Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Dabur - to poznato ime u svijetu prirodnih proizvoda za njegu i zdravlje

Dabur - to poznato ime u svijetu prirodnih proizvoda za njegu i zdravlje

Tradicionalne recepture

Pristup proizvodnji osigurava očuvanje nutritivnih vrijednosti sirovina

Dabur je jedan od najvećih indijskih proizvođača prirodnih proizvoda za njegu i zdravlje. Od svog osnivanja 1884. godine, posvećen je pružanju kvalitetnih proizvoda od prirodnih sastojaka. Do danas je tvrtka izrasla u veliku korporaciju koja je prisutna u više od 120 zemalja širom svijeta...pa tako i u Lijepoj našoj. Srećom!

Dabur se ponosi svojom posvećenošću korištenju biljnih sastojaka, što je postalo prepoznatljivo i karakteristično za brend. Kompanija koristi najbolje sirovine, najmodernije tehnologije i najbolje prakse za proizvodnju svojih proizvoda. Već smo pisali o njima, jer nas uvijek iznova oduševe svojim proizvodima. Ovog puta, poznatom amlom, indijskim grozdom koji je jedna je od najpoznatijih biljaka tradicionalne ayurvedske medicine.

Naime, proizvodi na bazi ove čudesne biljke pomažu u održavanju zdrave kose, uklanjanju peruti i sprječavanju gubitka kose.

Prirodna dobrobit amle

Žutozeleni plod amle tisućama se godina u Indiji koristi kao eliksir za pomlađivanje i dugovječnost, s obzirom na to da je bogata mnogobrojnim nutritijentima, a posebno vitaminom C kojeg ima 20 puta više od bilo kojeg citrusa. Zbog svog snažnog antioksidativnog djelovanja štiti organe od slobodnih radikala i oksidativnih oštećenja, povoljno djelujući na obnovu tkiva.

Diljem svijeta koristi se kao maska i prirodni regenerator za njegu i obnovu oštećene kose. Potiče zacjeljivanje i ubrzava obnovu stanica. Jača korijen dlake te pojačava cirkulaciju vlasišta, čini kosu mekom, glatkom i vrlo sjajnom. Sprečava nastanak sijedih vlasi, pojavu peruti, jača folikule vlasi, regenerira i hidratizira oštećenu i ispucanu kosu te vraća kosi sjaj. Amla sprečava gubitak bjelančevina iz vlasi, lomljenje i opadanje kose, te pridonosi jačanju folikula, djeluje protiv svrbeža, osjećaja suhoće i zategnutosti kože vlasišta.

Dabur Amla ulje za kosu je jedan od najboljih proizvoda iz Daburovog asortimana. Napravljeno je od prirodnih sastojaka i bez ikakvih štetnih kemikalija. Amla ulje, glavni sastojak ovog proizvoda, je prirodno ulje dobiveno iz ploda Amla, ili indijskog grozda, koji je poznat po svojim ljekovitim svojstvima. To ulje je prepuno esencijalnih hranjivih tvari koje su važne za zdravu kosu, uključujući vitamine, minerale i aminokiseline.

Dabur amla ulje br. 1 na svijetu

Vaša kosa treba stalnu njegu, a Dabur nudi asortiman prirodnih ulja za kosu koji će joj dati zdrav izgled i sjaj. Dabur Amla ulje za kosu je jedan od specijaliziranih proizvoda u tom asortimanu koji će obogatiti vašu kosu od korijena do vrha.

Dabur Amla ulje za kosu ima jedinstvenu formulu obogaćenu prirodnim dobrotama amle. Ovo ulje jača kosu iznutra i čini ju lijepom izvana, čime ćete izgledati apsolutno prekrasno cijeli dan. Ovo ulje je vrlo cijenjeno u Indiji. Dabur je najveći brand amla ulja za kosu na svijetu sa više od 35 milijuna zadovoljnih potrošača.

Jedinstvene značajke Dabur Amla ulja za kosu

  1. Prirodni sastojci
    Dabur Amla ulje za kosu napravljeno je od prirodnih sastojaka, što ga čini sigurnim za upotrebu bez ikakvih štetnih kemikalija.

  2. Pogodan za sve tipove kose
    Dabur Amla ulje za kosu je pogodno za sve tipove kose, što znači da ga mogu koristiti ljudi sa suhom, masnom ili normalnom kosom.

  3. Dugotrajna upotreba
    Redovita upotreba Dabur Amla ulja za kosu može dovesti do dugotrajnih rezultata. Kosa postaje jača, zdravija i sjajnija.

  4. Ekonomično pakiranje
    Dabur Amla ulje za kosu dolazi u ekonomičnom pakiranju od 100, 200 i 300 ml, što ga čini pristupačnim za svakoga.

