Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Dan žena - najbolje ideje za poklon voljenoj ženi

Dan žena - najbolje ideje za poklon voljenoj ženi

Nešto zdravo, praktično ili ukusno!

Svake godine, 8. ožujka, cijeli svijet slavi Dan žena, praznik koji obilježava izuzetna postignuća žena diljem svijeta i slavi sve što svakodnevno čine za društvo. Ovaj dan je prilika za refleksiju o tome koliko nam žene znače, ali i idealna prigoda da im pokažemo zahvalnost što su dio našega života. Bake, majke, sestre, prijateljice, nevažno o kome je riječ, mi smo pripremili ideje za najbolje poklone koje možete pokloniti voljenoj ženi u svome životu.

Dan žena obilježava se još od 1909. godine, kada su žene u SAD - u prosvjedovale za boljaprava i uvjete rada. Taj dan postao je prilika za isticanje postignuća žena u različitim područjima, uključujući znanost, umjetnost, politiku, gospodarstvo i društvo, ali i vrijeme za slavlje zajedništva među ženama, ženske snage, hrabrosti i izdržljivosti, te za podsjećanje na važnost podrške i solidarnosti među ženama. Idealna je to prilika za pokazati posebnoj ženi ili još bolje - ženama, koliko vam znače. Bake, sestre, majke, prijateljice, susjede, bilo koje žene zaslužuju naravno, pažnju tijekom cijele godine, ali u užurbanoj svakodnevici zaboravimo voljenim osobama pokazati koliko nam znače u životu i zato su ovakvi dani vrlo važni da odvojimo vrijeme za njih i odlučimo ih iznenaditi. 

Što pokloniti?

Osim ljubavi, pažnje, pomoći i dobrog društva, bliskoj ženi možete pokloniti odlične poklone koji će se idealno uklopiti u njihovoj svakodnevici, a zasigurno će biti iznenađene. Mi smo napravili popis odličnih ideja - od zdravih, praktičnih do ukusnih. Pronađite svoju inspiraciju!

Mirisna i inovativna kozmetika 

Za kosu 

Nema osobe koja ne voli neodoljive mirise kozmetičkih proizvoda. Od krema, parfema, šampona do proizvoda za kosu. Teško je odoljeti dobroj kvaliteti i pri tome izvrsnome mirisu. Žene posebno vole dobre proizvode za kosu, a kako bi kosa uvijek lijepo izgledala, bila postojanja i sjajila, potrebno je jako puno pažnje, ljubavi i truda. Upravo zato je Zeo Azuki maska za kosu  jedan od onih proizvoda koji se jednostavno moraju pronaći u svakoj kupaonici. Ova maska sadrži aktivnu komponentu AKOSHY AZUKI - ekstrakt klica mungo graha i crvene djeteline koja pridonosi smanjenju ispadanja kose i poboljšava njezinu gustoću, čineći je otpornijom i snažnijom, a u isto vrijeme daje joj poseban sjaj. Ova maska još se bolje slaže uz ostale proizvode iz branda Zeotex, koji pomažu kosi da izgleda kao iz bajke!

Za lice i tijelo 

Njega kože zahtijeva izuzetnu pažnju i brigu, ali i vrijeme. Često se svi bore s odabirom prave kozmetike koja bi odgovarala koži. U našoj trgovini postoje brojni brandovi koji njeguju prirodnu proizvodnju, a može se pronaći za savkoga po nešto. Brand BeeVenom ima inovativne proizvode temeljene na pčelinjem otrovu, a riječ je o izlučevini žalčanog sustava pčele te je trenutno u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji jedan od najtraženijih i najpoželjnijih proizvoda. BeeVenom serum za lice  nudi duboku hidrataciju, smanjuje vidljivost linija i bora, te pruža koži elastičnost i sjaj. Uz njega još odlično idu krema za lice , masažu  te anticelulitna kremaBeeVenom odličan je brand u kojem će svaka žena moći pronaći proizvod za sebe i otkriti inovativne prednosti prirode.

