Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Sve što radimo Kakvo priznanje! Nutrigold je najbolji brand zdrave hrane u Hrvatskoj!

Kakvo priznanje! Nutrigold je najbolji brand zdrave hrane u Hrvatskoj!

Svake godine tisuće čitateljica imaju priliku birati omiljene brandove...

Na vrhu shopping liste!

Svi članci
15. srpanj 2022.

Žene se, nažalost, u prošlim vremenima (a i danas) nije uvijek pitalo za mišljenje. Ako nas pitate - nama je njihovo mišljenje izuzetno važno. Em zato što žene jako dobro znaju što žele i vole, em zato što su već godinama naši većinski kupci.

Baš zato, izuzetna nam je čast što smo na ovogodišnjem tradicionalnom projektu Woman's Choice Awards proglašeni kao najbolji brand u kategoriji zdrave hrane. Ok, ne baš mi, već naš Nutrigold - brand kojeg smo pomno smišljali.

Rekli smo si - pakiranje mora biti uočljivo i posebno, sadržaj kvalitetan, a cjelokupni proizvod pravi predstavnik naše Tvornice. I uspjeli smo! Napravili smo nutritivno zlato – Nutrigold, a žene okupljene iza sjajnog projekta WCA to su i prepoznale!

U velikom istraživanju koje se provodi svake godine i u kojem redovito sudjeluju tisuće žena dosad je odgovoreno na mnoga zanimljiva pitanja. Birajući između brandova prisutnih na hrvatskom tržištu, ispitanice otkrivaju svoje preference u gotovo svim kategorijama života: koji su im omiljeni brendovi hrane, pića, kozmetike, osobne higijene, odjeće i obuće, sredstava za pranje i čišćenje, automobila, mobitela, shopping centara, banaka i financijskih usluga.  Naravno, vrlo je logično upitati žene o najdražim brandovima, jer prijašnjih je godina potvrđeno da o nabavi namirnica za kućanstvo najčešće brinu žene, u 78,2% slučajeva dok u skupini onih starijih od 35 godina taj postotak raste na čak 92,8%.

Bilo njih u Tvornici samo 9% ili 99%, nama je do mišljenja žena stalo oduvijek i tako će biti zauvijek. Baš zato, ova nagrada dobit će posebno mjesto u našem uredu. Negdje između stolova voditeljice ljudskih resursa, art direktorice, community marketing specijalistice, urednice weba i voditeljice veleprodaje -  naših zaposlenica, ljepših i boljih "polovica".

Hvala na povjerenju, drage naše zdravoljupke!  

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.