Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Nazdravimo ljetu uz nove osvježavajuće okuse Nutrigold kombuche!

Nazdravimo ljetu uz nove osvježavajuće okuse Nutrigold kombuche!

Ljeto nije ljeto bez novih Nutrigold kombucha!

Gdje god otputujete ovo ljeto, hladnu Nutrigold kombuchu imajte na dohvat ruke!

Znate onu - kad ti život da limune, napravi limunadu?

Svima koji su zaglavili na vrućem gradskom asfaltu, a maštaju o ispijanju osvježavajućih napitaka na plaži, predlažemo da izvuku maksimum iz situacije u kojoj se trenutno nalaze! 

Ne trebate raditi limunadu, samo nabavite Nutrigold kombuchu i zasluženo uživajte na balkonu, u vrtu ili u parku nakon napornog radnog dana! 

Nove Nutrigold kombuche dolaze u dva fantastična okusa!

Iako sezona Kombuche zapravo traje cijelu godinu, u njoj s najvećim intenzitetom uživamo u ljetnim mjesecima.

Ovaj zdravi fermentirani napitak oduševljava nepca zdravoljubaca diljem svijeta, a ususret ljetu iz Tvornice Zdrave Hrane stižu šareni i ukusni noviteti koji će postati najbolji prijatelji vašeg probavnog zdravlja!

Prirodne, okrepljujuće, pripremljene prema tradicionalnoj recepturi, neodoljivih voćnih okusa i prirodnih aroma - upravo su takve nove Nutrigold kombuche.

Lokalno bilje poput lavande te sezonsko voće poput jagoda i manga ključni su sastojci novih Nutrigold čajnih napitaka. 

Nutrigold kombucha mango - za klasičare

Začinite svoj dan egzotičnom avanturom okusa! Predstavljamo vam novu Nutrigold kombuchu s okusom manga - jedinstveno piće koje će vas odvesti na nezaboravno putovanje u svijet egzotičnih okusa. Nutrigold kombucha mango savršen je spoj neodoljivih ljetnih egzotičnih okusa, izbalansiranih slatko kiselkastih aroma i zdravlja. 

Nutrigold kombucha je više od običnog čajnog napitka. Ona je prava riznica zdravlja i vitalnosti koju možete nositi sa sobom u svakom trenutku. Svaka boca  je prepuna probiotika, vitamina i antioksidansa koji će vas energizirati, osvježiti i hidratizirati!

Za ljetnih vrućina prvi je odabir za osvježenje kombucha osvježavajućih voćnih okusa, naravno - dobro rashlađena! Lagana voćna Nutrigold kombucha je upravo to osvježenje koje ste čekali!

Nutrigold kombucha jagoda & lavanda

Nutrigold kombucha jagoda & lavanda - za avanturiste

Ljubitelji jagode zaljubit će se u novu organsku Nutrigold kombuchu s okusom jagode i lavande. Prekrasna ravnoteža između umirujuće snage lavande i mirisne slatke jagode u trenu će oduševiti vaša nepca!

Jagoda, simbol slatkog ljetnog zadovoljstva, u kombinaciji s mirisom lavandom, koja unosi notu opuštanja, stvaraju savršen zdravi čajni napitak za sve one koji traže nešto novo, osvježavajuće i savršeno ukusno. Nutrigold Kombucha jagoda i lavanda je savršeni suputnik za vaše trenutke odmora, bilo da se nalazite na plaži, u parku ili samo uživate u vlastitom vrtu.

Dakle, sve što vam treba za uživanje u ljetu je nova Nutrigold jagodastična kombucha sprijateljena s osvježavajućom lavandom!

nutrigold kombucha jagoda & lavanda

U ovoj neodoljivoj lepezi okusa uopće niti ne sumnjamo da će svatko pronaći nešto za sebe! 

Što je Kombucha?

Kombucha je čajni napitak porijeklom iz Azije, a preko Rusije je došla u Njemačku. Odatle se proširila svijetom, stekavši milijune obožavatelja. 

No koja je tajna ovog napitka i odakle dolazi obilje zdravstvenih prednosti?

Odgovor se krije u njegovom sastavu. 

Bogata organskim kiselinama i probiotskim bakterijama, reskog okusa i niskog udjela šećera, lako će postati i vaše novo omiljeno piće! Ukratko, kombucha je osvježavajući fermentirani čaj. 

Sadrži enzime, vitamine skupine B, vitamin C, antioksidanse, aminokiseline, minerale i važne organske kiseline od kojih su najvažnije: glukuronska, glukonska, mliječna, octena i jabučna.

Uz probiotičku komponentu kombuchu krasi i odličan sastav antioksidansa koji štite naše stanice, zbog čega su joj se u prošlosti prepisivala pozitivna djelovanja na vitalnost i dugovječnost.

Tražite ukusno i zdravo ljetno osvježenje? Želite očuvati i poboljšati zdravlje? Trebaju vam jači imunitet, više energije i vitalnosti? Nastojite se osloboditi probavnih smetnji?

Ako vas muče ovi problemi, odgovor je organska Nutrigold kombucha!

Prijavite se na naš besplatan Newsletter i prvi saznajte sve novosti iz zdravog života uz Tvornicu Zdrave Hrane! 

Zanimat će vas i...

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.