Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Zeotex - suputnik u zdravoj i zadovoljnoj svakodnevnici

Zeotex - suputnik u zdravoj i zadovoljnoj svakodnevnici

Mineral budućnosti

ZEOTEX proizvodi su 100% prirodni proizvodi koji olakšavaju ubrzanu svakodnevicu i izvanredni su saveznici u očuvanju zdravlja i detox primjeni – od glave do pete.

U današnje vrijeme sve je zahtjevnije očuvati svoje zdravlje. Toksini, teški metali, pesticidi, zagađenja i ostali štetni nusprodukti svakodnevice utječu na kvalitetu naših života.

Zeolit je prirodni detox mineral čija je primjena mnogobrojna, a smatra se jednim od najjačih prirodnih detoksikatora. Učinkovitost u uklanjaju teških metala s namirnica do 99% znanstveno je potvrđena od strane FAZOS-a.

Posebnost ZEOTEXa je u njegovoj sitnoj čestici i obradi koja postavlja novi standard u čistoći i učinkovitosti. Djeluje tako što nakuplja toksine i teške metale u svoju strukturu, sprječavajući ih da se apsorbiraju u organizam. Danas je njegova primjena u kućanstvu od izuzetne važnosti i prvi je korak k zdravijoj svakodnevici. Upoznajte brand ZEOTEX!

Kako koristiti zeolit?

Detox hrane

  1. Prije konzumacije voća, povrća, riže i raznih žitarica u posudi vode u kojoj perete namirnice dodati 2 mjerice Zeotexa (na 1l vode).
  2. Ostaviti namirnice (voće i povrće) da odstoje u vodi sa zeolitom 15-20 minuta, rižu 30 minuta.

Detox maska za lice

Preporuka za mješovitu kožu, sklonu aknama i crvenilu, za dubinsko čišćenje i otklanjanje toksina i nečistoća iz pora.

  1. Izmiješati 3 mjerice zeolitnog praha s 1 žličicom vode. 
  2. Kada se dobije jednolična smjesa nalik pasti namazati na lice i ostaviti da se maska osuši i stvrdne na licu, otprilike 15-20 minuta.
  3. Nakon ispiranja nastaviti s uobičajenom njegom lica.

Detox maska za kosu i vlasište

Zeolit pomaže kod uklanjanja toksina, ostataka raznih proizvoda i preparata za kosu, čineći tako kosu i vlasište čišćim i zdravijim.

  1. Staviti 3 mjerice zeolita i jednu žličicu kokosovog ulja/maslinovog ulja.
  2. Nanijeti masku od korijena do vrhova kose i držati minimalno 30 minuta, a svakako možete i duže.
  3. Nakon toga nastavite sa standardnim pranjem kose. Ponoviti 1 do 2 puta tjedno. 

Kupka

Zeolitna kupka pomaže kod detoksikacije od štetnih tvari te blagotvorno djeluje na kožu. Sadrži kalcij, kalij, silicij, natrij, magnezij i antioksidanse koji doprinose jačanju imunitetu kože.

Kupka uspješno hidratizira kožu uz izvanredan detoksikacijski učinak.

  1. Na 5 litara ide 3-4 žličice Zeotexa. Po želji, može se dodati i prirodno esencijalno ulje.
  2. U kupki biti najmanje 15-20 minuta.

ZEOTEX MASK

Maska koja će osloboditi kožu svih napora, stresa i nečistoća. Pruža koži da ponovno (pro)diše uz osjećaj dubinske čistoće. Kombinacija aktivnih sastojaka pomaže kod obnavljanje kože i prirodne regeneracije stanica, povoljno djeluje na elastičnost kože i nježno smiruje upale.

97% prirodna formulacija kombinira detox sastojke (zeolit, glina i aktivirani ugljen) uz vitamine, minerale i antioksidanse. Pogodna za sve tipove kože. Potpora kod problematične i osjetljive kože sklone aknama i miteserima. Ima snažan efekt HIDRATACIJE zbog moćnog kompleksa ovlaživača. Ne ostavlja neugodan osjećaj zatezanja i ne isušuje kožu.

ZEOTEX DERM

Zeotex Derm je 98% prirodna krema namijenjena problematičnoj koži, kojoj je glavni sastojak prirodni detox mineral zeolit. Kao aktivni sastojak zeolit omogućava dublje prodiranje sastojaka u kožu, hidratizira i vlaži, smiruje nadraženost, pomaže kod crvenila i svrbeži i ima anti-age učinak. Ova krema koristi prirodne i kvalitetne sastojke te postiže izvanredne rezultate i blagotvorno djeluje kod dermatitisa, akni, lišajeva, rozacee, iritacija, gljivičnih infekcija i ostalih kožnih problema. Sadrži aktivnu komponentu MicroSilver koja, u kombinaciji sa zeolitom, ostvaruje savršenu sinergiju djelovanja na koži, kosi i noktima.

