Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Sve što radimo Imamo 2023 razloga da proslavimo ovu godinu i naše poslovne upjehe

Imamo 2023 razloga da proslavimo ovu godinu i naše poslovne upjehe

Sjajna godina je iza nas

Otvorenje nove poslovnice i pokretanje cateringa

Svi članci
27. prosinac 2023.

Odbrojavamo zadnje dane 2023. godine no mi slavimo naše poslovne uspjehe i pothvate i prije njenog samog kraja!

Kad se osvrnemo unatrag i pregledamo ju iz mjeseca u mjesec - jedno je sigurno - Tvornica Zdrave Hrane nikad nije bila raznolikija, snažnija, konkurentnija i veselija - i po broju poslovnica i po broju obožavatelja i po broju realiziranih planova i po broju zaposlenika...ali i po nekim novitetima za koje smo imali hrabrosti.

Dogodilo se Zdravo!

Pokrenuli smo vlastiti catering odnosno "liniju" raznih veganskih obroka. Nastavno na naše ugostiteljske objekte Zdravica&Kavica, ovo se učinio kao logičan potez. Nama nije samo bio logičan nego i zabavan i izazovan. Dakle, sve što volimo! Naša vlastita robna marka Nutrigold dobila je brata i rodio se Nutrigold fresh koji pakira najzdravija jela i sokove koje možete uzeti za van, a koje vješto spremaju kuhari i gastroznalci okupljeni pod imenom Zdravo! - restoranom, cateringom, zalogajnicom, ma kako god želite.

Sushirrito (kao poseban koncept koji je osvojio publiku), tortilje, pašticada od seitana, bezglutenske slastice, svježe cijeđeni sokovi, salate...nema čega nema u našem restorančiću u kojem se svaki dan veselo kuha, a još veselije jede - i u TZH poslovnicama i u Zdravici&Kavici pa čak i narudžbom na Glovo i Wolt. Mislili smo na sve!

Naša je mala zelena zajednica cvjetala iz dana u dan

Osim što je naš tim rastao i u ovoj godini, ne možemo biti ponosniji na činjenicu da i zajednica Zdravoljubaca raste iz dana u dan i zato vam 2023 puta hvala. Naša mnogobrojna i multikulturalna ekipa od 170 ljudi učinila je da vam se svaki dan narudžbe dostave, akcije izrealiziraju, kampanje kreiraju, računi izračunaju, paketi zamotaju, namirnice prodaju, a recepti vas osvajaju. Energija koju naši zaposlenici stvaraju posebna je i, očito, uspješna!

Upravo zato, htjeli smo im se nekako odužiti. Dugo smo razmišljali na koji način dodatno "uložiti" u naše zaposlenike i veseli kolektiv. Pokrenuli smo TZH akademiju pod nazivom Zdravica & Školica. Ne kažu uzalud da je znanje moć pa smo smo zajedno s vrhunskim dr.sc. Sebastijan Orlić, Ph.D. pokrenuli ovu dodatnu edukaciju kako bi dodatno učili i usavršili znanje naših djelatnika. Sudeći po odazivu prvih nekoliko edukacija, uspjeli smo i u ovom pothvatu! A naučili smo puuuuno!

Sve što naučimo u sklopu naše akademije od 8 predavanja koja uključuju različite teme o važnosti prehrane i njenog utjecaja na zdravlje, pomoći će nam da još bolje i efikasnije pomognemo vama, našim dragim Zdravoljupcima! Svako vaše pitanje svakodnevno nas inspirira da pronalazimo odgovore i hvala vam na tome jer svi skupa zajedno rastemo!

Iznad je dokaz da želimo zajedno graditi budućnost u poticajnom radnom okruženje gdje svaki zaposlenik igra ključnu ulogu u postizanju uspjeh.

Pridruži nam se!

I ne samo to, zahvaljujući vama, uspjeli smo izrealizirati i otvorenje maloprodajne poslovnice na Bundeku. 16. po redu lokacija posebno nam je draga, jer smo uspjeli ukomponirati i Zdravica&Kavica bar pa je ovo mjesto postalo idealni "stop" za sve one kojima treba predah u danu. 

Lokacija koja nam je nedostajala

Posljednjih 5 godina naši nas obožavatelji pitaju: "Kad ćete doći u Novi Zagreb?". I došli smo! Konačno!

Kao kvart koji živi punim plućima, Bundek se pokazao idealnim mjestom za nas odnosno mjestom kojem smo nedostajali baš mi. 

I ovoj priči nije kraj, jer smo u 2023. shvatili da nam nedostaje još nešto! Zabavni videi na društvenim mrežama (facebook, instagram, tiktok) kroz koje ćete upoznati nas, ured i tu energiju o kojoj vam cijelo vrijeme pričamo. Naš digitalni i kreativni tim svakodnevno nas zabavlja snimajući uredsku svakodnevnicu, otvara vam vrata naše pakirnice i skladišta, otkriva male tajne naših prodavaonica i još mnogo toga. Želimo biti transparentni, iskreni, otvoreni! Nadamo se da to cijenite i da ćemo tako nastaviti u 2024. 

Mi vam obećajemo da ćemo i dalje otkrivati nove namirnice i još bolje dobavljače, kuhati i pisati fine recepte, smišljati još bolje akcijske ponude i promotivne akcije, paziti na vizuale, odgovarati na brojne upite, šejkati i smoothati! 

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.