Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Recite "živili" čajevima koji će vam promijeniti lošu naviku ispijanja loših napitaka

Recite "živili" čajevima koji će vam promijeniti lošu naviku ispijanja loših napitaka

Čajevi obiluju mnoštvom aktivnih ljekovitih supstanci.

"U kući gdje ima čaja, ima i nade”.

"U kući gdje ima čaja, ima i nade”, samo je jedan od brojnih hvalospjeva zapisanih o tom ljekovitom aromatičnom napitku. I to bez pretjerivanja, jer dobro odabran čaj liječi i duh i tijelo.

Čajevi obiluju mnoštvom aktivnih ljekovitih supstanci kao što su alkaloidi, glikozidi, gorke tvari, tanini… Treba ih pažljivo kombinirati, a kod kupnje radije birati one koji su iz organskog uzgoja jer nisu tretirani raznim pesticidima, herbicidima, umjetnim gnojivima.

U svijetu postoji iznimno mnogo vrsta čajeva tako da se nameće pitanje: Koji čajevi su najzdraviji i zašto? Logično je da ćemo piti čaj koji nam je ukusan, ali bismo ujedno trebali sagledati zašto je koji čaj zdrav te ćemo možda promijeniti svoje navike pijenja čaja kako bismo zadržali okus, a dobili i zdravlje. 

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na ljudsko zdravlje. Pripremane u obliku čaja, one imaju višestruko djelovanje – hidratiziraju, osvježavaju, griju ili hlade organizam, a istovremeno liječe i preveniraju pojavu mnogih bolesti. 

Riješite se loše navike ispijanja kupovnih slatkih pića, pretjerivanja u kavi i smirivanja uz čašu-dvije gaziranog pića.

Upoznajte svijet čajeva koji će vas "kupiti" na prvu!

Nutrigold organski chill čaj u prozirnoj ambalaži od 60 grama.

U ugodnom okusu Rooibos čaja možete uživati do mile volje. Ovaj se čaj smatra jednim od najboljih i najzdravijih čajeva na svijetu, a još kad je upakiran u naš mali slatki CHILL ČAJ, nema mu kraja. Rooibos čaj usporava proces starenja i poboljšava prirodni imunološki sustav te pomaže u jačanju kapilara i poboljšava cirkulaciju. Uz sve to, uz njega je stvarno lako chillati... pogotovo u popodnevnim satima uz knjigu ili dobru seriju.

Istaknuti borac protiv bakterija i virusa, BIJELI ČAJ sadrži najviše antioksidanata. Redovito i dugotrajno pijenje bijelog čaja, prema istraživanjima, može pomoći u bržoj detoksikaciji tijela, umanjiti učinak starenja kože, imati antibakterijska svojstva, pomoći u regulaciji glukoze i pri mršavljenju. Sprječava stvaranje krvnih ugrušaka, snižava krvni tlak, poboljšava funkciju krvnih žila te štiti od srčanog i moždanog udara, a šalica tog toplog napitka uz doručak brzo će vam dati elan za novi radni dan.

Meditiranje, dobra glazba i ČAYURVEDA ČAJ dovoljni su da se pripremite za carstvo snova. Ukusna kombinacija finih i zdravih sastojaka organskog podrijetla, u svom sastavu ima komadiće raznolikog voća, ali i začina karakterističnih za Ayurvedu. Cimet, đumbir, kurkuma tek su dio kombinacije koja tijelo smiruje, opušta, a opet detoksicira i oporavlja. U slučaju prehlade, gripe i ostalih infekcija dišnog sustava, ovim čajem završite dan i popravite stanje imuniteta. Živili i laku noć!

Nutrigold organski čayurveda mix u palstičnoj, prozirnoj ambalaži od 60 grama.

Štiti pluća od oštećenja uzrokovanih izlaganjem dimu cigareta, jača kosti i prevenira pojavu artritisa. Izrađen od lišća biljke Camellia sinensis, potiče metabolizam, jača imunitet, pospješuje cirkulaciju te smanjuje rizik od moždanog udara i dijabetesa. Crni čaj može biti vaš jutarnji pratilac, jer će vas probuditi, ali i vaš spasitelj kada trebate više energije i trebate ostati budni. Tein u čaju, za razliku od kave, ne opterećuje cirkulacijski sustav i ima veći učinak razbuđivanja. 

Ljekovitost biljaka sačuvana je u rasutom tzv. rinfuznom obliku čaja stoga radije posegnite za njim. Za razliku od čajeva u filtriranim vrećicama, čaj u rinfuznom obliku nije toliko usitnjen, čime je sačuvano kvalitetnije djelovanje aktivnih sastojaka, pa će i ljekoviti učinak takvoga čaja biti izraženiji.

Čajevi zimi su pravi spas i to ne samo zato što će vas ugrijati nego i zbog svog ljekovitog djelovanja.

 Živili! Preneseno i doslovno! 

Provjerite našu ponudu čajeva, a svakako prolistajte i novi NEWSLETTER

I da... nas zanima.  Koji je vaš omiljen Nutrigold čaj? 

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.