Amla ulje za kosu Gold

Dabur Amla zlatno ulje za kosu je jedinstven proizvod koji ima sve prednosti Dabur Amla ulja za kosu s dodatnim zlatnim sjajem. Ovo ulje za kosu obogaćeno je jedinstvenim biljnim sastojcima koji pomažu u jačanju folikula kose, sprečavanju lomljenja i opadanja kose te održavanju zdrave kose i vlasišta.

Kao što smo spomenuli, glavni sastojak ovog ulja je Amla, poznata po svojim svojstvima protiv starenja i jačanju kose. Amla sprečava gubitak bjelančevina iz vlasi, čime se smanjuje lomljenje i opadanje kose, te pridonosi jačanju folikula. Ovaj sastojak također djeluje protiv svrbeža, osjećaja suhoće i zategnutosti kože vlasi, čime se smanjuje iritacija i poboljšava opće zdravlje vlasišta.

Osim amle, Dabur Amla zlatno ulje za kosu sadrži i druge biljne sastojke poput bademovog ulja, maslinovog ulja i ulja gorčice. Bademovo ulje je bogato vitaminom E i omega-3 masnim kiselinama, koje pomažu u hidrataciji kose i sprečavanju oštećenja. Maslinovo ulje također ima hidratantna svojstva, dok ulje gorčice potiče cirkulaciju krvi u vlasištu, poboljšavajući rast kose.

Kombinacija svih ovih sastojaka u Dabur Amla zlatnom ulju za kosu pruža sveobuhvatnu njegu kose i vlasišta. Ovo ulje ne samo da će vam pomoći u sprečavanju lomljenja i opadanja kose, već će također poboljšati teksturu i sjaj kose, čineći je mekšom i podatnijom na dodir.

Dabur Amla zlatno ulje za kosu ima i jedinstveni zlatni sjaj koji će vašu kosu učiniti ne samo zdravijom, već i sjajnijom i privlačnijom. Jednom kad isprobate ovaj proizvod, primijetit ćete razliku u svojoj kosi i željet ćete ga koristiti iznova i iznova.

Uz sve ove prednosti, Dabur Amla zlatno ulje za kosu je jednostavan za korištenje. Samo nanesite malu količinu ulja na vlasište i kosu, ostavite da djeluje 30 minuta, a zatim operite kosu šamponom.

Amla ulje za kosu sa jasminom

Diljem svijeta koriste ga kao masku i prirodni regenerator za njegu i obnovu oštećene kose.

Uz dodatak jasmina, ovo ulje ima blagotvoran učinak na kosu, pružajući joj sjaj, zdrav izgled i mekoću.

Jasmin pomaže u obnavljanju kose i sprječava njezino lomljenje, pruža dubinsku njegu, hrani ju i čini zdravijom.

Redovita upotreba ovoga ulja rezultira jačom kosom koja je otpornija na lomljenje i prekomjerno ispadanje. Rezultat upotrebe je duga, jaka i sjana kosa.

Preporučava se za obojenu kosu koja treba zaštitu Dovoljno je nanijeti malu količinu ulja na vlasište i umasirati ga kružnim pokretima, a za još bolje rezultate, dobro ga je ostaviti na kosi i tijekom noći.

Amla ulje za kosu Miracle

  • FUZIJA 22 ETERIČNA ULJA: Dabur Amla Miracle Oil stručno je napravljena MJEŠAVINA 22 AYURVEDSKA ETERIČNA ULJA, stvarajući snažnu mješavinu koja vašoj kosi pruža njegu bez težine, poboljšavajući njezinu prirodnu vitalnost.
  • LUKSUZNA FORMULA BOGATA ULJEM: Ovo 97% PRIRODNO ULJE ZA KOSU sadrži LUKSUZNU, ULJEM BOGATU FORMULU koja hrani od korijena do vrha, pretvarajući grubu, dosadnu i beživotnu kosu u prekrasno njegovane pramenove.
  • PRIKLADNO ZA SVE TIPOVE KOSE: Proizvod je prilagođen za upotrebu na svim tipovima kose, ostavlja vašu kosu prekrasno nahranjenom, mekom i podatnom, zadovoljavajući različite potrebe različitih tekstura kose.
  • UPUTE ZA UPORABU: Jednostavno uzmite veće količinu ulja, ravnomjerno nanesite na mokru ili suhu kosu. Koristite prije šamponiranja za njegu, prije stiliziranja za zaštitu i transformaciju ili kao završni dodir za raskošnu mekoću.

Jasno vam je! Brend Dabur, poznat po svojoj liniji Ayurvedskih proizvoda, pomaže u za njezi kose, ali i zubi i kože. Sve linije proizvoda se temelje na ayurvedskim principima i sastojcima poput amle, neem, aloe vere, hibiskusa i drugih. Kao poznato ime u svijetu prirodnih proizvoda za njegu zdravlja i s bogatom poviješću koja se proteže preko jednog stoljeća, Dabur je postao sinonim za povjerenje i kvalitetu.

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.