujući prerano starenje. SPF 30 u ovom proizvodu pruža zaštitu širokog spektra protiv UVA i UVB zraka, osiguravajući da je vaša koža zaštićena dok upijate sunce. Ne samo da ovaj balzam od mrkve za brzo tamnjenje sa SPF 30 pruža prirodan izgled preplanulosti i zaštitu od sunca, već se i lako nanosi. Formula balzama glatko klizi, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag. Savršen je za popravke u pokretu, tako da možete zadržati svoju preplanulost i zaštitu od sunca tijekom cijelog dana.

 Balzam 24 Carrot Gold inovativni je proizvod i mješavina ulja mrkve i drugih prirodnih sastojaka, osmišljen kako bi vam pomogao postići osunčani izgled bez izlaganja kože štetnim UV zrakama. Ulje mrkve bogato je beta-karotenom koji pomaže u poticanju proizvodnje melanina u koži, dajući joj prirodnu, zlatnu nijansu. Također sadrži antioksidanse i vitamine koji mogu pomoći u poboljšanju cjelokupnog zdravlja i izgleda vaše kože. Ali ono što zaista izdvaja ovaj proizvod je dodatak zlatnog svjetlucanja. Sićušne čestice zlata reflektiraju svjetlost, stvarajući blistav, blistav završetak zbog kojeg će vaša koža izgledati i osjećati se izvrsno.

Formula suhog ulja brzo se upija u kožu ne ostavljajući mastan trag. Izvrstan je i za one s masnom kožom jer neće začepiti pore niti ostaviti osjećaj masnoće na koži. Suho ulje mrkve za brzo tamnjenje napravljeno je od prirodnih sastojaka koji pomažu hidratizirati i hraniti kožu, čineći je mekom i glatkom, uključujući ulje mrkve koje pomaže u poticanju proizvodnje melanina u koži, dajući joj prirodnu, zlatnu nijansu. Suho ulje mrkve za brzo tamnjenje također je lako prilagoditi. Možete nanijeti lagani sloj za suptilan sjaj ili ga slojevito nanijeti za dublju, intenzivniju preplanulost. A budući da je riječ o suhom ulju, možete ga koristiti po cijelom tijelu, uključujući lice i kosu, za postojan, cjelokupan sjaj.

A koji je vama omiljen?

Paze na mnogo toga (osim vašeg zdravlja)

"Društveno i socijalno odgovorno poslovanje dio je naše kulture.", dodaje Tinktura tim koji se zalaže za poštivanje međunarodnih konvencija u smislu organizacije rada, posebno za zaštitu radnika. Dodamo li tome da su svi proizvodi s ponosom izrađeni u Hrvatskoj i da sve njihove sirovine nose Eko Certifikat etiketu i Eco Cert etiketu, što nam više treba!?

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.