Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Sve što radimo Ponosni sponzor zdravog Života na vagi

Ponosni sponzor zdravog Života na vagi

Za zdravlje u svim dimenzijama

Njihov cilj je transformirati im tijelo, ali naposljetku i njihov život

Svi članci
10. listopad 2022.

Borba s kilogramima nije samo borba s vagom. To je borba s predrasudama. To je borba s fizičkom boli. To je borba sa strahovima, to je i borba sa svim navikama koje volite.

Borbi za bolje i zdravije sutra odlučili smo pomoći. Nakon nekoliko uspješnih suradnji unazad 4 godine, i ove smo godine postali ponosni sponzor emisije "Život na vagi". U RTL-ovom natjecateljskom reality showu, koji ljudima s prekomjernom tjelesnom težinom nudi priliku suočiti se s njihovim životnim problemima, treneri, nutricionisti i liječnici pomažu im, bave se njima, treniraju ih i podučavaju o zdravim životnim navikama. Upravo smo se mi odlučili pozabaviti ovom zadnjom stavkom.

 

Svi natjecatelji koji su u izolaciji u Gorskom kotaru koriste samo Nutrigold proizvode, a naš je krajnji cilj da i jednom kad izađu iz showa koriste naše zdrave i kvalitetne proizvode te tako promjene život u cjelosti. 

Popularnu RTL-ovu emisiju "Život na vagi" nagrađenu Zlatnim studijem za najbolji reality show u 2020. godini, 2021. godine nismo imali imali priliku gledati. Nakon pet uspješnih sezona, dočekali smo šestu sezonu i nakon stanke dulje od jedne godine ponovno podržali zdravi život na vagi. Gledatelji sa zanimanjem prate napredak kandidata u njihovoj želji za skidanjem kilograma kao i trenutke kad moraju stati na vagu. Mnogi od njih poput dosadašnjih pobjednika i finalista održavaju dobru formu i u stvarnom životu, a najveći nam je ponos vidjeti da i dalje koriste Nutrigold proizvode i posjećuju naše trgovine i webshop. Koliko njih motiviraju svi stručnjaci oko nas, toliko nas u našem radu motiviraju njihove životne priče i pobjede.

 

I iako je krajnji cilj transformirati im tijelo, naposljetku im mijenjamo život. I baš smo mi jedni od tih koji su zaslužni za to. Ima li ljepšeg pokazatelja da dobro radimo svoj posao?

 

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.