Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Prirodna kozmetika Vrijeme je za jedno čišćenje stana bez kemikalija!

Prirodna sredstva za čišćenje stana bez kemikalija!

Soda bikarbona, ocat, limun...

Nemojte kupovati skupa sredstva za čišćenje!

Vrijeme je da pomaknete sav namještaj i obrišete podove ispod njega, da prebrišete ukrase na policama i izbacite sve nepotrebne sitnice koje se nagomilaju u ladicama, kako biste potpuno osvježili svoj životni prostor. I vrijeme je da sve to očistite na jedan siguran i ekološko prihvatljiv način!

„Naoružajte“ se običnim alkoholnim octom, sodom bikarbonom, eteričnim uljima, ekološkim proizvodima bez kemikalija i krpom namočenom u vruću vodu. Proći ćete jeftinije, ali i jednako efikasno očistiti svoj prostor.

Najviše se mučite s WC školjkom, pretpostavljamo!? Kamenac, tragovi prljavštine koji se stalno vraćaju, voda koja je žućkasta? Snažno prirodno sredstvo wc gel Pero uništava bakterije, viruse, kamenac i prljavštinu WC školjke. Eterično ulje mente dezinficira i eliminira neugodne mirise ostavljajući prostor svježim. Osigurava blistavo i sigurno sjedanje na wc dasku. Bez fosfata, umjetnih mirisa, boja i konzervansa, sadrži samo prirodne sastojke, a to je svakako veliki plus.

wc gel pero

Podovi moraju blistati u svakoj prostoriji vašeg stana! Miris, sjaj i naravno, čistoća! To su vaši glavni uvjeti, zar ne!? Bio Sredstvo za pranje podova higijenski čisti podove i ostale kućanske površine. Savršeno uklanja prljavštinu, mrlje, neugodne mirise i masnoću s keramičkih pločica, laminata, parketa, betona, PVC-a, nehrđajućeg čelika, furnira te širi prirodni miris lavande i mente. Na kraju će vas još i taj predivan miris eteričnih ulja i opustiti.

 

pero sredstvo za pranje podova

Spremni ste za malo miksanja vlastitog sredstva za pločice? Pripremite mješavinu vode i alkoholnog octa u omjeru pola:pola pa utočite u bočicu s raspršivačem. Pošpricajte pločice i prebrišite ih spužvicom.

Da biste oribali masnoću s pločica iznad štednjaka, spužvicu namoćenu u ocat i vodu namočite u sodu-bikarbonu i njome izribajte masne mrlje. Isperite krpom namočenom u toplu vodu.

Kuhinja je najmasnija prostorija u vašem domu i njoj treba svakodnevna borba s masnim mrljama od kuhanja. Pasta od sode bikarbone pomiješane s malo vode vrlo je učinkovita u skidanju mrlja od kamenca u kupaonici, kao i onih od masnoće u kuhinji. Samo ih gledajte kako nestaju, a kad ste već u kuhinji, suđe prepustite ekološki prihvatljivim deterdžentima poput SODASAN.

sonett za čišćenje

I kad već čistite, obratite pozornost na alat koji koristite. Naime, spužvice koje smo do sad koristili jeftine su i vrlo brzo spremne za smeće. Dajte prednost ekonomičnim spužvama za čišćenje.

Okarakterizirane su visokom absorpcijom i dugim vijekom trajanja, sadrže visok udio pamuka iceluloze, mogu se koristiti za sve potrebe u kućanstvu. Ne sadrže nikakve kemijske sastojke (fungicide), koje se često koristi u konvencionalnim proizvodima. Mogu se prati u perilici rublja na 60°C i potpuno su biorazgradive.

eko krpice za suđe

Sve navedene proizvode i još mnoštvo sigurnih i eko friendly proizvoda za čišćenje vašeg doma možete pronaći u našoj Tvornici Zdrave Hrane. 

Znate i sami gdje krijemo NEWSLETTER s još zdravih savjeta, a još puno trikova koji vam mogu poslužiti u vašem domu možete pročitati i ovdje:

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.