Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Brandovi & Trendovi Eko-Jazo - iz srca Slavonije u harmoniji s prirodom

Eko-Jazo - iz srca Slavonije u harmoniji s prirodom

Njihova zelena poruka nije samo fraza, već životna filozofija.

Putokaz ka održivijem i zdravijem životu

Svi članci
08. siječanj 2024.

Eko-Jazo, jedan od pionira ekološke proizvodnje u Hrvatskoj, ne samo da brižno čuva slavonsku tradiciju, već i postavlja nove standarde u održivosti. Njihova posvećenost zdravom okolišu i pažljiv odabir proizvoda reflektiraju se u njihovoj misiji očuvanja prirode i pružanju zdravih opcija potrošačima. Kroz održivost i nove eko eko proizvode, Eko-Jazo gradi most između prošlosti i budućnosti, omogućavajući nam da uživamo u okusima tradicije u skladu s prirodom.

Održivost kao način života

U srcu Eko-Jazo filozofije je poštovanje prema prirodi i poštivanje tradicionalnih vrijednosti. Njihova ekološka proizvodnja ne samo da ne koristi umjetna gnojiva i štetne kemikalije već se temelji na principima vraćanja onoliko koliko se uzima. Eko znak na njihovim proizvodima nije samo pečat kvalitete, već i obećanje da će svaki korak u proizvodnom lancu poštovati prirodu u svom izvornom obliku.

Slavonska tradicija zlatnih polja

Eko-Jazo se ponosi time što njihovi proizvodi predstavljaju dio bogate Slavonske tradicije. Od zobi do pira, žitarice sa zlatnih polja postale su srce obroka, donoseći sa sobom naslijeđe koje seže unatrag kroz civilizacije. Danas, te žitarice i dalje čine osnovu njihove proizvodnje, pružajući nam ukusnu poveznicu s prošlošću.

Zelena poruka iz zlatne Slavonije

Njihova zelena poruka nije samo fraza, već životna filozofija. Iz čiste prirode, uzgojena u zdravom okolišu, njihova sjemena, biljke i plodovi postaju zdravi temelji njihovih proizvoda i naše svakodnevne prehrane. Posvećeni rad i znanje kojim njeguju prirodu rezultiraju proizvodima koji nisu samo ekološki, već i hranjivi.

Više od hrskavih žitarica

Eko-Jazo proizvodi nisu samo hrskave žitarice i zdravi sastojci. Oni su rezultat mnoštva malih i zanimljivih eko priča, ispričanih kroz svaki plod i zrno. Kroz posebnu akciju, Eko-Jazo nam nudi priliku da otkrijemo raznovrsnost njihove ponude, od raženih pahuljica do brašna od pira, stvarajući most između tradicije i suvremenosti.

Eko-Jazo - putokaz ka održivijem i zdravijem životu

Eko-Jazo nije samo proizvođač hrane, već putokaz prema održivijem i zdravijem načinu života. Kroz njihove proizvode, isprepletene s tradicijom i poštovanjem prema prirodi, pozvani smo da odaberemo put očuvanja okoliša, zdravlja i okusa koji seže unatrag kroz stoljeća.

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.