Biovitalis još je jedan brand koji brine o koži i zdravlju, a svaka žena zasigurno treba neke od proizvoda iz ove linije. Maslac za brže tamnjenje odličan je za pripremu za sunce koje se iz dana u dan pokušava probiti kroz oblake, a uvijek je dobro biti spreman prije ljeta ili za neko odlično egzotično putovanje. Nema te žene koja se ne bori s celulitom, bez obzira na vježbanje i uložen trud i toga se ne treba sramiti. Zato uz redovite aktivnosti postoji i odličan gel protiv celulita sa prirodnim sastojcima koji poboljšaju prokrvljenosti kože, pomažu pri otapanju masnih stanica i čine kožu čvrstom i glatkom. Osobe koje pate od atopijskog dermatitisa znaju koliko je teška briga o koži, a emulzija za njegu kože sklone atopiji, može uvelike olakšati kožne probleme. Osim što može biti odličan poklon, ova krema odličan je pokazatelj kako brinete o zdravlju voljene osobe.

Dodaci prehrani za zdravlje 

Izgled kože i kose pokazatelji su našega zdravlja, zbog čega je vrlo važno brinuti o njima. Brojni su suplementi koji uz zdravu hranu pomažu u održavanju, a Almagea  ima brojne suplemente koji pomažu ne samo koži i kosi, već i svim ostalim organima i imunitetu. Uz ove dodatke prehrani, svakoj ženi će briga o zdravlju biti olakšana, a dat ćete joj do znanja da je zdravlje ipak na prvome mjestu. 

Za pravi gurmanski užitak 

Jutarnja kava

Jutarnjoj kavi rijetko tko može odoljeti. I dok se neki ne odvajaju od one klasične, postoje brojni koji su se odvažili za alternative kavi, od rogača, cikorije i žitarica - brojne su zamjene za kavu koje su u kratkom roku postale zdrava senzacija. Ako je vama draga žena veliki ljubitelj kave, onda imamo odličnu ideju za vas. Kava od gljiva  nova je zamjena koja stječe sve veću popularnost među ljubiteljima kave. Ono što čini ovu kavu posebnom su gljive koje pridonose boljemu imunitetu, zdravlju, ali i ne stvaraju anksioznost i umor nakon konzumacije. Go Beauty kava od gljiva zasigurno će zavoljeti svaka žena, jer prepun a je prednosti koje nosi gljiva Changa te balansira i čini probavni sustav zdravim.

Slatki zalogaj 

Nema boljega od toga da se zasladite slatkim, a bombonjere, čokolade i ostale slastice uvijek su klasičan poklon s kojim nećete sigurno pogriješiti. Reizl čokolade veganskog su podrijetla, a neodoljivog okusa kojem nitko neće moći odoljeti. Još jedan od prijedloga su i ukusne Vivani čokolade koje osvajaju svojim elegantnim okusima. Iako su tamne, okusi koji ih krase daju nevjerojatnu slatkoću i egzotiku. 

Čašica sreće

Uz dobar ručak ili večeru odlično se slaže čaša kvalitetnoga vina. Kako bi ugođaj ipak podigli na višu razinu, tu je vino RoséZavodljivoga okusa crvenog ribizla i trešnje, ovo vino izazvat će sreću u svakoj ženi kojoj ga odlučite pokloniti. Pokažite joj da je zaslužila nazdraviti svim svojim uspjesima i napornom radu u životu!

Neodoljiv izgled 

Osim što im je važna kozmetika, ženama posebno pomažu i kućanska pomagala i kozmetički aparati kojima brinu o sebi i svome izgledu. Kako bi uvijek bile spremne za izlazak, zabavu, ili jednostavno za osobno uživanje, Philips nudi izuzetne proizvode za kosu i njegu tijela.  Philips Lumea  uređaj za uklanjanje dlačica postat će najbolji prijatej svake žene, jer uz njega dolazi nekoliko nastavaka za brigu o cijelome tijelu i licu. Neka svakoj ženi, svaodnevna skin care rutina bude bezbrižna i jednostavna!

Ovo su samo neki od proizvoda koji mogu poslužiti kao odlična ideja za poklon. U našoj Tvornici još je pregršt proizvoda koji mogu biti inspiracija, a na vama je da bilo kojoj ženi u svome životu s ovim idejama pokažete koliko vam je važna. No, svaka žena uvijek treba i sebi priuštiti trenutak pažnje pa tako i uz ove poklone, jer postoji li išta bolje od ljubavi prema samoj sebi? 

Ne zaboravite da prijavom na naš newsletter ostvarujete 10% popusta prilikom prve narudžbe!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.