Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0

Jeste li za jednu tortilju ili radije njoke?

Svi članci
14. travanj 2023.

Dugo smo o tome sanjali.

Dugo smo vam to i najavljivali, ali nismo uopće dugo dvojili o tome trebamo li pokrenuti vlastiti catering odnosno "liniju" raznih veganskih obroka.

I dogodilo se Zdravo!

Krajem 2022. godine jedan od najpopularnijih hrvatskih magazina Story obilježio je mjesec ružičaste vrpce s ciljem osvještavanja javnosti i prevencije raka dojke. U suradnji s udrugom P.I.N.K.-life i pod geslom Sačuvajmo zdrave dojke održao se projekt kojem se pridružila Tvornica Zdrave Hrane - odnosno naš bar Zdravica&Kavica, koji simbolično, u svim svojim okosnicama branda nosi ružičastu boju. Nakon panela i posebnih emotivnih priča žena i sjajnih savjeta stručnjaka, ružičasta se "ekipa" okupila u Z centru i uživala u Zdravica&Kavica cateringu. 

Nakon dosta riječi hvale, shvatili smo da bi naša vlastita robna marka Nutrigold mogla dobiti brata. Rodio se Nutrigold fresh koji pakira najzdravija jela i sokove koje možete uzeti za van, a koje vješto spremaju kuhari i gastroznalci okupljeni pod imenom Zdravo! - restoranom, cateringom, zalogajnicom, ma kako god želite. 

I tako smo pripremili raznorazna jela koja u prvim danima našeg postojanja već oduševljavaju:

Tom smo sjajnom "konkretnom nizu" dodali i slastice. 

Bezbrašni brownie od banana, maslaca od kikirikija, kakao praha, tamne čokolade i javorovog sirupa. Tartlet za pet koji krije badem, datulje, kokosovo brašno, indijski orah, limun, pasta od datulja. Onda jednu tortu od limuna i mrkve koju smo nazvali "Ovu vam je zeko peko!", famozni veganski čokoladni tartChia desert - blue sky ekspert! su samo neki od neodoljivih slastica koje mogu biti i desert i doručak.

Klokan, Tapir, Rakun, Papiga i Pčela u našem slučaju nisu samo životinje već dobro poznati organski cijeđeni sokovi iz ponude našeg bara Zdravica&Kavica koji se sad također pakiraju pod Nutrigold Fresh etiketom kako bi ih mogli piti usput - nakon obavljene kupovine u našim TZH poslovnicama ili pri narudžbi hrane iz Zdravo! restorančića putem aplikacije:

Glovo        Wolt    

Kao što vidite, nismo baš finu i zdravu prehranu uzeli zdravo za gotovo. 

Kad smo 2015. pokretali našu Tvornicu jasno smo govorili da želimo napraviti promjenu i napredak te najavili početak revolucije koja će promijeniti način na koji poimate prehranu. Ovim iskorakom, uvjereni smo da smo to napravili.

I uvjereni smo da ćete i vi zajedno s nama koračati, jer tko i ne bi kad nas na tom putu čeka malo tortilja pa malo salate pa sok od cikle i kolač od tamne čokolade. Mljacccc!

Pogledajte cjelokupnu ponudu!

A, sad, Zdravo!

...I ne zaboravite nas zapratiti na našem facebook, instagram i TikTok profilu! 

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.