Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Nemate ideju za poklon ovih blagdana? Mi imamo hrpu zdravih prijedloga!

Nemate ideju za poklon ovih blagdana? Mi imamo hrpu zdravih prijedloga!

Poklon za obitelj, prijatelje, poslovne partnere...

Od slastica do fora rješenja za dom.

Iako za blagdane nije poanta u darivanju već u druženju s najmilijima, volimo znakove pažnje davati onima do kojih nam je najviše stalo.

U mnoštvu neoriginalnih poklona, poklonite zdrave i ekološke proizvode koji će oduševiti i male i one starije.

Umjesto da trošite novac na skupe bombonijere i čokolade, predlažemo da se sami okušate u "proizvodnji" slatkiša. Ispecite kekse ili kolačiće za svoje slatkoljubce, ali pritom pazite na njihovo zdravlje. Kako bismo vam pomogli u traženju inspiracije i olakšali pripremu kulinarskih kreaciji, za vas smo pripremili i besplatne Božićne kuharice koje kriju neodoljive recepte. Ako ipak niste od slastičarstva, dajte prednost finim slatkišima i čokoladama iz Tvornice Zdrave Hrane.

S obzirom da su cimet i đumbir glavni začini prosinca i zime općenito, zašto svoje najmilije ne biste iznenadili sjajnim proizvodima na bazi ova dva začina. Zdrav i ukusan! Baš takav će biti vaš dar.

Čaj od đumbira za hladne dane mora se naći kao poklon pod bor. Đumbir đir čaj je ukusna kombinacija finih i zdravih sastojaka organskog podrijetla. U svom sastavu ima čak 50% đumbira koji se odlučno nadoponjuje s komadićima raznolikog voća. Pogodno i kao vrući napitak ili kao ledeni čaj.

Za pivopije u obitelji, pak, pivo od đumbira savršen je i vrlo originalan poklon. Old Jamaica Ginger beer ili ginger ale je gazirano bezalkoholno piće blago ljutog okusa savršeno za gašenje žeđi. Pivo od đumbira koje ima veliku ulogu u američkoj kulturi, osim gašenja žeđi, jedan je od najučinkovitijih kućnih lijekova za mučninu i nadraženi želudac. Idealan poklon, zar ne!?

Cimet je prekrasan začin bez kojeg ne možemo zamisliti jesen i zimu, kao i sezonu blagdana. Brojni kolači pa čak i neka slana jela su podjednako nezamisliva bez ovog aromatičnog te okusom i mirisom jedinstvenog začina. Sve ga se više koristi i u čajevima, mješavinama kave, a popularan je i u pahuljicama za doručak.

Ljubitelji čajeva u vašoj obitelji, doći će na svoje ako im ovaj Božić odlučite pokloniti nešto od ovih neobičnih mikseva:

Filter za vodu je svakako uvijek dobrodošlo riješenje za pripremu rinfuznog čaja. Ako ste već odlučili nekome pokloniti ukusan i zdrav čaj u rinfuzi, u poklončić svakako ubacite i ovu genijalnu stvarčicu.

Ne biste trebali preskočiti niti jedan od naših bestsellera, lampu od himalajske soli koja osim svog elegantnog i smirujućeg ambijentalnog svjetla, nudi i pregršt zdravstvenih benefita, baš kao i ostali proizvodi napravljeni od najčišće soli na Zemlji.

S obzriom da je bambus materijal budućnosti, budite ispred svog vremena i najmilijima poklonite kreativna i originalna rješenja za higijenu i dom - sve od bambusa. Četkice za zube, četka za pranje posuđa ili spužva za čišćenje lica tek su dio izvrsne ponude proizvoda od bambusa na našim policama.

 

I za kraj nešto s čim nikada ne možete pogriješiti - kvalitetnom, organskom i provjerenom kozmetikom!

Balzam za usne ili sapun možete napraviti i sami i tako lijepom gestom razveseliti sve kojima to poklanjate. Ako ne znate otkud početi, najbolje je od čitanja naših recepata za homemade kozmetiku:

Ako ipak niste vješti i voljni u izradi vlastite kozmetike, na našim policama ima svašta i za klince i za bake i djedove, ali i za one koji tokom cijele godine nastoje biti aktivni. Stoga probudite svoju snagu, ohrabrite se s malim stvarima i krenite na put ka zdravijem i sretnijem životu, a mi ćemo vam na tom putu biti pouzdan saveznik!

U Tvornici Zdrave Hrane čeka te blagdanski raj, dodaj pod borom čarobnih poklona sjaj.
Požuri po još više poklon ideja, i za Božić nećeš imati problema!

Ako se prijavite na NEWSLETTER, vjerojatno će vam sinuti još dobrih poklon ideja. Sretni blagdani! 

I što ste odlučili pokloniti svojim najbližima? 

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.