Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0

Donosimo popis najukusnijih keksa - u kojem ćete se zaljubiti na prvi griz! 

Prhki, mekani, čokoladni, s komadićima voća, hrskavi, punjeni? Svi ovi epiteti vezani su za samo jedan slatkiš - kekse!

Prhki keksi obavezan su dio svakog božićnog tanjura s kolačima. No, kad bolje promislimo, volimo se njima prepustiti i nedjeljom, i za doručak uz čašu mlijeka i dok gledamo neki film. Kad ih već toliko volimo, zašto ne bismo našli zdrave varijante omiljenih hrskavaca i uživali u njima? Jeste li spremni na jedno slatko putovanje?

Nutrigold sendvič keksi tamni s vanilijom i Linzeri s malinom

Nutrigold keksi ukusna su poslastica uz mlijeko ili kao užina, dok su linzeri čajni keksići koji tradicionalno obilježavaju Božić, a svojim okusom očaravaju sve članove obitelji. Prhko tijesto i marlemada savršen su spoj za blagdansko razdoblje, ali i svakodnevnu kavu ili čaj. I keksići i linzeri nude dodatnu prednost za one koji su osjetljivi za gluten, jer su napravljeni s rižinim, bezglutenskim brašnom. Njihova posebna receptura čini ih idealnim izborom za sve ljude koji žele uživati u hrskavom i ukusnom keksu bez brige o prisutnosti glutena. Hrskavo tijesto, a meko punjenje od vanilije čine savršen spoj.  A što kad vam kažemo da ne sadrže ni mlijeko, pa ih sladokusci koji su alergični ili intolerantni na mlijeko isto mogu jesti? Znamo, zvuči idealno, a i okusom je perfektno. Pogotovo kad znate da nema dodanih šećera. 

Napolitanke od kakaa bez šećera

Kremasta harmonija kakaovog praha smanjene masti skrivena je između nježnih vafel listova u neodoljivim Lago napolitankama. Napolitanke su oduvijek bile voljena poslastica koja se prenosi iz generacije u generaciju, a u Lago napolitankama sada mogu uživati svi, jer ne sadrže šećer. Dopustite si slatke trenutke u svakom slobodnom trenutku uz hrskave Lago napolitanke, ali budite oprezni – jednom kada počnete grickati, teško ih je prestati. Ove lagane poslastice ne samo da zadovoljavaju vašu slatku želju, već i donose osjećaj bezbrižnosti s svakim ukusnim zalogajem.

Hrskavi keksi kakao & lješnjak bez glutena

Neodoljivi lješnjak, zanosno čokoladni kakao i bezglutensko rižino brašno zajedno tvore savršenu kombinaciju okusa koja se krije u Pasta Natura hrskavim keksima. Osim toga, ovi keksi u slatkom pakiranju čine idealan poklon za blagdane.

Keksi digestive Čokolada bez šećera

Keksi s visokim udijelom vlakana s dodatkom čokolade bez šećera. Hrskavi i ukusni keksi s razlivenom čokoladom savršeno idu uz šalicu kave ili čaja, a nezamjenjivi su sastojak slatkih doručaka.

Začinite dan s razigranim kolačićima bez grižnje savjesti!

I dok grickate one koji su vama omiljeni, NEWSLETTER čeka vašu prijavu.

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.