Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Zazubice nam rastu na spomen branda Makedonske delicije

Zazubice nam rastu na spomen branda Makedonske delicije

Ne tražite dalje ako želite nešto povrtno i ukusno

Gurmanska dimenzija okusa

Nude vrhunske organske i gurmanske veganske proizvode širokog izbora. Njihovi proizvodi su ukusni, autentični i kvalitetni, a osnovna im je ideja zadržati okus hrane kao iz djetinjstva - kada su jabuke imale okus po jabukama, a rajčice po rajčicama. Znate li o kome pričamo?

Makedonske delicije!

"Naša želja je plasirati na tržište veganske organske proizvode vrhunske kvalitete te promovirati organsku proizvodnju, dobro zdravlje i ekološki način života. Proizvodi su napravljeni od vlastitih sirovina ili su kupljeni od lokalnih dobavljača koji dijele naše vrijednosti, u bliskoj suradnji s nizom entuzijastičnih poljoprivrednika u dobivanju najprikladnijih sirovina. Na ovaj način kombinirane su dobrobiti moderne organske poljoprivrede, zdrave ekološke prakse, dok se  također zadržava mudrost i stabilnost prošlosti.", ispričali su nam svoju ukusnu priču "Makedonci" koji jako dobro znaju što volimo i što nas vraća u prošlost.

Kvaliteta njihovih proizvoda najveći je prioritet

Pogon za preradu primjenjuje suvremene standarde sigurnosti hrane i upravljanja kvalitetom, kao i stroge mjere za provedbu politike minimiziranja utjecaja na okoliš. Recepti za proizvode su uravnoteženi, cjeloviti i prirodni, pažljivo se koristi zaslađivač te su proizvodi zaslađeni alternativnim sladilima. 

"Kontinuirano se ulaže u razvoj novih proizvoda i usavršavanje receptura kako bi ispunili očekivanja suvremenih kupaca. Stoga razvoj proizvoda, po definiciji, pokreću naši kupci, stoga posvećenost inovacijama i razvoju omogućuje nam uvođenje novih i iznenađujućih proizvoda na tržište i, nadalje, proširenje asortimana proizvoda.", otkriva nam tim čiji asortiman proizvoda samo raste.

Nije ni čudo, jer sunce, toplina, tihi povjetarac, ta ugodna klima Makedonije omogućuje plodonosnu žetvu. Najlakše rečeno, Makedonija je riznica aroma i okusa za gurmane i zaljubljenike domaće, dobre hrane. 

...Baš baš dobre hrane!

Ajvar od crvene paprike klasičan je - i krajnje ukusan - od crvene paprike i patlidžana s Balkana. "Pod imenom "Organski ajvar classic"  krije se naš izvorni makedonski ajvar, pripremljen po tradicionalnoj recepturi koja nudi neodoljiv domaći okus.", odaju nam svoje kulinarske tajne iz branda koji je uz klasični ajvar osmislio i pikantnu verziju.

Organski ajvar pikant je ukusna i aromatična mješavina povrća koja se jede na razne načine. Sadrži baš pravu količinu organskih čili papričica i ima uravnotežen blagi pikantni okus koji pojačava okus dimljene paprike na žaru.

Za hrabre ljubitelje neobičnih spojeva i okusa, osmislili su "gljivasti ajvar". "Obogaćen vrganjima donosi bogatiji, dublji, zemljani prizvuk izvrsnom okusu dimljene paprike na žaru. Za sve koji uživaju u okusima vrganja ovo je "najbolji od najboljih" ajvar i gurmanska poslastica za jednog kralja.", tvrde ovi gastroznalci kojima je stvaranje zimnice u malom prstu. Baš zato, u paleti svojih proizvoda morali su ponuditi obožavanu ljutenicu.

Ljutenica je povrtni zalogaj od pečene crvene paprike i paste od rajčice s Balkana. Ljutenica ovog branda pripremljena je po tradicionalnoj recepturi, sadrži krupno pečenu papriku i začin od pulpe rajčice blagog pikantnog okusa, a organska rezana paprika u umaku pravi je užitak napravlje od pečenih i oguljenih trakica organske paprike pažljivo kuhane na niskoj temperaturi u vlastitom umaku. Spravljene po tradicionalnoj recepturi, krupno pečene paprike imaju izuzetan okus dimljene paprike na žaru.

Gravče na tavče, za kraj!

Šećer na kraju u Makedoniji je organski zapečeni grah - na makedonski način.

"Vođeni željom da promoviramo makedonsku kuhinju, pripremili smo ovo gotovo jelo po tradicionalnoj recepturi Tavče gravče. Uživajte u jedinstvenom gastronomskom doživljaju uz jedno od prepoznatljivih jela makedonske kuhinje.", zaključuju iz branda Makedonskih delicija i uvjeravaju nas da moramo probati još barem jedan njihov sjajan proizvod - organski namaz od patlidžana. Malidžano se pravi od pečenih patlidžana i pečenih zelenih paprika, koji se spajaju na nevjerojatno ukusan način. Za postizanje pravog domaćeg okusa koriste izvornu domaću recepturu i tradicionalne zanatske metode pripreme.

I? Kad krećemo na gurmansko putovanje po Makedoniji?

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.