Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Sve što radimo Movember - Podižemo svijest o muškom zdravlju

Movember - Podižemo svijest o muškom zdravlju

Brinimo o muškom zdravlju

Podijelite svoje brkove, brade ili čak samo podršku i budite glas koji širi važnost redovitih pregleda, prevencije i mentalnog zdravlja među muškarcima

Svi članci
17. studeni 2023.

Sigurno ste već čuli za Movember ili No-Shave November, u Hrvatskoj poznat i pod nazivom Brkati studeni - pokret u kojem muškarci diljem svijeta kroz cijeli studeni puštaju bradu ili brkove kako bi upozorili na važna pitanja fizičkog, ali i mentalnog zdravlja muškaraca. Iako je cijeli pokret nastao još davne 2003., možda iz šale - danas on odašilje vrlo jasnu poruku koja vodi prema ozbiljnoj brizi o sebi.

Stoga smo se u Tvornici Zdrave Hrane također odlučili priključiti tom pokretu s jednim jasnim ciljem – a to je pružiti podršku muškarcima u našoj, ali i vašoj okolini i barem na taj način ukazati na važnost redovitih pregleda, prevencije i mentalnog zdravlja među muškarcima.

Osim puštanja brade i brkova, odlučili smo vas nagraditi vrijednim poklon paketima punim najkvalitetnijih muških proizvoda za njegu izvana, ali i iznutra.

Sve što trebate je taggirati frenda, kolegu, šefa, možda partnera, tatu, brata ili djeda kojem bi poklonili set muških proizvoda i ujedno ih podsjetili na važnost brige o sebi. Sve detalje o #giveaway-u pronađite na našem Instagram profilu.

Do kraja mjeseca studenog odlučili smo sniziti cijene na odabrani dio asortimana muških proizvoda kako bi podržali pokret #noshavenovember i potaknuti sve muškarce da vode brigu o sebi jer #zdravljejebitno!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.