Zeotex Derm krema se preporučuje nanositi na oštećeno područje do 2 puta dnevno. Redovita primjena Zeotex Derm kreme pomoći će u umirivanju i obnovi kože, te ublažavanju simptoma i poboljšanju njenog izgleda. Budite dosljedni u primjeni kako biste postigli najbolje rezultate i vratili koži njezinu prirodnu ravnotežu. Za SVE dobne skupine – bez parabena, štetnih konzervansa, parfema i iritansa!

ZEOSHAMPOO

Čini vam se da vam je kosa stalno „teška“ i željna promjene? Ali nijedna promjena proizvoda za njegu ne rješava dugoročno taj problem. Ono što vam treba je dubinski DETOX vlasišta i kose. Upoznajte ZEOSHAMPOO, šampon za prirodnu detoksikaciju od teških metala i ostalog zagađenja. Formuliran s 91.3% prirodnim sastojcima – nježna formula bez sulfata i silikona za pročišćenu, mekanu i njegovanu kosu i vlasište. Bogatom pjenom dubinski čisti vlasište i kosu od teških metala i nusprodukata vanjskog zagađenja. Čisti ostatke raznih preparata koje guše folikul vlasi i tako ju čine teškom, sklonu lomljenju. Zeolit djeluje u sinergiji sa zelenim čajem, vitaminom C, organskim ekstraktom crnog grožđa i limuna.

Detoksicira pomoću 3 mehanizma:

  • inovativna kombinacija sastojaka na mineralnoj i biljnoj bazi uklanja teške metale i zagađenja iz vode;
  • preventira toksične oksidativne reakcije koje teški metali uzrokuju pomoću antioksidativnog kompleksa,
  • smanjuje negativne učinke tvrde vode na kosu i vlasište, čineći kosu mekom i sjajnom.

BEZ sulfata, silikona, mikroplastike, parabena, umjetnih boja i umjetnih mirisa, vegan, cruelty-free.

Prikladni za sve tipove kose i čestu upotrebu.

ZEOCONDITIONER

Hidratantna i revitalizirajuća 99% prirodna formula ZEOCONDITIONER-a oslobodit će tvoju kosu svih napora, a pružiti joj najbolje hranjive sastojke, zdravi sjaj i učiniti je mekom na dodir – bez osjećaja težine. Ova 2u1 regenerator i maska za kosu, pruža hidrataciju i vlagu bez osjećaja težine.  Formula je obogaćena egzotičnim maslacima murumuru, shea i kakao koji dubinski hrane vlas, a KERATIN zaglađuje sva postojeća oštećenja. Rezultat je njegovana kosa zdravog izgleda.

BEZ sulfata, silikona, mikroplastike, parabena, umjetnih boja i umjetnih mirisa, cruelty-free.

2 načina korištenja:

  • Kao regenerator, drži se na kosi oko 1 minutu te ispire.
  • Kao maska za kosu, nanijeti i ostaviti da djeluje 10 minuta te isprati.

Prikladni za sve tipove kose i čestu upotrebu.

ZEOAZUKI

ZEOAZUKI maska za kosu i vlasište namijenjena je njezi i revitalizaciji zahtjevne, tanke kose sklone ispadanju. Maska revitalizira i regenerira vlasište, smanjuje ispadanje, potiče rast kose i poboljšava zdravo funkcioniranje vlasišta i folikula dlake u svim aspektima. Osim što se može pohvaliti 95% prirodnim sastavom, pomno birani najkvalitetniji sastojci njen su najveći adut. Prvi je prirodni detox mineral ZEOLIT koji temeljito čisti i detoksicira vlasište od raznih nečistoća, toksina i negativnih vanjskih utjecaja kao i od ostataka preparata i tretmana za kosu koje je teško u potpunosti ukloniti uobičajenom njegom, a koji „guše“ folikul dlake, dopiru do krvotoka i često stvaraju razne probleme. Drugi je klinički ispitana i dokazano nagrađivana klica mungo graha i crvene djeteline Akosky AZUKI koja pridonosi smanjenju ispadanja kose i poboljšanju gustoće kose, čineći je otpornijom i snažnijom. Ovaj sastojak ima izvanrednu sposobnost poticanja proizvodnje faktora rasta u folikulu vlasi snagom prirodnih biljnih učinaka i uspostavljanjem zdravog ciklusa. Istraživanja pokazuju da može stimulirati folikule dlake da ponovno rastu, a laboratorijski testovi potvrđuju da se nakon 28 dana primjene gustoća kose poboljšala i broj aktivnih folikula dlake povećao!

Vegan, cruelty-free, bez silikona, parabena, mikroplastike i umjetnih mirisa.

Primjena

Nanijeti na suho vlasište te držati 30 minuta i nakon toga temeljito isprati šamponom.

Zeotex. Jedna riječ, a primjena milijun. Ovi 100% prirodni proizvodi su nas osvojili jer olakšavaju ubrzanu svakodnevicu i pomažu u očuvanju zdravlja – od glave do pete, cijeloj obitelji. Zamislite život u kojem samo jedno pakiranje u vašem domu radi baš sve! Ili nemojte zamisliti već ga realizirajte jednom kupovinom.

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.