Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Zeotex zna kako se zaštititi od pesticida i teških toksina oko nas

Zeotex zna kako se zaštititi od pesticida i teških toksina oko nas

Priča o proizvodnji minerala 21.stoljeća!

Svakodnevno nas bombardiraju toksini i štetne tvari

"Zeotex je nastao prije 5 godina i on je nastavak priče koja je krenula preko životinjskog svijeta i njegove velike učinkovitosti prije otprilike 10 godina. Zeolit je izuzetno jaki detoksikator, a kako statistika pokazuje da je sve više oboljenja i sve više teških bolesti uzrokovanih teškim metalima i ostalim štetnim tvarima to je bio jasan nastavak svega što smo pokrenuli u životinjskom svijetu", započinje svoju priču Vanja Horvat, osoba koja stoji iza branda koji se ističe po svojoj posvećenosti korištenju zeolita u svim svojim proizvodima i koji je upravo time osvojio Hrvatsku...a i šire.

Većina nas postaje svjesna zagađenosti hrane, vode i zraka i to nas sve zasigurno brine. Jedemo hranu koja je puna pesticida, teških metala koji znatno utječu na naše zdravlje, pijemo zagađenu vodu udišemo zagađeni zrak pa normalno je da se svi želimo zaštititi koliko je to moguće. Brojna istraživanja koja Zeotex radi s Fakultetom agrobiotehničkih znanosti u Osijeku ukazuju upravo na to da je Zeotex izuzetno efikasan te povlači čak oko 99 % određenih teških metala što je danas izuzetno bitno kako bi očuvali naše zdravlje. "Zato i je toliko popularan odnosno više bi rekla da je nužno potreba", dodaju iz Zeotexa koji je "bum" na tržištu napravio prvenstveno svojim zeolitom.

Zeotex Zeolit promjenio je svijest mnogima

Zeotex Zeolit predstavlja revolucionarni proizvod koji se sastoji od najmanjih čestica zeolita, veličine 1 mikrona. Ovaj poseban oblik zeolita dokazano uklanja do 99% teških metala, kako je potvrđeno istraživanjem na FAZOS institutu. Također, Zeotex Zeolit uspješno uklanja toksine i djeluje blagotvorno na kožu i kosu, pružajući brojne prednosti.

Zeotex Zeolit nudi primjenu u pranju voća, povrća, riže i ostalih žitarica. Namakanje voća/povrća u otopini vode i zeolita tijekom 20 minuta ili namakanjem riže u otopini vode i zeolita tijekom 30 minuta, uklanja do 99% teških metala i nečistoća, čineći ih sigurnima za konzumaciju.

Zeolitna kupka pomaže kod detoksikacije od štetnih tvari te blagotvorno djeluje na kožu Sadrži kalcij, kalij, silicij, natrij, magnezij i antioksidanse koji doprinose jačanju imunitetu i promociji zdravlja kože. Kupka uspješno hidratizira kožu uz izvanredan detoksikacijski učinak, a zeolit pomaže kod uklanjanja toksina, ostatkaka raznih proizvoda i preparata za kosu, čineći tako kosu i vlasište čišćim i zdravijim 

"Naš Zeotex ima više namjena no najviše se koristi kako bi se spriječio unos toksina u organizam. To je njegova osnovna zadaća. Primjena je vrlo jednostavna i u litru vode stave se 2 žličice koje se nalaze u pakiranju Zeotexa te se u tu vodu namoći voće i povrće te drži 20 minuta. Riža se treba namakati 30 minuta. Nakon toga se ispere te možemo biti sigurni da konzumiramo namirnicu sa koje smo uklonili veliki postotoakteških metala. Sve to je ispitano brojnim  testiranjima koje provodimo na Fakultetu u Osijeku", priča direktorica branda koji nije ostao samo na zeolitu.

Krema i šampon kao ekstenzija branda

Zeotex Derm je 98% prirodna krema namijenjena problematičnoj koži, kojoj je glavni sastojak zeolit. Ova krema koristi prirodne i kvalitetne sastojke te postiže izvanredne rezultate i blagotvorno djeluje kod akni, lišajeva, rozacee, iritacija, gljivičnih infekcija i ostalih kožnih problema. Sadrži aktivnu komponentu MicroSilver koja, u kombinaciji s zeolitom, ostvaruje izvrsnu sinergiju djelovanja na koži, kosi i noktima.

Ova genijalna krema se preporučuje nanositi na oštećeno područje do 2 puta dnevno. Redovita primjena Zeotex Derm kreme pomoći će u umirivanju i obnovi kože, te ublažavanju simptoma i poboljšanju njenog izgleda. Budite dosljedni u primjeni kako biste postigli najbolje rezultate i vratili koži njezinu prirodnu ravnotežu.

S druge strane, tu je i Zeo Shampoo, šampon za kosu koji se temelji na zeolitu. Ovaj prirodni detoksikacijski šampon ne sadrži sulfate, silikone, parabene niti mikroplastiku. Zeo Shampoo namijenjen je svim tipovima kose i koristi se za prirodnu detoksikaciju od teških metala i ostalih zagađenja. Pogodan je za svakodnevnu uporabu i detoksiciranje pomoću 3 mehanizma:

  • inovativna kombinacija sastojaka na mineralnoj i biljnoj bazi za uklanjanje teških metala i zagađenja iz vode mehanizmima adsorpcije i keliranja
  • prevencija toksičnih oksidativnih reakcija koje teški metali uzrokuju pomoću antioksidativnog kompleksa
  •  smanjuje negativne učinke tvrde vode na kosu i vlasište, čineći kosu mekom i sjajnom

Sjajno, zar ne!?

A možda je još sjajnije što je ova hrvatska priča prepoznata i izvan granica Lijepe naše. Kako nam iz branda kažu, planovi su im da razvijaju nove proizvode te da se šire i dalje na vanjska tržišta. "Zeotex je specifičan zbog svoje male čestice po kojoj smo jedinstveni jer je njena efikasnost jednostavno neuposrediva sa ostalim zeolitima koje danas nalazimo na tržištu. Upravo zato ga implementiramo u kozmetiku, kao dodatak prehrani kod kućnih ljubimaca u stočarstvu i poljoprivredi"

Zeolit je uistinu mineral 21. stoljeća, kako ga nazivaju! Otkrijte ga još danas, ne živite u prošlosti! :)

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.